Eylül dostluğumuza burada devam (:

arada mesafe olması iyi canım çok samimi olmaya gerek yok bence

meliscim sen yaşına rağmen maşallah çok olgun bi kızsın ne güzel hayata hep pozitif bakıyosun işallah hep böyle olursun. Senin bişey söylemene gerek kalmadan eşin anlamış en güzeli bu olmuş sen kötü olmamışsın gidelim diyen o olmuş. Ve her şerde bi hayır vardır ailenle geçiriceksin bayramı süper olmuş İyiki kayınvalidemizle beraber değiliz gerçekten en iyisiyle bile problem olur. uurbocee bu konuda Allah bol sabır versin.

öncelikle sipidiii siteye ters birşey yapıyorsak söyle de tertemiz topikimizin nadide üyeleri banlanmasın

hocacım peki sere serpe evde oturmak günah mı .

haram olan bir erkek görmemesi suretiyle caizdir hatta eşinin hoşuna gideceği için dinen güzel görülmüştür

canım yaa dediğin gibi küçük ama can sıkıcı şeyler boşwer sabredip kaldığın iyi olmuş ki eşin kendisi anlamış sen şikayetlenseydin hesap sana patlardı atalarımız ne demiş ekşi olma atılırsın tatlı olma yutulursun bize düşende nabza göre herkese şerbet vermek ohh evinizin sefasını sürün artık kocacığınla canım

bu arada kullanıcı adını değiştirecektin çokomel çok tatlı bi isim bence

mlsvt başka şehir olsa neysede aynı şehir içinde 1 günden fazla kalmak çok gereksiz bencede ama boşver sen başta bişey deseymişsin eşine karşı kötü olurdun ama kaldınız eşin kendisi görmüş oldu aynı evde zor olduğunu.
Ben haftada 1 gün anneme 1 gün kv ye gidiyorum evimi özlüyorum. Hatta kv ye gittiğim günlerde akşam olsa eşim gelsede evimize gitsek diye saat sayıyorum ha bana zararı yok ama olsun az olsun tatlı olsun

ben dün donla yemek yaptım vala mutfak önlüğümü takıp klimada yok bir taraftan ocağın sıcağı ...
kocam totomu kapattıramadı evin içinde değişik yollar deniyor

benim kocam gayet memnun totomun açık olmasından yaz ayına bayılıyo cıbıl cıbıl olduğum için. mıncırmadık yerim kalmıyo

ayy aynen bende hiç kalamam kv.de de melisim hayırlısı olmuş gerçekten kocalara böylesi gerekli önce yaşayıp sonra anlayacklar söylesen sen kötü olursun.ohh ne güzel bayram da da senin ailenlesin neye niyet neye kısmet buna derler

öncelikle sipidiii siteye ters birşey yapıyorsak söyle de tertemiz topikimizin nadide üyeleri banlanmasın

kuzum site içinde seninde söylediğin gibi dini içerikli paylaşımlar yasak. sebebi ise belli zaman sonra tartışmaya dönüyor olması siz gayet normal sohbet ediyorsunuz bu da yasak mı bilmiyorum

kızlar pentide şöyle tulumlar var, tavsiye ederim, belindeki ipide bağlamanıza gerek yok, içinede sütyen falan giymezseniz süper oluyor. belinizi falan sıkan bişey olmayınca çok rahat heheee ben evde bunlarla dolaşıyorum

benim kocam gayet memnun totomun açık olmasından yaz ayına bayılıyo cıbıl cıbıl olduğum için. mıncırmadık yerim kalmıyo

benimki tam tersi sürekli evin içinde taktı bana sanki BBG evindeyiz de türkiye bizi izliyor . oranı kapat buranı kapat dün şort giydim ohh bak ne güzel adam akıllı giyinmiş diyor

mLsvT; kocanın olayları anlaması çok iyi olmuş. en iyisi uzak kalmak arada gitmek. bizde bazen düşünüyoruz uzağız diye üzülüyoruz ama sonrada aman iyiki böyleyiz dediğimiz olmuyor değil

nasıl yaniiii?anal caizmi?

hayır canım haram kesinlikle. oraldan bahsetmiştik caiz diye.

bende var bi tulum gerçekten çok rahat hele şimdi hamilelikte ben hiçbi lastikle şey değmesin istiyorum göbeğime. Tulum çok rahat.

kuzum site içinde seninde söylediğin gibi dini içerikli paylaşımlar yasak. sebebi ise belli zaman sonra tartışmaya dönüyor olması siz gayet normal sohbet ediyorsunuz bu da yasak mı bilmiyorum

teşekkürler sipidim bilgilendirdiğin için biz güzel güzel konuşuyoruz evet umarım yasak değildir.

ayy ne güzelmiş bunlar bende bim geçen hafta şortlu askılı takımlar satıldı ya onlarla çok rahat ettim 4 tane aldım değişik değişik giyiyorum canım

benimki tam tersi sürekli evin içinde taktı bana sanki BBG evindeyiz de türkiye bizi izliyor . oranı kapat buranı kapat dün şort giydim ohh bak ne güzel adam akıllı giyinmiş diyor

valla ben oturma odasıa yaptım yatağı 3 gündür orda serili yatak. kocacımla ayrı yatmak zorunda kalıyoruz yoksa o sahura kadar oturuyo çünkü bende ondan ayrı kalmıyim dedim köşe kkoltuğu yatak yyaptım. pencerede açık. bi rüzgar çıksa perde uçuyo işallah gören filan olmuyodur bizim evin için dikkat ediyorum ama zaten akşamlarıda ışıklar kapalı oturuyoruz genelde. gören oluyosa yandık

ben öyle cıbıl cıbıl dolaşamıyorum ya,kocam peşimi bırakmıyor ondan sonra,sizinkilerde ölemi ya,benimki sürekli şey peşinde

Melisciğim en iyisini yapmışsın. Bende senin taktiği deniyorum hep. Hiç şikayet etmiyorum. Kayınvalidem iyidir hoştur ama bazen ağzından çıkanı kulağı duymaz. Yani patavatsızlık yapabilir. Neyse öyle durumlarda görümce, eşim ve kayınpederim benim yerime konuşuyorlar zaten. Eşimde başkası olsa anneme sinir olurdu ama sen hiç bir şey demiyorsun diyor. Bana gerek kalmıyor öyle durumlarda...

melis bencede orada kalmanız gereksiz o kadar gün , insanın evi gibisi yok

işte başta söylenseydim kötü ben olucaktım aaa bak annem ne iyi kadın düşündü bizi ama sen iyiliğini geri çevirdin, sabrettim ve güzel ders oldu boşver rahatım artık kimse ağzını açamaz gelinde edinde ohh

teşekkür ederim tatlım biraz yetişme tarzı diyelim buna, aslına bakarsan büyük şans. evet eşimin anlaması inanılmaz iyi oldu çünkü biraz var onda kolaya kaçma işin içinden çıkamadı aaa gideriz oraya rahatız, tamam rahatız da olmadığını anladı çok şükür, en fazlada rahat rahat sokulamadı ya ona çok büyük ayar oldu
gerçekten binlerce şükür olsun halimize Allah olanlarada sabır versin, az buçuk da olsa nasıl anladım

Allahtan ki böyle kafaya takmayan bir yapım var hani kızarım bugün yarın unuturum, çoook şey vardır yani orda kalırken olan unuttuğum hemen resetliyorum kendimi, bide azcık safım laf sokulmalarını pek anlamıyorum önceden dert ederdimde evlendikten sonra çok işime yaradı daha huzurluyum valla evimizin kokusunu bile özlemişiz ya saçma ama öyle
bu arada sende hocaymışsın maşallah sana
kullanıcı adımıda değiştiriyim diyorum ama bulamadım güzel birşey çokomel diye aklıma geldi ama ozdn dalga geçer çoko moko

tamamen katılıyorum az olsun tatlı olsun bu aynı şekilde benim ailemede geçerli kendi ailemede öyle çok gideyim kopamam annecim bir tip değilimdir, eşimin aklında kalırdı sen istemedin etmedin laf sokuşturmalarından kurtuldum bu sayede ohh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…