- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.921
Kızımız olunca adını EYLÜL mü koysak
0505 in bebeğinin adı İLKİM olacakmış
iyi olmaya çalışyorum canm sen nasılsın
ben bugün çok iyiyim şükür. hatta birazdan yemeklere başlayayım diyorum.
sen nasılsın?
0505 le yazışıyosunuz heralde. Aramıza niye katılmıyomuş canım??
Bide siz ne işi kurmuştunuz ben kaçırdım galiba ?
şükür canım iyiyim bende çamaşır bulaşık ev temizliği aynı devam işte
aman iyi ol sofişim maşallah pingumla ikiniz daha az sıkıntıyla geçiriyorsunuz sonuna kadar kolay geçirin kolayca da doğuruverin inş.
bende iyiyim sohbete gittim geldim ev işlerine bakayım diyorum.
kızlar ramazanı şerif ayında ben camide mukabele okuyan hanımlara sohbet anlatmaya gidiyorum ya bana öyle ilginç sorular geliyor ki anlatamam.
hatta bugün birisi şunu sordu 'hocam yazın tutamadığımız 1 gün orucu günler uzun ya kışın 2 gün olarak kaza edeceğiz değil mi?'
acizhane bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte
saygılar hocammm
merak edip msj atmıştım,ozaman öğrendim
bizim işimiz iş güvenliği üzerine,fabrikalara yönelik,iş güvenliği danışmanlığı,eğitim,periyodik kontrol ve iç ortam ölçümler
biraz yabancı gelebilir size
şükür canım iyiyim bende çamaşır bulaşık ev temizliği aynı devam işte
aman iyi ol sofişim maşallah pingumla ikiniz daha az sıkıntıyla geçiriyorsunuz sonuna kadar kolay geçirin kolayca da doğuruverin inş.
bende iyiyim sohbete gittim geldim ev işlerine bakayım diyorum.
kızlar ramazanı şerif ayında ben camide mukabele okuyan hanımlara sohbet anlatmaya gidiyorum ya bana öyle ilginç sorular geliyor ki anlatamam.
hatta bugün birisi şunu sordu 'hocam yazın tutamadığımız 1 gün orucu günler uzun ya kışın 2 gün olarak kaza edeceğiz değil mi?'
ay rica ederim smilla utanırım yapma öyle
birde kızlar hanımlar cinsel içerikli sorular sormayı çok seviyorlar.ve şunu görüyorum o kadar kişi ayıp günah zannederek birçok şeyi yaşayamıyor biliyor musnuz ondan sonra da metresler sevgililer ortaya çıkıyor bu konuda hanımları çook bilgilendirmek istiyorum dinde birçok şeyin caiz olduğuna karı koca arasında nasıl yaparım bilmiyorum tabi
evet baya yabancı banaama büyük şehirlerde böyle yerlere ihtiyaç olduğunu biliyorum. kurs filan düzenliyomusunuz? sertifakamı veriyosunuz ?
canım aslında benim de aklıma bazen öyle saçma sapan sorular geliyoki bundan sonra not edip sana sorayım unutuyorum yoksa. ama bu orucuda sorayım şimdi tabiki ramazan ayında tutmanın sevabı bambaşka ama kaza ederkende kışın etsek uyanıklık gibimi olur
ay rica ederim smilla utanırım yapma öyle
birde kızlar hanımlar cinsel içerikli sorular sormayı çok seviyorlar.ve şunu görüyorum o kadar kişi ayıp günah zannederek birçok şeyi yaşayamıyor biliyor musnuz ondan sonra da metresler sevgililer ortaya çıkıyor bu konuda hanımları çook bilgilendirmek istiyorum dinde birçok şeyin caiz olduğuna karı koca arasında nasıl yaparım bilmiyorum tabi
önce bizi bilgilendirseneeeemesela neler günah sanıpda olmayan şeyler
kuzummmm sana sorcaklarımı not alayım bi ara msnden aydınlat o zaman beni
evet miracle ben de merak ettim kadınlar cinsel içerikli ne soruyolar kızzzzz
kız açık açık nasıl yazayım bi tanıdık falan görür özelden anlatayım bari yada üstü kapalı söyleyeyim UYGUN YOLDAN olmak suretiyle dinde karı koca arasında herşey helaldir pingum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?