- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.881
kızlar ne kadar maaş alıyosunuz sadece merak ettim
valla canım ben çok az alıyorum 720 tl bu ay 750 olucak. yemeğimi veriyolar bide eve yürüme mesafesi yol param yok. burda ev kiralarıda büyük şehirler gibi aşırı değil 350 tl veriyoruz maaşımın yarısı gidiyo yani kiraya.
anladım canım olsun akmasa da damlar
valla canım ben çok az alıyorum 720 tl bu ay 750 olucak. yemeğimi veriyolar bide eve yürüme mesafesi yol param yok. burda ev kiralarıda büyük şehirler gibi aşırı değil 350 tl veriyoruz maaşımın yarısı gidiyo yani kiraya.
Allah bereket versin çok şükür bu işi bulamayan çok kişi var çevremde en başta eşim. o da bu maaşı alsa biz evimizi bile alırız idareliyiz savurgan değiliz. Bakalım işallah sabırla bekliyoruz.
eşin kirayı çıkartsa ne iyi olur bide sen hastanede değil misin neden böyle maaşlar
Eşim şimdilik kirayı çıkartcak kadar kazanıyo ama hala o gerizekalı cafenin borçlarıı ödüyoruz ne lanet biyermiş bizi mahvetti. ama buraya girerse borçlar bittikten sonra onun maaşı krediye ödesek benim maaşımla geçinebiliriz diye düşünüyoruz. ewide öyle lüks almama gerek yok hatta oturduğumuz evi ev sahibimiz satsa çok istiyoruz almak. heralde değeri 60 bin filandır. hem işe girse hemde bu dükkanı işletmeye devam etse cep harçlığıda çıkar. canım ben hastanenin otomasyonundayom yani şirket elemanıyız aslında büyük şehirlerdeki hastane elemanları daha fazla maaş veriyo ama bizde malesef hak yiyolar. mesela ben 2007den beri çalışıyoruz ama iznim artmıyo ve her sene giriş çıkışımız yapılıyo yani şuan sadece ocak ayından beri çalışıyo görünüyrum. çıkınca tazminat vermemek için haklarımızı arttırmamak için böle yapıyolar. 5 yıldır hala yasal iznim 5 gün h.sonlarıyla 9 gün oluo. işte arada sırada aldığımız izinleri görmezden geliyolar artık.
Eşim şimdilik kirayı çıkartcak kadar kazanıyo ama hala o gerizekalı cafenin borçlarıı ödüyoruz ne lanet biyermiş bizi mahvetti. ama buraya girerse borçlar bittikten sonra onun maaşı krediye ödesek benim maaşımla geçinebiliriz diye düşünüyoruz. ewide öyle lüks almama gerek yok hatta oturduğumuz evi ev sahibimiz satsa çok istiyoruz almak. heralde değeri 60 bin filandır. hem işe girse hemde bu dükkanı işletmeye devam etse cep harçlığıda çıkar. canım ben hastanenin otomasyonundayom yani şirket elemanıyız aslında büyük şehirlerdeki hastane elemanları daha fazla maaş veriyo ama bizde malesef hak yiyolar. mesela ben 2007den beri çalışıyoruz ama iznim artmıyo ve her sene giriş çıkışımız yapılıyo yani şuan sadece ocak ayından beri çalışıyo görünüyrum. çıkınca tazminat vermemek için haklarımızı arttırmamak için böle yapıyolar. 5 yıldır hala yasal iznim 5 gün h.sonlarıyla 9 gün oluo. işte arada sırada aldığımız izinleri görmezden geliyolar artık.
canım işten çıkmaya karar verdiğin anda süper fırsat elinde evin peşinatını çıkarırsın walla şikayet edersin 2007 den beri her yıl girdi çıktı yapılıyo ıspatlamak çok kolay sigorta hep işçiden yana onlar da zaten görecek kendin bile çıksan buyüzden çıkıyorum diye şikayet edersin fazlasıyla paranı verirler
yuh ya ben böle bişey de duymadım,kesinlikle işten çıkınca şikayet etmelisin,boşuna açokgözlük yapmasınlar,sadece izinlerden yırtarlar bu şekilde,geriye yönelik incelemede kesinlikle sen haklı çıkarsın,seni işten çıkartsalar özellikle kesin alırsın paranı..şimdi çok kolay bi dilekçe veriyosun sadece,bakanlık onları hallediyo meral etme,10 gün içinde müfettiş geliyo
evet bunu hatırladım şimdi .. bu yediklerini haklarınızı nasıl ödeyecekler acaba ..
eşin işe girince her şey yoluna girer , evin altındakini de kapatmaz zaten evinizde orada müşteri gelince seslenir bile ,
eviniz çok büyük 60 tl çok iyi bir fiyat inşallah satar
bebişte uğuruyla kısmetiyle gelir
yuh ya ben böle bişey de duymadım,kesinlikle işten çıkınca şikayet etmelisin,boşuna açokgözlük yapmasınlar,sadece izinlerden yırtarlar bu şekilde,geriye yönelik incelemede kesinlikle sen haklı çıkarsın,seni işten çıkartsalar özellikle kesin alırsın paranı..şimdi çok kolay bi dilekçe veriyosun sadece,bakanlık onları hallediyo meral etme,10 gün içinde müfettiş geliyo
ewet evim kocaman. bina eski ama olsun hiç farketmez kışın ılık oluyo evim şimdi yazında bunaltıcı sıcak olmuyo. kendi evim olunca içinde istediğim değişikliği yaparım nasılsa. kalorifer yok ama yakında tüm şehire termik santral sayesinde sıcak suyla ısınma sistemi gelicek. bakalım işallah güzel günler bizi bekliyodur
kolay kolay işten çıkarmıyolar canım sadece idareyle zıtlaşmamak gerek. ama çıkartırlarsa bende araştırıcam mutlaka yapabiliceklerimi. Kaç kez müfettiş geldi gitti buraya ama hiçbişey olmadı anlamadım bende. şimdi bi kız var çıkartılıcak 3 tutanak oldu hakkında. o uğraşıcakmış ama bakalım ne olucak merakla bekliyorum.
bende 1600 TL alıyorum + yol var içinde her ay şuanda 1600 TL kredi ödüyoruz
ev kredimiz 1150 TL kalanı bireysel kredimiz
kendi evnizin kredi sonuçta ödenir bi şekilde
ev alarak evlenenler çok iyi ettiniz.
sonuçta kendi evinizde oturuyosunuz. bizde çok istiyoruz amaa borç bİtmiyoki hiç. gerçi aldığımız evde ancak emekli olunca oturabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?