- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.961
pek fazla birşey olmadıda takılmıyorum gülüyorum geçiyorum.
2 hafta kaldık ya biz kayınvalidem de bana kalsa tabikide kalmam ama çağırmış gönlü olsun eşimde istiyordu kırmamak için tamam dedim, ordada hiç sesimi çıkarmadım gidelim evimize diye en sonunda eşim yarın gidelim evimize yeter bu kadar dedi şaşırdım, dünde geldi öğlen üstü apar topar hazırlandırdı yangından mal kaçırıyormuş gibi evimize geldik, ohh akşamıda benim annemlere iftara gittik nasıl mutlu oldular.
yani şu ki eşime büyük ders oldu bir daha kendi ağzıyla en fazla 1 gün birşey olurda kalırım yok dayanamıyorum bende artık aklımdan ne zorum varmış benim dedi tabiki ben çok mutlu oldum anlamasına
ilk olarak kvalidem iyidir hoş kadındır ama oruca veriyorum baya gerdi beni, birşey yardım ediyim desem yok etme zorluyorsun öyle böyle yok e tamam duruyorsun bu sefer ayhh uyhh öldüm, e be kadın Allah kabul etsin mukabeleye gidiyorsun madem zor neden sonra 2 saat bahçede komşularını toplayıp lak lak yapıyorsun bende evde kukuman kuşu gibi oturuyordum öyle
neyse ben şu polikistk sebebyle ilaçlar kullanıyorum ya ikinci sefer verilen bir ilaç 1 saat sonrasında inanılmaz bir baş dönmesi ve uyku hali yapıyor kafamı tutamıyorum eşim bile ilk öle olduğumu görünce eli ayağı dolaştı, bu yat dinlen kızım fln görünüşte iyi herneyse uzatmıyım yukardan aşağı kata inemiyorum merdivenlerde yığılırım bu geliyordu dedim işte eşimi gördünmü aşağıda noldu yine sana dedi başım dönüyor birşey sölicektim dedim hem başın dönüyor hemde onu arıyorsun anlamadım bende artık o ilaçlardan alıyımda başımda dönsün yatıyım dedi bende affalladım bi dedim sana yalan sölicek halim yok çok istiyorsan sanada getiriyim dedim güldüm ohh olsunn
sonraaa kayınpederim her akşam töbe yarabbi ortada birşey yok saçma saçma sebeplerden eşime yükleniyor söyleniyor bizimki bunalıyor, her akşam kayınpederim gayet sert bir şekilde gidin namaz kılın tuttuğunuz oruç birşey değil bana söylemiyor hesapta oğullarına söylüyor ama ben varım yani hem benim namazımdan sanane?
kvalidemde anlayamadığım bir sebepten dediki seninki kılıyordu namazını noldu bilmem bu sene hiç kılmıyor, Allahtan ki safın tekiyim ki hiç o anda ne anlama getirdiğini anlamadım bile.
he birde asıl zoruma giden şu ilaç mevzusuydu görümcem de çocuk istiyor klomen kullanmış etki etmiş herşey süper yolunda gerisi Allaha kalmış, aman yarabbi bizimki telefonda bir tripte düşünün diyorki bugün yumurtam çatlamış ama ben hazırlıklı değildim kendimi iğneye hazırlamıştım neden böyle oldu, patladım tabi dedim neden bahsediyorsun sen yat kalkta haline şükret, ben öliyim o zman bende bırak ilaç etkisni çatlamayı düzgün birşey bile oluşmuyor neyin derdindesin dedim o gün bugündür aramıyor, bunu kvalideme de anlattım ona sorsan benim birşeyim yok kızının durumu nolcak ahh ahh çekip durur, ama bende hata ki hiçbirşey olmamış moralim bozulmamış ortada birşey yokmuş gibi davrandım, ağlanıp sızlanmam gerekiyormuş demek
son olarak ta taa kaç ay önceden bayram ve öncesi için trabzon,samsun planı vardı gidicez edicez hatta görümcemin yanına erzincana da gidilcek fln. geçen akşam baktım kayınpederim 3 kişilik sadece kendilerine plan yapıyor Ayder e uğrancakmış otel arıyor fln kaldım tabi ben anlam veremedim sustum.eşime sordum iş durumları restoranın başında olmam lazım hemde senin testlerin olucak ya dediki benim testlrmn günü belli değil birşeyler dönmüş kendi aralarında ama anlayamadım bir anda böyle döneklik ve kvalidem yorum bile yapmadı kızım şöyle böyle diye amaaan dedim umrumda değil, işimede geldi hiçte meraklı değildim onlarla olmaya
asıl güzel olan benim annemler, dedemin yanına annemin memleketine gitceklermiş bayramda Eskişehir e, eşimle konuştuk dün akşamda annemlerle konuştuk bayramda kocacımla,ailemle, kuzenlerle cümbür cemaat Eskişehirde olucazohh kvalidemlerede gitceğimiz gün bayram arifesi sölücez yani onlar çoktan gitmiş olucak
offf çok uzun oldu kızlar ama içimi döktüm, aslına bakarsanız halime çok şükür binlerce hemde yinede birşey yokta işte küçük öyle ufaktan canımı sıktıda kendimce büyük bir durum yok ortada, bize ders oldu bir arada durmak hiiiiiç iyi birşey değil. hatta dedik çok şanslıymışız evlerin arasında mesafe var. uzaktan uzağa arada görüşmeler en tatlısı tadından yenmiyor yani.
eşimin anlaması beni en sevindiren bir daha oda hiç böyle birşeye tenezzül etmez
arada mesafe olması iyi canım çok samimi olmaya gerek yok bence