- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.581
bari bugün de olmasam yarın olsam da c.tesi gecemiz güzel geçse
dün gece eltimler geldi 2 ye kadar oturduk gece bu akşam için onları yemeğe çağırdım ama siz gelin dedi bu akşam yemek derdim yok yani yarın da ben onları iftara alıcam
doğranmış patlıcan biber ve kabaklarım hala duruyo tazecik hem de yarın onları kızartıp yoğurtlamayı düşünüyorum mercimek çorbası, bol kuşbaşılı mantar sote, pilav, soslu kanat ,salata yapmayı düşünüyorum nasıl sence?
Gayet güzel bi menüya sana şey sorucam dün demişin ya tavuk but kızartıcam diye ben bi kaç kez denedim kızartmayla pişmedi ya önce haşlıyomusun butları öyle mi denesem bikere diye düşünüyorum? fırında oluyo da yağda pişmiyolar
canım iyice yıkayıp teflona diziyorum isteğe göre baharatlarını ekliyorum kapağını kapatıyorum kesinlikle yağ koymuyorum zaten tavuk fazlasıyla yağlı o kendisi sulanıyo yarıya kadar sonra suyunu çekmeye başlıyo suyunu çekince biraz kızrıyo sonra diğer tarafını çevirip az bşy kızarmasını sağlıyorum çok güzel oluyo
dünkünün fotosunu çektim eklicem fırsat bulunca
Hadi ya hiç öyle yapmak aklıma gelmedi ben yapsam kesin yapışır tavayaöyle şans var ki bende
yok canım yapışmaz yukardaki msjıma bşy daha ekledim bak istersen
zaten yeterince yağlı oluyo tavuk bi de ilave yağ yenmez ki o insan bıkar tabi ben o yüzden çok seviyorum bıkmıyorum galiba
bekarken annem komşuları da hep derdi sizin pişirdiğiniz ayrı bi lezzetli oluyo çok sevmedikleri halde bizim yaptığımızı beğenirlerdi mesela hatta bi komşumuzun oğlu annesi yapınca dermiş ...teyzeninki gibi olmuyo diyebiz baharat olarak pulbiber kekik kimyon koyarız özellikle ama bizim kekiğimiz köyden geliyo burdaki hazır kekikleri pek sevmiyorum lezzetli değil bizim iri yapraklı oluyo kendimiz ayıklayıp kurutuyoruz mecbur kalmadıkça burdan almam
ya sütlacı nasıl yaptınnn
ben hiç sütlaç yapmadım hayatımda,geçen fırında deniyim dedim,üstü kızarınca kapat fırını dediler,e kızarmadı bende kapatmadım :) 30-40 dk sonra kızardı,bi çıkardımki taşmış,bide süt kalmamış hep pirinçti,hepsi çöpe gitti
üzerine yumurta sarısımı sürüyolar acep,ondanmı çabuk kızarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?