- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.541
giderken but alıp soslu kızartmayı düşünüyorum canım çekti bi de bulgur pilavı yanın semizotu yoğurtlarım menüm tamam
sütlaç var evde 6 tane 10 kase çıkmıştı 6 sı duruyo
Kız hanzade ne kadar seviyorsun tavuğu sen :))))
canım ben borcama diziyorum istediğim malzemeleri 1 çay bardağı filan su koyabilirsin folyoyla kapatıyorum buharı dışarı çıkmadığı için yumuşacık pişiyo kurumuyo ama ben hiç saat tutmuyorum yemek pişirirken hep tahmini ama 1 saate yakın pişiriyorum heralde sen 40 dk.pişince bi bak çatalla gerekirse biraz daha pişir çünkü kırmızı et biraz sert oluyo geç pişiyo
ayrıca kızlar topiğimize nazar değiyo galiba atışmak kırılmak alınmak yok lütfen...
kızlar bende nohutumu yaptım, pirinçlerim suda bekliyor,iftara yakın yapacam pilavımı. çorbaya karar veremedim. semiz otu salatamda 10dak.lık iş.
ama baş parmağımı yaktım biraz önce acayip sızlıyor kabardı, yapıştı sıcak tencereye düşünmeden.
hanzade gerçekten tavuğu bu kadar seven görmemiştim sebze sevmiyormusun peki sen? ama etsiz sebze, mesela taze fasulye, enginar, kabak, yaprak sarma, falan filan..
kızlar bende nohutumu yaptım, pirinçlerim suda bekliyor,iftara yakın yapacam pilavımı. çorbaya karar veremedim. semiz otu salatamda 10dak.lık iş.
ama baş parmağımı yaktım biraz önce acayip sızlıyor kabardı, yapıştı sıcak tencereye düşünmeden.
hanzade gerçekten tavuğu bu kadar seven görmemiştim sebze sevmiyormusun peki sen? ama etsiz sebze, mesela taze fasulye, enginar, kabak, yaprak sarma, falan filan..
Bende baş parmağımı yaraladım :)
Ama sorsanız nasıl becerdin diye,anlatamam.Bu kadar mı saçma bir sebep olur.Kettle'ın fişini takarken.Tırnağın kenarı kan sadece.Kalbim orda atıyor sanki
Kızlarr bizim hala işimiz bitmediiftarı dükkanda yapıcaz büyük ihtimal eşim yolda birazdan gelmek üzere.midem büzüştü iyice son bi saatimiz kaldı
Gecmıs olsun canım, zoru basardım dıyorsun yanı
Orda bıseyler mı hazırlayacaksınız canım yoksa dısardan mı soyleyeceksınız
Sımdıden Allah kabul etsın
Bız napalım ben bu ısten bıse anlamadım hala turkıyede en son bız acıyoruz orucu ama sahurda bız erkenden gırıyoruz ızmır antalya bıle bızden sonra gırıyor bılemedım ben bu ısı esım ısyanlarda hele
Orda bıseyler mı hazırlayacaksınız canım yoksa dısardan mı soyleyeceksınız
Sımdıden Allah kabul etsın
Bız napalım ben bu ısten bıse anlamadım hala turkıyede en son bız acıyoruz orucu ama sahurda bız erkenden gırıyoruz ızmır antalya bıle bızden sonra gırıyor bılemedım ben bu ısı esım ısyanlarda hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?