Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben 15 dk.sonra çıkıyorum nihayet bugün de bitti hatta yarını saymıyorum yarım gün hafta bitti çok çabuk geçti yoğunluktan bşy anlamadım

giderken but alıp soslu kızartmayı düşünüyorum canım çekti bi de bulgur pilavı yanın semizotu yoğurtlarım menüm tamam
sütlaç var evde 6 tane 10 kase çıkmıştı 6 sı duruyo

Son düzenleme:
Kızlar herkese hayırlı iftarlar menuleriniz harika bende az sonra havaalanına eşimi almaya gideceğim menum de anne menusu:)

ciğer tava
pirinç pilavı
yoğurtlu çorba
ali nazik
salata

öpüldünüz hepiniz

kızlar bende nohutumu yaptım, pirinçlerim suda bekliyor,iftara yakın yapacam pilavımı. çorbaya karar veremedim. semiz otu salatamda 10dak.lık iş.

ama baş parmağımı yaktım biraz önce acayip sızlıyor kabardı, yapıştı sıcak tencereye düşünmeden.

hanzade gerçekten tavuğu bu kadar seven görmemiştim sebze sevmiyormusun peki sen? ama etsiz sebze, mesela taze fasulye, enginar, kabak, yaprak sarma, falan filan..

Tatlım tarıf ıcın cok tesekkur ederım hazırladım atarım bırazdan fırına...
Resmını de cekerım ınsallah...

Canım gecmıs olsun ya kıyamam...
Hemen buz falan tutsaydın...
Ben de dun parmagımı kestım suya deydıgınde bıle acıyor...

Ben de hanzade gıbıyım tavuk konusunda asırı cok sevıyorum, kahvaltıda bıle yerım o derece... unıversıtede okurken yola cıkınca ben annem baslardı o aksama tavuk yapmaya yurtta doya doya nerde yıcez anacım yapardı her gıttıgımde
kırmızı et de severım ama tavugu bı baska severım...

Bende baş parmağımı yaraladım :)

Ama sorsanız nasıl becerdin diye,anlatamam.Bu kadar mı saçma bir sebep olur.Kettle'ın fişini takarken.Tırnağın kenarı kan sadece.Kalbim orda atıyor sanki

Kızlarr bizim hala işimiz bitmedi iftarı dükkanda yapıcaz büyük ihtimal eşim yolda birazdan gelmek üzere.midem büzüştü iyice son bi saatimiz kaldı

Kızlarr bizim hala işimiz bitmedi iftarı dükkanda yapıcaz büyük ihtimal eşim yolda birazdan gelmek üzere.midem büzüştü iyice son bi saatimiz kaldı

Orda bıseyler mı hazırlayacaksınız canım yoksa dısardan mı soyleyeceksınız
Sımdıden Allah kabul etsın

Bız napalım ben bu ısten bıse anlamadım hala turkıyede en son bız acıyoruz orucu ama sahurda bız erkenden gırıyoruz ızmır antalya bıle bızden sonra gırıyor bılemedım ben bu ısı esım ısyanlarda hele

Gecmıs olsun canım, zoru basardım dıyorsun yanı

Aynen... Teşekkür ederim,sana da geçmiş olsun.Ve landflovese de Sakarlığımız üstümüzde desenize

Ya nasıl yiyorsunuz o kadar eti yaa.Ben sadece tavuk göğüs yerim,iyice kızarmış olacak ama soslu olarak.Nugget yada şinitzel severim bi de.Eşim evlendiğimizden beri nugget'ı eksik etmedi dolaptan,artık onu da yiyemiyorum...

Kırmızı etide sevmem pek.Bi tek köfte yerim...

Hani denize yada pikniğe gidince mangal yapılır ya illa.Ben hep aç dönerim eve

Bir ara bi hoca çıkmıştı haberlerde.Diyanete kızıyordu.70 dakika fazla tutuluyor oruç diye.Bana da bir garip geldi bu sene.Ezan okunduktan baya sonra hava aydınlanıyor.

Valla tutabilen herkesin oruçlarını Allah kabul etsin...

pizza söylüyolar canım akşamları evimde olmak istiyorum ben ya hiç sevmiyorum kalmayı
izmire gelin canım ozaman geç kalmayın oralarda

yine izmir muabbeti dönüyor,noluyor yahu??

bizim izmirli olduğumuzu bile bile burda laf söylecek kimse olduğunu sanmıyorum,1 yıldır nerdeyse birlikteyiz,kötü niyet yok kimsede..

yalnış anlaşmalar vardır mutlaka..GAVUR muabbetine bende tepki göstermiştim,çünkü bunun şakasını bile sevmiyorum ben,bize kimsenin GAVUR demek haddine değil (kimseye değil lafım malum büyükbaş söylediği içi biraz alınganız)

buluşma konusundada organizasyon olmadı LANDLOVERS cım,fıss değiliz yani olsaydı buluşurduk

Yarin evdeyim,mudurumuz ramazanda c.tesi gelmeyin demis, bu sicaklarda super oldu. bende evi silip
supurdum temizligimi bitirdim.. sabah annem gelecek burda gezeriz biraz, esim isten gelincede
sileye gidecegiz.. orasi serin oluyor,2 gun rahatim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…