- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.941
genelde eşinin isteğini reddetmek hakkında oluyor hocam çocuklar duyacak diye korkuyorum yanaşmasına izin vermiyorum çok mu günah gibi ama daha neler neler hanzadem
neyi günah zannettiklerini merak ettim ben,benim bildiğim tek günah var,onuda sölemiyim şimdi
şu tek şey ne çok merak ettim haa çok mu ayıp yazmıyorsunuz
kız hani hak yolu değil ... yolu derler ya argoda
neyi günah zannettiklerini merak ettim ben,benim bildiğim tek günah var,onuda sölemiyim şimdi
sonunda bitirebildim geçmişiiiiii, kaç saattir okuyorum kızlar.
ben niye gelemedim önce onu anlatayım hani yazmıştım sizede ama unutmuşsunuz demekki, ünvteden çok samimi bir arkadaşım gelecek demiştim ya, işte o vardı bir arkadaşım daha geldi, kız kıza oturduk yemek yaptık falan güzel vakit geçirdim. tabii burayada giremedim.
şimdi arkadaşım gitti ablasında bugün, akşam iftardan sonra denizde buluşacağız.
aslında özelden yazıcaktım ama kızlarda faydalansın benim merak ettiğim bişey var ımmm yüzyüze olsak söylemek çok kolayda. söyleyivereyim hade oral olanı günahmı peki?
aman valla o zaman ben çok günaha giriyorum desenebu sıcaklarda kendime bile tahammülüm yokken spora hiç dayanamammmmm
mutlaka kar etmişsinizdir zaten.
allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin evlerinizde. darısıda bizlerin başına
TATLIM olaylar oldu eşimde anladı filan demiştin dün hayırdır ne olmuştu ?
jeloocumda gelmiyo pek fazla işlerimi yoğunki??
landfloves cidden ewde napıyon kız gel özletme kendini.
shadowshovs da foruma giriyo ama bize yazmıyo artıkın.
hocacım peki sere serpe evde oturmak günah mı .
evet miracle ben de merak ettim kadınlar cinsel içerikli ne soruyolar kızzzzz
anladım toto
iyi bari içim rahat etti
evet miracle ben de merak ettim kadınlar cinsel içerikli ne soruyolar kızzzzz
anladım toto
iyi bari içim rahat etti
kız sadece kocan gördükten sonra niye günah olsun. valla benim evde halimi bi görseniz afedersiniz ewe gider gitmez iç çamaşırlarımı çıkarıyorum zaten rahatsız ediyo bütün gün. üstüme bi elbise giyiyorum yada kısa bi şort askılı o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?