- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.641
ay ahsencim ya sandalyene ve koltuklarına işemişler ve sen çok problem yok diosun ben olsam bilmiyorum da kıyameti koparırdım heralde çok sabırlısın arkadaşım Allah kolaylık versin
selam kızlarr ben geldimm
eve girer girmez mide bulantılarım tavan yaptı yine.... şimdi pek iyi değilim... ben geri dönmek istiyorummm
Kızlar dünden beri sağ gözümün içi kırmızı ötekine göre biraz bulanık görüyo,geçen sizlerden de duydum göz problemlerini neden olmuş olur ki geçmedi hala öyle gözüm.
bununla ilgili bşy biliyorum muhteşem görümcemin bitkisel doğal çözümlerinden domatesi 2 ye böl gözlerine koy biraz bekle sızlamaya kızarmaya iyi geliyomuş eşimin gözlerine uygulamıştı daha önce küçük görümcemin vefatında ağlamaktan kıpkırmızı olmuş küçülmüş sızlıyodu etki etti sanırsam
Kızlar dünden beri sağ gözümün içi kırmızı ötekine göre biraz bulanık görüyo,geçen sizlerden de duydum göz problemlerini neden olmuş olur ki geçmedi hala öyle gözüm.
dr git istersen benim de öyleydi haftasonu daha da iyi oldu çok şükür.
Biraz daha bekliyim geçmezse gidicem dr.a. seninki bide batıyodu dimi benm normal de batmıyo ama gözü kapatınca biraz batıyo gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?