Eylül dostluğumuza burada devam (:

ev alarak evlenenler çok iyi ettiniz.
sonuçta kendi evinizde oturuyosunuz. bizde çok istiyoruz amaa borç bİtmiyoki hiç. gerçi aldığımız evde ancak emekli olunca oturabiliriz...

ama biraz zorlanıyoruz doğru söylemek gerekirse yine de pişman değilim tabi ki aklımı seveyim yine olsa yine alırım kuru ekmek yerim gerkirse bazı şeylerden kısarım ama illa ev alalım dedim çünkü kiraya verdiğimiz parayı sokağa atmışız gibi hissedecektim kirayı öde öde elde var 0 bence mümkün olduğunca kirada oturanlar evinizi almaya çalışın çok lüx olmasın küçük olsun ama sizin olsun biz 0 dan aldık biliyosunuz biraz peşinat lazım tamamına kredi vermiyolar onun için peşinat olsun giye ihtiyaç kredisi çektik 1200 eve ödüyoruz 600 de ihtiyaç kredisine eşyaları kartlarla aldık hep onları sormayın zaten bi kısmıı takıyla kapattık kalanı öde öde bitmiyo hala...inş.toparlarız tez zamanda...yoksa psikolojim bozulacak çok para harcamıyoruz zaten kocam çok çalıştığı için fazla gezip tozmuyoruz
tatile hem çok uyguna gittik hem de cebimizden fazla para çıkmadı diyebilirim çünkü eşim abisinin dükkanlarına bakıyo ya izinli günlerinde illa sizde gelin dedi ordan aldığıyla tatili çıkarttı bu sefer gidersek zaten akçayda teyzeme altınolukta halasına izmirde görümceme gidicez yine çok masraf olmaz yani

Bizde önümüzdeki sene nisan mayıs gibi alıcaz nasipse buay önümüzdeki ay gibi kaynıma alıyoruz ona araştırırken görüyoruz da çok pahalı evler yaa..

pingu ev sahibiniz o evi o paraya satacaksa hiç kaçırmayın derim bizim burda o kadar paraya hayatta bi ev bulamazsın 2+1 eski evler en aşağı 80 bin civarı

ASLINDA satmıyo adam evini ama eğer biz almayı düşünürsek önce onunla konuşucaz. almanyada kendisi yazları geliyo. işallah seneye yaza kadar toparlarsak kendimizi sorucaz bakalım. bizim tahminimize göre öyle bi fiyat ister ama tabi belli olmaz. bizim hayalimiz altınların hepsi durucaktı peşinat yapıcaktık daha kolay olucaktı işimiz ama evdeki hesap çarşıya uymadı elde avuçta bişey kalmadı ne yazıkki

hanzadecim bizde fazla para harcamıyoruz zaten yaşadığımız yer ufacık para harcıcak yer yok bide annemlerde filan yiyoruzya arada o çok iyi oluyo Allah razı olsun. market alışverişi işte bi masraf eşim aburcuburu sever birazcık. E çocuğun içkisi sigarası gezme tozması yok onada karışmıyorum. yine ucuzlarından alır ama illa atıştırıcak akşamları. Şimdi bi ayda 1 kontrol paramız var işte o da az bişey.

bizde hep diyoduk evimiz olsun evlenirken ama işte eşimin iş olayı çıktı. biz her halukarda şehir şehir dolaşacağımız için mecbur kiralarda sürünecez. gerçi memlekette bi ev istyioruz olmadı kiraya veririz orda kiralar iyidir... eşimin tarafında bi evi var ama yazlık olarak yeniden yaptırmayı düşünüyoruz çünkü ilçede merkeze uzak.
dediğiniz gibi peşinat lazım sizler kaç peşinatla girdiniz kızlar özel değilse??

biz yeni iş kurduğumuz için 3 aydır faaliyette,kazandığımız tüm parayla cihaz alıyoruz,cebe giren bişey yok şimdilik,karnımız doyuyo bi yani,

ben aslında evimi çok seviyorum,muhit kötü evet ama alıştım artık,kocamında bana bebek şartı bu biliyomusunuz

kendisi gıcık oldu oturdugumuz yere,evi değiştirmeden bebek yapmıcakmışız

BİZİM hiç peşinatımız yoktu annemin üzerine 20 bin TL çektik sonra düğün takıları ile 20 bin TL ödedik kapattık.
yani 20 bin peşinatımız var gibi gösterdik 105 bin TL çektik

bizim de hiç yoktu 33 bin borçlandık+90 bin ev kredisi çektik 123 bine aldık evimizi ama kışın 135 bin yazdım sahibindene koydum sadece 2 günlüğüne arayan arayana kar ettik yani galiba

BİZİM hiç peşinatımız yoktu annemin üzerine 20 bin TL çektik sonra düğün takıları ile 20 bin TL ödedik kapattık.
yani 20 bin peşinatımız var gibi gösterdik 105 bin TL çektik

bizim de hiç yoktu 33 bin borçlandık+90 bin ev kredisi çektik 123 bine aldık evimizi ama kışın 135 bin yazdım sahibindene koydum sadece 2 günlüğüne arayan arayana kar ettik yani galiba

mutlaka kar etmişsinizdir zaten.
allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin evlerinizde. darısıda bizlerin başına

geçmişi okudum kızlar geldimmmm
iş durumundan, ev kredilerinden bahsedilmiş Allah herkese veriyor çok şükür ödeniyor kapanıyor bir şekilde.
Allah isteyen herkesi ev sahibi nasip etsin tez zamanda

bende yeniden evimdeyim mutluluktan uçuyorum şu anda ne özlemişim be evimi

landfloves nerdesin niye gelmiyosun????

eftelya bugün sen de yoksun gerçekten küstün mü yoksa??

TATLIM olaylar oldu eşimde anladı filan demiştin dün hayırdır ne olmuştu ?

jeloocumda gelmiyo pek fazla işlerimi yoğunki??
landfloves cidden ewde napıyon kız gel özletme kendini.
shadowshovs da foruma giriyo ama bize yazmıyo artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…