- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.561
teşekkür ederim eftelya ve aydasu.. bepantem krem vardı sonradan aklıma geldi sürdüm, çok büyük bir buluş bu krem yaa, kimsenin evinden eksik etmemesi gerekir bence. hemen geçti acısı, şimdi de neresi yanmıştı bulamıyorum bile.. eftelya sanada geçmiş olsun, insanın acısı nerdeyse canı orda oluyor.
bu izmir konusunda da artık bir yorum yapmak istemiyorum, gavur konusuna hiç bir şekilde kaltılmamıştım zaten.
buluşmadığınızla ilgili de bir şaka yapmıştım ama kakaya döndü artık, beni ilgilendirmiyor kızlar buluşup buluşmamanız anladınız mı??neden bu kadar uzatıldı anlamış değilim
geçmiş olsun landflovesimm
teşekkür ederim canım, sen napıon bu saatte?bizde iftardan sonra eşimle yürüyüşe çıktık dondurma aldık yiye yiye reale gittik biraz gezdik geldik. deicmannda yine baya indirim vardı ama alışveriş için gitmediğimizden tam inceleyemedim. 3 al 2 öde var ve biçok üründe de yarı fiyatına inmiş. 25 tl, 35 tl ye baya güzel ayakkabılar çantalar vardı
kızlar gece gece bile topiğimiz hareketli ne güzel..
daphne, ocwmays, eftelya, miracle ve ben varız.
ocwmaysciiiiğim naber nasılsın? gelmedin bugün? yarın mı öğrenecektiniz bebişinin kesin cinsiyetini? ayy ne heyecanlısındır şimdi ben olsam uyuyamazdım belkide..
börülcelerinle ilgili bir gelişme var mı geleceklermiymiş kesin?
yine izmir muabbeti dönüyor,noluyor yahu??
bizim izmirli olduğumuzubile bile burda laf söylecek kimse olduğunu sanmıyorum,1 yıldır nerdeyse birlikteyiz,kötü niyet yok kimsede..
yalnış anlaşmalar vardır mutlaka..GAVUR muabbetine bende tepki göstermiştim,çünkü bunun şakasını bile sevmiyorum ben,bize kimsenin GAVUR demek haddine değil (kimseye değil lafım malum büyükbaş söylediği içi biraz alınganız)
buluşma konusundada organizasyon olmadı LANDLOVERS cım,fıss değiliz yani olsaydı buluşurduk
buanbuan;
gerçekten o kadar bozuldum ki senin laflarına
"ucube" lafını ben söyledim, gezi güzergahımızı hazırlarken internette "İzmirli olmanın ve izmirde oturmanın" çook fazla ayrıcalıklı çook fazla özel bişey oldugu vurgulanmıştı her makalede her yazıda. Ben de o yüzden fazla beklentiyle gitmiştim o şehre. Ve gidince çok şaşırmıştım hiç beklediğim gibi değildi. Ben bunu belirttim, ayrıca defalarca söyledim İzmir'de oturanlara asla laf etmem, orda okuyan arkadaşlarım var siz varsınız vs. Yani genellemeden ziyade genel bir bakış açısıydı benimki
ve Konak'da kötü bir olay yaşadık onu anlattım.
bak tatlım Gecenlerde çitlenbik de bir konuda fikrini beyan etmişti ben kırıldıgını zannedip açıklama yapmıştım çünkü çok sevdiğim bir arkadaşım asla beni yanlış anlamasını istemem
sen de keşke kırıldıgın noktada fikrini beyan etseydin biz de düzeltirdik.
Ayy inanmıyorum yani benim başka işim gücüm mü yok da İzmir'lilere ya da İzmir'e laf edicem, kötülücem, tarzım değildir bir kere
ve beni az çok tanımışsınızdır burda, hayatımı dinimin şekillendirdiği şekilde yaşamaya çalışırım, islamın izin verdiği ölçülerde hareket ederim. Ama bu hassasiyeti göstermediği için kimseyi kınayıp kimseye çemkirmem hele karalama yapmak asla bana göre değildir, uğraşmam böyle basit şeylerle. Hani belki bu sebeple izmire laf ettiğimi düşünmüşsünüzdür ondan dolayı belirtmek isterim yani
ve simillia;
o gavur kelimesini izmirde oturan sniperelit söyledi, o da oruç muhabbeti yapıyorduk şakasına söyledi tamamen. Sonra sen tepki gösterdin sanki biz söylemişiz gibi. Kimse öyle bir yakıştırma yapmadı yani, konu üzerinde yazdığımız mesajlar ortada
gayet iyiym canım sadece bugün dönen mevzuya üzüldüm keşke burda olsaydım, buanbuanla özelden yazışır burda böyle bir gerginlik olmasına müsade etmezdim
yarın randevümüz var bakalım gösterirse görücez cinsiyeti. Erkeğe benzetmişti doktor ama kesin değildi
görümcelerim de pazar günü geliyolar, ama direkt bize gelmeyeceklermiş iki gün başka yerde kalıp ordan buraya geçeceklermiş çoluk çocuk
ben eşime söyledim ramazna sonuna kadar asla istemiyorum, benim evim otel değil. Normal zamanlarda başımla beraber, ama şimdi olmaz gerçekten olmaz. Daha şimdiden düşünüyorum benim evime bu sıcakta 11 kişi nasıl sığacak ya
bunlar hiç düşünmüyolar mı nerde yatırcam bu kadar kişiyi ben:26:
çocuklarından bi kaçını benim koynuma vermeye kalkışırlarmış bi de
neyse kocama güveniyom o çözcek inş.
teşekkür ederim eftelya ve aydasu.. bepantem krem vardı sonradan aklıma geldi sürdüm, çok büyük bir buluş bu krem yaa, kimsenin evinden eksik etmemesi gerekir bence. hemen geçti acısı, şimdi de neresi yanmıştı bulamıyorum bile.. eftelya sanada geçmiş olsun, insanın acısı nerdeyse canı orda oluyor.
bu izmir konusunda da artık bir yorum yapmak istemiyorum, gavur konusuna hiç bir şekilde kaltılmamıştım zaten.
buluşmadığınızla ilgili de bir şaka yapmıştım ama kakaya döndü artık, beni ilgilendirmiyor kızlar buluşup buluşmamanız anladınız mı??neden bu kadar uzatıldı anlamış değilim
Kızlar şu İzmir konusu kapansın artık.Yoksa herkes taraflara ayrılacak bu gidişle.İnanır mısınız,ben bir çok siteye sırf görüş belirtmek için üye olmuş,baya tartışmış bir insanım.Bu tarz konularda.Bu sitedede birkaç konuda tartıştım,konular kapandı doğal olarak.Tek bu tarz konularda fikir belirtmediğim yer bu konu.Çünkü hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.Farklı fikirlerde olsakta olmasakta...
Siyasete dönüşmüş bir cümle ama Ahsencim,simillanın asıl lafını kime söylediğini kırmızıyla belirttim.O da sizlere dememiş
Neyse,konu burada kapanır inşallah...
evet maalesef bugün benimde canım çok sıkıldı bu duruma. neyyyyseee...
ayyy hadi bakalım yarın netleşecek demekki, ama erkektir gibi geliyor artık banada bu kadar erkek haberinden sonra.
11 kişi mi kalacaklar gerçektennnnn??ay ben bu kadar kalabalık olduklarını düşünmemiştim yuhh yani gerçekten nereye sığacak o kadar kişi böyle düşüncesizlik mi olur? inşallah eşin güzel bir çözüm bulmuştur, niye geliyorlar ki hem anlamadım doğrusu? hani bayram değil seyran değil ramazann ortasından sonuna kadar kalmaya mı gidilirmiş
inşallah en sorunsuz şekilde atlatırsınız bu durumu canım
Evet yaa,bepanten çok iyi bir krem.Sık sık elimi kolumu yaktığım için evde bulunsun diye almıştım bende...
Ya bu arada benim dudağımın üstü,yani bıyık bölgesi olan yer her banyo yapışımdan sonra acayip yanıyor.Bildiğin yanık gibi.Neden oluyor bu yaaa.Bepanten mi sürsem :)
günaydın canım eftelya geldi ama slm vermeden gitti
işi çıkmıştır belkim.dün akşam hastalandım ben ya tam da eşim yeni gelmişti seyehatten5gün beklicez artık çok üzüldü benm ki evimi de özlemişim yaa
ben de olmak üzereyim olsa da kurtulsam belirtileri daha kötü rahatsız ediyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?