- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.661
kızlar ya bu mübarek günlerde sizlerden dua istiyorum lütfen oruçluyken iftar vakti, namazlarınızda filan dua edin bizzim için eşim benim çalıştığım yere girecek gibi. 2 kişi var işten çıkıcak onların yerine girecek gibi işallah. işin peşinde koşuyoruz ama bi hainlik yapıp başkasını alabilirler. dualarınızı eksik etmeyin
kızlar ya bu mübarek günlerde sizlerden dua istiyorum lütfen oruçluyken iftar vakti, namazlarınızda filan dua edin bizzim için eşim benim çalıştığım yere girecek gibi. 2 kişi var işten çıkıcak onların yerine girecek gibi işallah. işin peşinde koşuyoruz ama bi hainlik yapıp başkasını alabilirler. dualarınızı eksik etmeyin
bu ay sonuna kadar belli olucak canım işalalh. bitanesi memurluğu kazanmış kesin çıkıcak ama ne zaman çıkacak belli değil. diğerinide hakkında 3 tutanak tutulduğu için işine son veriyolar. torpil lazımdıayarladık gibi ama yinede belli olmaz bizi oyalayıp başkasını sokabilirler güvenmiyoruz artık kimseye. bebeğimizin şansı işallah olur bu sefer.İnşallah canım. Dualarım seninle. Ne zaman belli olacak?
inş olur canıım işsizlik çok zor bi bayan olarak bile çok etkileniyorum erkekleri düşünemiyorum bile hakkınızda hayırlısı
inşallah olur canım bebek rızkı ile gelirmiş inşallah babasının işine vesile olur.
peki dükkan ne olacak ?
işallah speddy ya. dükkana zaten kira vermiyoruz Allah razı olsun ev sahibimizden,ilerde verirsekte az bişey vericez. bizim iş 5e kadar. 5ten sonra durur bazen akşamları durur,h.sonlarıda açar. zaten evin alt katında hemen pencerede sesleniveriyorum
ayrıca akşam 5 kilo vişne ayıkladım yıkadım buzluğa koydum...
ayy kızlar şuanda bebeğimin hareketlerini duyuyorumsağ tarafımda bişey hareketleniyo oyyy kuzum benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?