Eylül dostluğumuza burada devam (:

dün gece aydasu demişti galiba çok seviyorum tavuğu kahvaltı da bile yerim diye
biliyo musunuz benim kahvaltıda tavuk yediğim çok olmuştur

mm bayılırım ben sütlaca, en sevdğim sütlü tatlı

ilk yaptığımda benim de hepsi taşmıştı bütün emeğim gitmişti sonra annem söyledi kaplarda biraz boşluk bırakılması gerekiyormuş, ne hikmetse yükseliyor fırına girnce
o şekilde yapınca taşmadı benimkiler

ama kuru olmamıştı:26:
siz normalde pirinci bol mu kullanıyosunuz
ben pirinci çok yoğun sütlaçları sevmyorum, şekerli pilav gibi oluyo

normalde kıvamı güzeldi de fırında kızarması için bekleyince biraz daha koyulaşmıştı

Smilla canım yumurta hamurlu şeylerin üzerine sürülür kanımca şeker daha mantıklı ama bende yapmadım hiç denemek lazım.annem çok güzel yapar princi muhallebisi tam kıvamında princi fazla bende sevmiyorum,fırına koymak istersek biraz daha sulu yapmamız lazım demekkii

dün gece aydasu demişti galiba çok seviyorum tavuğu kahvaltı da bile yerim diye
biliyo musunuz benim kahvaltıda tavuk yediğim çok olmuştur

hamile kalırsan mide bulantısı yaşamazsın inş.
ben bile özlemiştim yemek yemeyi.

bu arada kızlar göbişkom iyice büyüdü gece uykumdan uyanıyorum hep
bir de bende huzursuz bacak sendromu var, dün gece yine tuttu bir türlü uyuyamadım
eşimi de uyutmadım sürekli masaj yap masaj yap demekten

sabah da telefon geldi, acilen çıkmak zorunda kaldı öyle uykusuz uykusuz

ben pek pirinçli sevmem,az severim hatta pirinçleri ezsemmi diye düşünmüştüm yaparken,gerek kalmamıştı zaten

ben pek pirinçli sevmem,az severim hatta pirinçleri ezsemmi diye düşünmüştüm yaparken,gerek kalmamıştı zaten

dün de kaynım diyo bu prinçleri blenderdan geçirseniz nasıl olur diye o zaman sana pirinç unuyla yapalım dedim

eftelya hoşgeldin bizden başka kimse yok

günaydın canım eftelya geldi ama slm vermeden gitti

Canım bende telefondan girdim,bi bakayım dedim.Sabahın köründe bile burayı düşünüyorum haa Ama zor oluyor diye yazamadım.Zaten ben çıktıktan sonra yazmışsın sende.Yoksa selam verirdim bi

işi çıkmıştır belkim.dün akşam hastalandım ben ya tam da eşim yeni gelmişti seyehatten 5gün beklicez artık çok üzüldü benm ki evimi de özlemişim yaa

Bende 2 gün önce oldum.Adam sabaha kadar uyuyamadı
İlk defa davul sesini duydu daha,oysa bangır bangır,bi sinirle cama çıktı ama allahtan bizim binanın önünden geçmedi

Bende şimdi galeta unlu börek tariflerine bakıyordum.Patatesi koydum haşlanıyor...

Sütlaç sütlaç dediniz,hiç sevmem oysa,canım istedi haa
Bu arada benim bildiğim fırın sütlaç için üzerine yumurta sarısı sürüyorlar ama:44:

hanzadeciğim yzdıkların için teşekkür ederim, ne olduğunu anlayan birilerinin olmasına sevindim gerçekten. ooof bu arada canımı tavuk çektirdin, ne kadar güzel görünüyor o tavuk dolman öyleeeee. peki o tavuk kaç kişilik misafire yetiyor meselaaa?

ben sütlaçıda hiç sevmem, pirinç ve süt bir arada midemi bulandırıyor beni, çocukluktan kalma bişey sanırım. tadına bile bakamıyorum. ama sütlü tatlıları çok severim. mesela o minik güveçlerde başka tatlı olabilir mi?

similla patatesli kıymalı böreklerin çok güzel görünüyor, patates ve kıymayı karıştırdın mı? nasıl oldu tadı?

bu akşam dışarda yiyecez grupanyadan pide menüsü almış eşim. Ordan da ramazan şenliklerine gidecez cumartesi günleri çok güzel oluyormuş, fatih kısaparmak konseride varmış.

yarın benim ünv.teden en samimi arkadaşım geliyor. üniversitenin ilk günü yurt kayıt sırasında tanışmıştık o zamandan beri o kadar güzel anlaştık ki, başka bölümlerde olmamıza rağmen bütün arkadaşlarımız ortak oldu. eşinin izni yokmuş tek geliyor, nasıl özlemiştiim anlatamam. içimde büyük bir sevinç var

kızlaaaar merhaba

nasılsınız?

akşama en yakın arkadaşım eşiyle iftara gelecekler şimdi haber aldım eşim ayarlamış.

patlıcan kebabı yapacaktım yakında yemişler o yüzden bi anda aklıma pizza yapmak geldi hamurumu yoğurdum mayalanıyor.

menum:
tavuk çorbası
taze fasulye
pizza
salata
közlenmiş kırmızı biber salatası
kola

ooo ne güzel değişik bir menü, ama o fasulyeler kalabilir haberin olsun pizzanın hamurunu mümkün olduğunca ince yapmaya çalış bence daha güzel oluyor, hafif çıtır.
közlenmiş kırmızı biber salatasına da bayılırım. aifiyet olsun şimdiden sizee

patatesli kıymalı böreğimi çektim kızlar,pişince bi kabardı ama

Eki Görüntüle 479867 Eki Görüntüle 479868 Eki Görüntüle 479869

patatesli böreği çok severim
ama sen hem patatesli hem kıymalı mı yaptın yani karıştırdın mı ikisini?
tadı nasıl oluyo ki öyle hiç yemedim ben

yumurta sarısı mantıklı ama ben hiç sevmiyorum ya yumurtayı tatlılarda
azcıkın bir koku da verse hemen algılıyorum ve begenmiyorm

hmm pizzayı kendin mi yapıyosun?
biz eşimle çok severiz ama hep sipariş veriyoruz ya hiç denemedim ben

yakın arkadaş olunca ev yapımı pizza yesinler istedim dışarıdakilere ben pek güvenemiyorum salamına sosisine diğer yemekler kalır kesin canım yarına yeriz artık.çok saol.gelin hepberaber olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…