- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.981
ben öyle cıbıl cıbıl dolaşamıyorum ya,kocam peşimi bırakmıyor ondan sonra,sizinkilerde ölemi ya,benimki sürekli şey peşinde
ben öyle cıbıl cıbıl dolaşamıyorum ya,kocam peşimi bırakmıyor ondan sonra,sizinkilerde ölemi ya,benimki sürekli şey peşinde
Melisciğim en iyisini yapmışsın. Bende senin taktiği deniyorum hep. Hiç şikayet etmiyorum. Kayınvalidem iyidir hoştur ama bazen ağzından çıkanı kulağı duymaz. Yani patavatsızlık yapabilir. Neyse öyle durumlarda görümce, eşim ve kayınpederim benim yerime konuşuyorlar zaten. Eşimde başkası olsa anneme sinir olurdu ama sen hiç bir şey demiyorsun diyor. Bana gerek kalmıyor öyle durumlarda...
meliscim sen yaşına rağmen maşallah çok olgun bi kızsın ne güzel hayata hep pozitif bakıyosun işallah hep böyle olursun. Senin bişey söylemene gerek kalmadan eşin anlamış en güzeli bu olmuş sen kötü olmamışsın gidelim diyen o olmuş. Ve her şerde bi hayır vardır ailenle geçiriceksin bayramı süper olmuşİyiki kayınvalidemizle beraber değiliz gerçekten en iyisiyle bile problem olur. uurbocee bu konuda Allah bol sabır versin.
aynennama şimdi benim bahanem var bazen kasıklarım filan ağrıyo yorgun oluyorum filan kıyamam bişey yapamıyo. dünde yatarken gel koynuma dedi bende birden dönemedim artık hızlı hareket edemiyorum ya güldü güldü oyy diyo ben karımı özledim bitane bebek yeter bize.
kızlar pentide şöyle tulumlar var, tavsiye ederim, belindeki ipide bağlamanıza gerek yok, içinede sütyen falan giymezseniz süper oluyor. belinizi falan sıkan bişey olmayınca çok rahatheheee ben evde bunlarla dolaşıyorum
Eki Görüntüle 482453
ne güzel sabrediyosunuz benm kayınvalidemde patavatsız ben tahammül edemiorum düğünden önce bile sinir etti beni
Aslında normalde iyidir aramız ama öyle şeyler söylüyorki bazen önce bir dumur oluyordum ama artık alıştım. Onunda huyu bu. Yapacak bir şey yok.
ayy aynen bende hiç kalamam kv.de de melisim hayırlısı olmuş gerçekten kocalara böylesi gerekli önce yaşayıp sonra anlayacklar söylesen sen kötü olursun.ohh ne güzel bayram da da senin ailenlesin neye niyet neye kısmet buna derler
mLsvT; kocanın olayları anlaması çok iyi olmuş. en iyisi uzak kalmak arada gitmek. bizde bazen düşünüyoruz uzağız diye üzülüyoruz ama sonrada aman iyiki böyleyiz dediğimiz olmuyor değil
Melisciğim en iyisini yapmışsın. Bende senin taktiği deniyorum hep. Hiç şikayet etmiyorum. Kayınvalidem iyidir hoştur ama bazen ağzından çıkanı kulağı duymaz. Yani patavatsızlık yapabilir. Neyse öyle durumlarda görümce, eşim ve kayınpederim benim yerime konuşuyorlar zaten. Eşimde başkası olsa anneme sinir olurdu ama sen hiç bir şey demiyorsun diyor. Bana gerek kalmıyor öyle durumlarda...
melis ne güzel bayramı ailenle geçireceksiniz, sabrın sonu selamettir demişler
benimki tam tersi sürekli evin içinde taktı bana sanki BBG evindeyiz de türkiye bizi izliyor . oranı kapat buranı kapat dün şort giydim ohh bak ne güzel adam akıllı giyinmiş diyor
pentiye bakıyorda çok güzel bikiniler var tatil için bikini alacağım gecen sene aldıklarım olmuyor artık
pentiye her sezon sonu uğramak lazım çok güzel indirimler oluyor, ben bu yaza girerken birsürü kışlık çorap aldım. evlenmeden öncede çeyiz aldımdı biraz. bu yaz sonuda gideyim diyorum. unutturmayalım birbirimize.
bende yeni bikini almak istiyorum ama zaten 3 tane var kullandığım, eşim kızıyor ne gerek var diye. bide biz hep gece gidiyoruz denize kimsenin gördüğü de yok aslında
pentiye her sezon sonu uğramak lazım çok güzel indirimler oluyor, ben bu yaza girerken birsürü kışlık çorap aldım. evlenmeden öncede çeyiz aldımdı biraz. bu yaz sonuda gideyim diyorum. unutturmayalım birbirimize.
bende yeni bikini almak istiyorum ama zaten 3 tane var kullandığım, eşim kızıyor ne gerek var diye. bide biz hep gece gidiyoruz denize kimsenin gördüğü de yok aslında
evli kadınsın çoko diye kullanıcı adımı olur
istersen değiştir çoko diye söz dalga geçmem
herkes meğersem ne doluymuş
kızlar dün gece babaannesini aradık eşimin beni soruyor ne yapıyor diye eşimde iyi falan filan konuşuyorlar ... sonra demiş ki eşime ben onun adını söyleyemiyorum ona artık nazlı diyeceğim demiş bu arada nazlı da KOYUNUNUN adı
bende geçen gördüm indirimi girmedim ama gideyim bari,bikinler çok güzel gerçekten,sarı var bi tane onu begendim,sarıyı çok severim
kotondada çok güzel bikiniler var hemde ucuz
Eylülde alacağım artık gecen sene baya balayı alışverişini indirimli yaptık öğle arası zeki trikoya gittim bikiniler 260 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?