- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.621
hmm pizzayı kendin mi yapıyosun?
biz eşimle çok severiz ama hep sipariş veriyoruz ya hiç denemedim ben
kızlar selammm. bikaç gündür sizden uzak kalıyorum yaa kısacık yazıp çıkıyorum çok vakit geçiremiyorum özledim sizi
dün akşam yemeğe annemdeydik dayımlar filanda vardı. gece orda kaldık az önce geldim sayılır ewe. akşmda bizim mahallenin iftarı var dışarıya masa sandalyeleri kuruyolar toplu iftar veriyolar. yemekleri ordan alıcaz annemleri de çağırdık hergün beraberiz
hanzadecim o tavuk ne nefis görünüyo öyle kız maşallah ben hiç cesaret edemem tavuk dolma yapmaya. sütlacada bayılırımm
similia hem kıymalı hem patatesli güzel bi tat olur benim yaptığım bi kıymalı börek var sütlü filan harcı oluyo çok lezzetli o da.
landfloves gözünaydın canım arkadaşın geliyomuş süper
miracle seninde menün güzel ama taze fasulye yanlız kalmış sanki ben illaki pilav yerimde fasulyenin yanındaaslında pizza yapmışken yanın patates kızartıp nugget filan yapsaydın dışarda yenen menüler gibi olurdu
ben pilavı unutmuşum canım pirinç pilavı da olacak yanında pirinçlerimi ıslattım bile.yok o kadar da kuru yemekler olmasın iftar olunca insan çorba ve sulu yemek istiyor pingum
doğru diyosun canım afiyet olsun.. benimde ewim leş içinde kalkıp temilzik yapmalıyım ama sıcakta hiç canım istemiyo yahuuu.. malesefki ev hanımlığı işte mecburumm
aahh aydasu ben ne diyeyim canım arkadaşım sana
öncelikle sen kürtaj oldugun halde o parça nasıl kalmış ben onu anlayamadım, tamamen temizlemiş olmaları lazımdı oysa
o yarayı da çok takma diyorum açıkcası, ççünkü o kadar fazla kişide çıkıyor ki malesef
yani çok görülen bir durum, topiğimizde miraclede de aynıı şey vardı, sana da aynı müdahale yapılacak büyük ihtimal
çok zor katlanmak, normal hayatını özlemenin ne demek oldugunu biliyorum
ama bu yaradan küçük bi operasyonla kurtulacaksın, düşünüp strest yapma lüttfen. Takmamak mümkün değil tabi ki ama en azından çabucak kurtulabileceğin bişey oldugu için şükret. Allah korusun daha beter kadın hastalıkları var Allah uzak etsin hepimizi
bu arada benim kızım olacakmış kızlar, aydasunun mesajını okuyunca sevincim kursagımda kaldı vallahi
Bende büyük bir heyecanla cinsiyetini yazmışmı acaba diyerek girdim ama aynen Aydasu'yu görünce duygular birbirine karıştı...
Ama siteyi açarken içime doğdu sanki,kızı olacak galiba diyerek açtım... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.Çok sevindim...
bu arada benim kızım olacakmış kızlar, aydasunun mesajını okuyunca sevincim kursagımda kaldı vallahi
tam olarak göstermedi ama topuk ölçümünü alırken pipişe rastlamadık :)
doktor büyük ihtimal kızınız olacak, erkek bulgusu yok dedi
1 eylüle randevü verdi, ayrıntılı ultrasona giricez organ gelişimi takibe alınacak
250 gram olmuş:) satla birebir uyum içerisinde çok şükür
Ahsencimmm demek senin gibi tontiş bi kızın olucaknarin şeker bi cimcime olucak oyy yerim onu. Ama hala emin olamıyo insan dimi sanki bidahaki sefere erkek dicekmiş gibi hayırlı olsun canım. biz p.tesi gidicez kontrole işallah.
OCWMAYS,allah kızına sağlıkla kavuşmak nasip etsin,0505 e msj atmıştım,onunda kızı olacakmış son ayıymış :)
Benimde eltim hamile,bebeğine %90 erkek dedı doktor,hatta muayenede işte pipisi nereye gitcek cnm erkek bu demiş,1 ay sonra gittiklerinde kız demiş bu sefer,hani pipiye noldu demişler..allahallah öylemi demişim demiş doktorda,onlarda inanamadı bu yüzden kız olduğuna,bir sonraki randevuyu bekliyolar
selamlar 1. taburdan yazıyorum kızlar, evimizde küçük çaplı bir ordu oluşturmuş bulunmaktayız
görümcelerim, kaynım ve çocuklarıyla dünden beri maceralı bol hareketli zamanlar yaşıyoruz
arada gelen mide bulantılarım, görümcemin çişini söyletmek için uğraştığı çocugunun iki kez koltuklarıma, bir kez sandalyeme işemesi dışında çok problem yok aslında ama yine de bayrama kadar çekilecek gibi değil
ay ahsencim ya sandalyene ve koltuklarına işemişler ve sen çok problem yok diosun ben olsam bilmiyorum da kıyameti koparırdım heralde çok sabırlısın arkadaşım Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?