Eylül dostluğumuza burada devam (:

ay ahsencim ya sandalyene ve koltuklarına işemişler ve sen çok problem yok diosun ben olsam bilmiyorum da kıyameti koparırdım heralde çok sabırlısın arkadaşım Allah kolaylık versin

kinaye yapıyorum işte sniperelit, anla yani:)
çok sabırlı değilimdir aslında ama hangi ara bu kadar sabır yükledim bilmiyorum ben de

Son düzenleme:
neyse kızlar ben gün içerisinde giremem heralde
b.sayarı çocuklardan uzak tutuyorum çok fena saldırıyolar herşeyi kurcalıyolar
girebildikçe yazarım görüşmek üzere

selam kızlarr ben geldimm
eve girer girmez mide bulantılarım tavan yaptı yine.... şimdi pek iyi değilim... ben geri dönmek istiyorummm

Günaydın kızlar. Bugün işe başladım artık özlemişim valla. Hergün evde olsam sıkılıcam galiba .
Ahsencim kolay gelsin sana canım Allah sabır versin. İşallah en az hasarla atlatırsınız.
sofişcim hoşgeldin..

EE kızlar nasılsınz bakalım.

Günaydınlar herkese;
aydasum çok çok geçmiş olsun canım ya başka dr.yokmu orda başka bi yere de görünsen olmazmı anlattıklarından işlerini düzgün yapmadıklarını hissettim
geçicek inş.canım bu zor günleri de atlatıcaksın...
ahseenn topiğin ilk kızçesi haberini aldık hadi bakalım hayırlısı olsun süsleyip püsleyip giydirirsin artık :115:

günaydın kızlar geçmişi okuyodum

aydasucum bazen kürtajda parça kalabiliyo canım kalmaması gerekir tabi ama oluyo işte üzülme canım bu yara olayı o kadar çok kişide görülüyo ki artık ilaçla geçmiyosa yakıyolar dediğin gibi ama yakılırken hiç hissetmiyomuşsun bunu bana anlattılar ve çok mantıklı geldi biraz açık olacak belki ama oranın yüzeyi normal ten gibi değil ve his yok o yüzden hissedilmiyomuş zaten daha sonra herkes normal hayatına dönüyo hiçbşy olmamış gibi hem yaran da iyileşince daha sağlıklı olacaksın ve sanırım daha rahat hamile kalacaksın

ahsencim hayırlı olsun canım kızın olacakmış ayrıca kolay gelsin sanırım görümcen çocuğunu çişe alıştırıyo bunun için senin evini mi buldu daha yeni evlisin daha herşey yeni nasıl bu kadar rahat olabiliyolar anlayamıyorum madem kalacak altını bezlesin ayıp yaa

günaydın bugün yine yoğun olabilirim...
onun için çok geçmişe gidemedim. işlere yoğunlaşıp bitirmem lazım bugğn işlerimi hayırlı haftalar herkese

aydasu ; çok geçmiş olsun güzel haberler bekliyoruz senden..

ocwnys ; seninki döndü demek kız dediler bi dahakine kesin ve net olur Rabbim gönlünüze göre versin

yorgun ; hoşgeldin evde olunca sıkılıyor insan ama yine de ben evde olmak istiyorum napıyım ?

sofistki ; mide bulantısı için bişey almıyor musun ?

sabah yine kotlarım havasızlıktan kokuyordu.. akşam hepsini yine yıkıcam. bir türlü çözüm bulamadım. bu havalar mahvediyor. küf olmasından çok şükür iyi gerçi inşallah küf sorunumuzu son yaptığımızla çözebiliriz.

öptüm hepinizi.

landfloves canım tavuk dolma kaç kişilik oluyo diye sormuştun galiba doyumluk porsiyonlarla 4 kişilik çıkardım ben o tavuktan fazla büyük değildi tavuk ve sadece onu yedik 5-6 kişilk olabilir en fazla çünkü içine fazla pilav sığmıyo az oluyo 1 su bardağı pirinçle yapılıyo daha önce de yapmış paylaşmıştım hatırlarsanız onu 6 kişi yemişti ancak yetmişti çünkü tavuğu paylaştırması zor oluyo kimisi but sever kimisi göğüs eti iyi paylaştırmak gerekiyo yani kısacası kalabalık olunca yapılmaz 3-4 kişi gelince ideal.

Kızlar dünden beri sağ gözümün içi kırmızı ötekine göre biraz bulanık görüyo,geçen sizlerden de duydum göz problemlerini neden olmuş olur ki geçmedi hala öyle gözüm.

Kızlar dünden beri sağ gözümün içi kırmızı ötekine göre biraz bulanık görüyo,geçen sizlerden de duydum göz problemlerini neden olmuş olur ki geçmedi hala öyle gözüm.

bununla ilgili bşy biliyorum muhteşem görümcemin bitkisel doğal çözümlerinden domatesi 2 ye böl gözlerine koy biraz bekle sızlamaya kızarmaya iyi geliyomuş eşimin gözlerine uygulamıştı daha önce küçük görümcemin vefatında ağlamaktan kıpkırmızı olmuş küçülmüş sızlıyodu etki etti sanırsam

hiç öyle bişi duymamıştım ama ben neden kızardığını bilmiyorumki koyarsam zarar verirse daha çok.

Biraz daha bekliyim geçmezse gidicem dr.a. seninki bide batıyodu dimi benm normal de batmıyo ama gözü kapatınca biraz batıyo gibi.

BENİM gözümün içi bildiğin bordo rengi almıştı kan oturmuş gibiydi. ve 1 günde o hale geldi. ve devamlı batıyordu içine kum girmiş işte çubukla temizledi inş kendi kendine geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…