Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar.. Herkese mutlu haftalar..

Yaw bu sıralar maşallah bize, 1 gün girmesem sayfalar alıp başını gidiyor, geçmişi okuyim gelim..

Günaydın kızlar, güzel bir hafta sonundan sonra yeniden buradayım. Aydasu canım benim her şeyin senin için güzel olmasını diliyorum. Buda senin için büyük bir sınav. Bu kötü günlerin ardından eşininde seninde en güzel şekilde mükafatını alacağınıza inanıyorum.

Ahsenciğim hayırlı uğurlu olsun minik prensesin. Allah ona sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin :) Bu arada misafirlerine iyi sabrediyorsun. Ben olsam o koltuğa çişini yaptığı an ister istemez tepkimi gösterirdim. Her şeyin bir sınırı olmalı. Misafirde misafirliğini bilmeli. Sana bol sabır diliyorum.

Son düzenleme:
kızlar ya bu mübarek günlerde sizlerden dua istiyorum lütfen oruçluyken iftar vakti, namazlarınızda filan dua edin bizzim için eşim benim çalıştığım yere girecek gibi. 2 kişi var işten çıkıcak onların yerine girecek gibi işallah. işin peşinde koşuyoruz ama bi hainlik yapıp başkasını alabilirler. dualarınızı eksik etmeyin

İnşallah canım. Dualarım seninle. Ne zaman belli olacak?

inş olur canıım işsizlik çok zor bi bayan olarak bile çok etkileniyorum erkekleri düşünemiyorum bile hakkınızda hayırlısı

önceki sene dışarda rüzgarda gözüme toz kaçmıştı yıka yıka çıkmadı batıyo evde suni gözyaşı vardı 2-3 tane boşalttım gözüme yok çıkmıyo gece yarısı oldu kuzenim de bizdeydi annem dedi gel doktora gidelim aldı götürdü kuzenim de gözüne bşy kaçtı diye doktora giden de ilk seni görüyorum dedi dalga geçti meğersem bşy saplanmış içine uyuşturup iğneyle çıkarmışlardı

İnşallah canım. Dualarım seninle. Ne zaman belli olacak?
bu ay sonuna kadar belli olucak canım işalalh. bitanesi memurluğu kazanmış kesin çıkıcak ama ne zaman çıkacak belli değil. diğerinide hakkında 3 tutanak tutulduğu için işine son veriyolar. torpil lazımdıayarladık gibi ama yinede belli olmaz bizi oyalayıp başkasını sokabilirler güvenmiyoruz artık kimseye. bebeğimizin şansı işallah olur bu sefer.

inş olur canıım işsizlik çok zor bi bayan olarak bile çok etkileniyorum erkekleri düşünemiyorum bile hakkınızda hayırlısı

hemde çok zor canım. Hem işsizlik hemde çalışmadığı için çevrede yapamadı o da çok zor bi erkek için. şimdi evin altındaki dükkanda bilgisayar tamiri, oyun,film dvdsi filan satıp kiralıyo. yine iyi para geliyo Allaha şükür hani harçlığımız çıkıyo ama lanet cafe hala onun borçlarıyla uğraşıyorz açması bi dert kapaması bi dert. borçlarımız olmasa çok iyi olucaz. en baştan cafeyi açmayıp direk burayı açsak hiç zorluk çekmiycekmişiz ama işte her şerde bi hayır var ne diyelim demekki böle olması gerekmiş.

inşallah olur canım bebek rızkı ile gelirmiş inşallah babasının işine vesile olur.
peki dükkan ne olacak ?

kızlar o kadar yorgunum ki dayak yemiş gibiyim dün bütün gün temizlik yaptım mutfak, antrenin yerlerine domestos ve cif döktüm fırçaladım sonra bol bol durulamak zorunda kaldım banyoyu aynı şekilde yıkadım duvarlarını falan...dip köşe temizlik yaptım anlayacağınız çamaşır yıkadım bol bol ütü yapmam lazım

Aydasu; canım geçmiş olsun, tüm bu olumsuzlukları geride bırakıp, güzel günler kısa sürede geri gelir hayırlısıyla..

ocwmays; ilk prensesimiz geliyor demek, sağlıkla, sıhhatle anneciğinin kucağına gelsin bebiş..

chiitlenbik; geçmiş olsun canım, gözündeki rahatsızlık bikaç gündür sürüyorsa ihmal etme git istersen dr. daha büyük sorun olmasın sonra..

pingucum; canım benim bebişin babasına şans getirir, inşallah isteğiniz iş olur, dualarım sizinle..

inşallah olur canım bebek rızkı ile gelirmiş inşallah babasının işine vesile olur.
peki dükkan ne olacak ?

işallah speddy ya. dükkana zaten kira vermiyoruz Allah razı olsun ev sahibimizden,ilerde verirsekte az bişey vericez. bizim iş 5e kadar. 5ten sonra durur bazen akşamları durur,h.sonlarıda açar. zaten evin alt katında hemen pencerede sesleniveriyorum

ayrıca akşam 5 kilo vişne ayıkladım yıkadım buzluğa koydum...

Son düzenleme:

Allah razı olsun.. böyle bir iyilik yapmış. inşallah olur en kısa zmanda güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…