Eylül dostluğumuza burada devam (:

iyi olmaya çalışyorum canm sen nasılsın

şükür canım iyiyim bende çamaşır bulaşık ev temizliği aynı devam işte

ben bugün çok iyiyim şükür. hatta birazdan yemeklere başlayayım diyorum.
sen nasılsın?

aman iyi ol sofişim maşallah pingumla ikiniz daha az sıkıntıyla geçiriyorsunuz sonuna kadar kolay geçirin kolayca da doğuruverin inş.
bende iyiyim sohbete gittim geldim ev işlerine bakayım diyorum.

kızlar ramazanı şerif ayında ben camide mukabele okuyan hanımlara sohbet anlatmaya gidiyorum ya bana öyle ilginç sorular geliyor ki anlatamam.

hatta bugün birisi şunu sordu 'hocam yazın tutamadığımız 1 gün orucu günler uzun ya kışın 2 gün olarak kaza edeceğiz değil mi?'

0505 le yazışıyosunuz heralde. Aramıza niye katılmıyomuş canım??
Bide siz ne işi kurmuştunuz ben kaçırdım galiba ?

merak edip msj atmıştım,ozaman öğrendim

bizim işimiz iş güvenliği üzerine,fabrikalara yönelik,iş güvenliği danışmanlığı,eğitim,periyodik kontrol ve iç ortam ölçümler

biraz yabancı gelebilir size

kız sen hocamısın

saygılar hocammm

ay rica ederim smilla utanırım yapma öyle

birde kızlar hanımlar cinsel içerikli sorular sormayı çok seviyorlar.ve şunu görüyorum o kadar kişi ayıp günah zannederek birçok şeyi yaşayamıyor biliyor musnuz ondan sonra da metresler sevgililer ortaya çıkıyor bu konuda hanımları çook bilgilendirmek istiyorum dinde birçok şeyin caiz olduğuna karı koca arasında nasıl yaparım bilmiyorum tabi

evet baya yabancı bana ama büyük şehirlerde böyle yerlere ihtiyaç olduğunu biliyorum. kurs filan düzenliyomusunuz? sertifakamı veriyosunuz ?

canım aslında benim de aklıma bazen öyle saçma sapan sorular geliyoki bundan sonra not edip sana sorayım unutuyorum yoksa. ama bu orucuda sorayım şimdi tabiki ramazan ayında tutmanın sevabı bambaşka ama kaza ederkende kışın etsek uyanıklık gibimi olur

önce bizi bilgilendirseneeee mesela neler günah sanıpda olmayan şeyler

sor tabii canım ama burada dini içerikli şeyler yazmak yasak diye biliyorum o yüzden özelden cevaplayacağım sorularını durduk yere ban yemeyelim bide

kuzummmm sana sorcaklarımı not alayım bi ara msnden aydınlat o zaman beni

evet miracle ben de merak ettim kadınlar cinsel içerikli ne soruyolar kızzzzz

bizde ev almak istiyoruz çok şükür kirada değiliz ama kendimize ait bi evimiz olsun istiyoruz. Beylikdüzü tarafından istiyorum oralara çok baktık ama fiyatlar fena uçmuş, 160-170 e bulursak ne alaaaa. Bi de burası eşimle bana anca yetiyo bide bebek olursa zavallım nerde yatar bilmiyorum o yüzden 3+1 falan bi yer bulsakta biran önce borç ödemeye başlasak Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

sonunda bitirebildim geçmişiiiiii, kaç saattir okuyorum kızlar.

ben niye gelemedim önce onu anlatayım hani yazmıştım sizede ama unutmuşsunuz demekki, ünvteden çok samimi bir arkadaşım gelecek demiştim ya, işte o vardı bir arkadaşım daha geldi, kız kıza oturduk yemek yaptık falan güzel vakit geçirdim. tabii burayada giremedim.

şimdi arkadaşım gitti ablasında bugün, akşam iftardan sonra denizde buluşacağız.

kız açık açık nasıl yazayım bi tanıdık falan görür özelden anlatayım bari yada üstü kapalı söyleyeyim UYGUN YOLDAN olmak suretiyle dinde karı koca arasında herşey helaldir pingum

aslında özelden yazıcaktım ama kızlarda faydalansın benim merak ettiğim bişey var ımmm yüzyüze olsak söylemek çok kolayda. söyleyivereyim hade oral olanı günahmı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…