Eylül dostluğumuza burada devam (:

teşekkür ederim eftelya ve aydasu.. bepantem krem vardı sonradan aklıma geldi sürdüm, çok büyük bir buluş bu krem yaa, kimsenin evinden eksik etmemesi gerekir bence. hemen geçti acısı, şimdi de neresi yanmıştı bulamıyorum bile.. eftelya sanada geçmiş olsun, insanın acısı nerdeyse canı orda oluyor.

bu izmir konusunda da artık bir yorum yapmak istemiyorum, gavur konusuna hiç bir şekilde kaltılmamıştım zaten.
buluşmadığınızla ilgili de bir şaka yapmıştım ama kakaya döndü artık, beni ilgilendirmiyor kızlar buluşup buluşmamanız anladınız mı?? neden bu kadar uzatıldı anlamış değilim

ocwmaysciiiiğim naber nasılsın? gelmedin bugün? yarın mı öğrenecektiniz bebişinin kesin cinsiyetini? ayy ne heyecanlısındır şimdi ben olsam uyuyamazdım belkide..

börülcelerinle ilgili bir gelişme var mı geleceklermiymiş kesin?

geçmiş olsun landflovesimm

geçmiş olsun landflovesimm

teşekkür ederim canım, sen napıon bu saatte? bizde iftardan sonra eşimle yürüyüşe çıktık dondurma aldık yiye yiye reale gittik biraz gezdik geldik. deicmannda yine baya indirim vardı ama alışveriş için gitmediğimizden tam inceleyemedim. 3 al 2 öde var ve biçok üründe de yarı fiyatına inmiş. 25 tl, 35 tl ye baya güzel ayakkabılar çantalar vardı

kızlar gece gece bile topiğimiz hareketli ne güzel..

daphne, ocwmays, eftelya, miracle ve ben varız.

bizde eve yeni geldik eşim akşam istanbuldan geldi annemlerde yemek yedik eve geldik o tv izliyo bende nete takılayım dedim işte

azıcık kızgınım da kendisine

buanbuan;

gerçekten o kadar bozuldum ki senin laflarına
"ucube" lafını ben söyledim, gezi güzergahımızı hazırlarken internette "İzmirli olmanın ve izmirde oturmanın" çook fazla ayrıcalıklı çook fazla özel bişey oldugu vurgulanmıştı her makalede her yazıda. Ben de o yüzden fazla beklentiyle gitmiştim o şehre. Ve gidince çok şaşırmıştım hiç beklediğim gibi değildi. Ben bunu belirttim, ayrıca defalarca söyledim İzmir'de oturanlara asla laf etmem, orda okuyan arkadaşlarım var siz varsınız vs. Yani genellemeden ziyade genel bir bakış açısıydı benimki

ve Konak'da kötü bir olay yaşadık onu anlattım.

bak tatlım Gecenlerde çitlenbik de bir konuda fikrini beyan etmişti ben kırıldıgını zannedip açıklama yapmıştım çünkü çok sevdiğim bir arkadaşım asla beni yanlış anlamasını istemem
sen de keşke kırıldıgın noktada fikrini beyan etseydin biz de düzeltirdik.

Ayy inanmıyorum yani benim başka işim gücüm mü yok da İzmir'lilere ya da İzmir'e laf edicem, kötülücem, tarzım değildir bir kere

ve beni az çok tanımışsınızdır burda, hayatımı dinimin şekillendirdiği şekilde yaşamaya çalışırım, islamın izin verdiği ölçülerde hareket ederim. Ama bu hassasiyeti göstermediği için kimseyi kınayıp kimseye çemkirmem hele karalama yapmak asla bana göre değildir, uğraşmam böyle basit şeylerle. Hani belki bu sebeple izmire laf ettiğimi düşünmüşsünüzdür ondan dolayı belirtmek isterim yani

ve simillia;
o gavur kelimesini izmirde oturan sniperelit söyledi, o da oruç muhabbeti yapıyorduk şakasına söyledi tamamen. Sonra sen tepki gösterdin sanki biz söylemişiz gibi. Kimse öyle bir yakıştırma yapmadı yani, konu üzerinde yazdığımız mesajlar ortada

gayet iyiym canım sadece bugün dönen mevzuya üzüldüm keşke burda olsaydım, buanbuanla özelden yazışır burda böyle bir gerginlik olmasına müsade etmezdim

yarın randevümüz var bakalım gösterirse görücez cinsiyeti. Erkeğe benzetmişti doktor ama kesin değildi

görümcelerim de pazar günü geliyolar, ama direkt bize gelmeyeceklermiş iki gün başka yerde kalıp ordan buraya geçeceklermiş çoluk çocuk
ben eşime söyledim ramazna sonuna kadar asla istemiyorum, benim evim otel değil. Normal zamanlarda başımla beraber, ama şimdi olmaz gerçekten olmaz. Daha şimdiden düşünüyorum benim evime bu sıcakta 11 kişi nasıl sığacak ya
bunlar hiç düşünmüyolar mı nerde yatırcam bu kadar kişiyi ben:26:

çocuklarından bi kaçını benim koynuma vermeye kalkışırlarmış bi de

neyse kocama güveniyom o çözcek inş.

Kızlar şu İzmir konusu kapansın artık.Yoksa herkes taraflara ayrılacak bu gidişle.İnanır mısınız,ben bir çok siteye sırf görüş belirtmek için üye olmuş,baya tartışmış bir insanım.Bu tarz konularda.Bu sitedede birkaç konuda tartıştım,konular kapandı doğal olarak.Tek bu tarz konularda fikir belirtmediğim yer bu konu.Çünkü hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.Farklı fikirlerde olsakta olmasakta...

Siyasete dönüşmüş bir cümle ama Ahsencim,simillanın asıl lafını kime söylediğini kırmızıyla belirttim.O da sizlere dememiş

Neyse,konu burada kapanır inşallah...

evet maalesef bugün benimde canım çok sıkıldı bu duruma. neyyyyseee...

ayyy hadi bakalım yarın netleşecek demekki, ama erkektir gibi geliyor artık banada bu kadar erkek haberinden sonra.

11 kişi mi kalacaklar gerçektennnnn?? ay ben bu kadar kalabalık olduklarını düşünmemiştim yuhh yani gerçekten nereye sığacak o kadar kişi böyle düşüncesizlik mi olur? inşallah eşin güzel bir çözüm bulmuştur, niye geliyorlar ki hem anlamadım doğrusu? hani bayram değil seyran değil ramazann ortasından sonuna kadar kalmaya mı gidilirmiş
inşallah en sorunsuz şekilde atlatırsınız bu durumu canım

Evet yaa,bepanten çok iyi bir krem.Sık sık elimi kolumu yaktığım için evde bulunsun diye almıştım bende...

Ya bu arada benim dudağımın üstü,yani bıyık bölgesi olan yer her banyo yapışımdan sonra acayip yanıyor.Bildiğin yanık gibi.Neden oluyor bu yaaa.Bepanten mi sürsem :)

en gelemediğim şeydir yanlış anlaşılmak
o smillia nın kastettiği şeyi anladım ama o gün söylediği cümle "lütfen izmirimize gavur demeyelim" di, oysaki hiçbirimiz öyle bir tabir kullanmamıştık
şimdi de aynı muhabbet dönünce cevap hakkı doğru

canım onlar hiç bir kötü günümüzde yanımızda olmadılar. Ne zaman başımızdan bir kötülük bir hastalık geçse sadece arayıp sormakla yetindiler. Ama ne zman biz böyle zorlukların ardından ohh bee biraz rahatımıza bakalım dediğimizde yanımızda bitiyolar topluca

dul görümcemi bilyosunuz zaten 2 ayda bir gelir 2 ay kalır gider
şimdi diğer görümcemin de kocası yok bi kaç ay. Heralde o da periyoda bağlicak bu durumu üç tane de canavar gibi çocugu var

lif falan sürüyormusun yüzüne? acaba ondan olabilir mi? sen yinede bepanten sür bence iyi gelir. ben ağda yaptıktan sonra bile sürüyorum hassas bölgelerime

ay ocwmays sen anlattıkça benim içim karardı, sanki sana değil bana geleceklermiş gibi sıkıntı oturdu resmen içime.. bekar görümcenin işi gücü yok mu? veya hayırlı bir kısmet bulsada evlenip gitse başınızdan fazla yüz vermesen istenmediklerini anlar giderler belki dicem ama anladığım kadarıyla onlarda o yüz yok gibi.

neyse ben yatmaya gideyim kızlar zaten bikaç saat sonra sahura kalkacam. hiç uyumayınca bu sefer bütün dengem şaşıyor. iyi geceler sizlereee

günaydın kızlar gece eşimin telinden okudum sizi ama yazamadım zor oluyo
ayrıca sizi böyle tartışırken görmek üzücü bu izmir muhabetinin ilk cümlesi kurulduğunda evet gavur kelimesi geçti kimse gavur demedi diyemezsiniz burdakiler oruç tutmuyo dendi geçmişi okuyabilirsiniz belki şakayla söylendi bilemem ilk tepkiyi de ben gösterdim hatta ama landfloves kesinlikle bununla ilgili yorum yapmadı sadece soğuk bi şehir olduğunu söyledi ahsende beklediği kadar güzel olmadığını söyledi bunda izmire gittiğinde yaşadığı olayın etkisi var tabi ama biz burda iyi anlaşıyosak ötesine gerek yok tabi ki herkes her yeri sevmek zorunda değil hem çevre hem yaşayış tarzı mesela izmir bana göre bence
hepinizi seviyorum

kızlar bu cumartesi de geçen hafta gibi kalabalık oluruz inş.

Son düzenleme:
işi çıkmıştır belkim.dün akşam hastalandım ben ya tam da eşim yeni gelmişti seyehatten 5gün beklicez artık çok üzüldü benm ki evimi de özlemişim yaa

ben de olmak üzereyim olsa da kurtulsam belirtileri daha kötü rahatsız ediyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…