Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben öyle cıbıl cıbıl dolaşamıyorum ya,kocam peşimi bırakmıyor ondan sonra,sizinkilerde ölemi ya,benimki sürekli şey peşinde

aynenn ama şimdi benim bahanem var bazen kasıklarım filan ağrıyo yorgun oluyorum filan kıyamam bişey yapamıyo. dünde yatarken gel koynuma dedi bende birden dönemedim artık hızlı hareket edemiyorum ya güldü güldü oyy diyo ben karımı özledim bitane bebek yeter bize.

evli kadınsın çoko diye kullanıcı adımı olur
istersen değiştir çoko diye söz dalga geçmem

ne güzel sabrediyosunuz benm kayınvalidemde patavatsız ben tahammül edemiorum düğünden önce bile sinir etti beni

Cabnım çok sağol desteğin için Melis ya bence de çok saçma olmuş o kadar kalmanın ne anlamı var ki... Kızlar hep diyorum bu k.v. milletine kızları hep mağrur, nazlı... Kız ayrı gelin ayrı bi taraflarınızı da yırtsanız hep aynı şeeeeeyyy El kızısın bi kere... Eşinin anlaması iyi olmuş yine de Bizimki de dün akşam bi sürü yemek göndermiş geçen iftara çağırmıştı ama o gün çok yorgundum bana da söyledi gel diye ama bayılcak gibiydim o gün bi de kursum vardı dedim ben kurstan gelince iftardan sonra direk uzanıcam çünkü çok yoruldum bugün dedim... Gelemicem dedim yemeğim var yer yatarım dedim... Niyet yine başkaymış bi sürü laf sokmaya uğraştı yine seni rahatsız etmeyiz evine gelip filan dedi ben de sizi rahatsız etmeyeyim kendimden geçmiş halimle dedim en son yukarıya çıkarken yine bıdırdanıyodu bişeyler ama duymadım... Sonra eşim dedi ki misafir gelcekmiş meğer başka hizmet etmeye insan bulamamışmış zaten yorgundum... Ne halleri varsa görsünler... Rahatsız oluyorum benim evime yemek göndermesin özellikle yapıyor ama ben biliyorum ben ona şöyle iyilik ettim böyle güzellik yaptım diye anlatma hevesindedir sağda solda... Kafaya kakmayı çok sever ama benim yemeğim var Allah'ıma şükür... Çalışan halimle her gün en az 3-4 çeşit çıkarıyorum elhamdülillah... Yoksa kendileri evde tek çeşit yeseler de bana laf söylemek için bahane aradıkları için... Hem ben de severim ana yemeği, yanında pilavı makarnası, salatası, yoğurtlusu, tatlısı bol çeşit olmasını... Neyse yaw...

daha dur bakalım en başındasınız,son aylara doğru hiç dokunamıcak zaten

pentiye bakıyorda çok güzel bikiniler var tatil için bikini alacağım gecen sene aldıklarım olmuyor artık

aynen öyle kalbimden de geçmiyor değildi ahh keşke birşey olsada gitsek diye bu kadar olur dedim, ohh köye gidicez hemde nası özlemişim

mLsvT; kocanın olayları anlaması çok iyi olmuş. en iyisi uzak kalmak arada gitmek. bizde bazen düşünüyoruz uzağız diye üzülüyoruz ama sonrada aman iyiki böyleyiz dediğimiz olmuyor değil

bizimki hem anladı hemde daha bir ilgili sevgili oldu anlatamam bir taşla 2 kuş vurduk nihahaha

bende öyle pek muhabbetlere katılmam dinlerim anca boş bir muhabbet olursa konuşurum gülerim he bu fesatlığımdan değil ne konuşuyorlar diye dinlemem bile kafamı dolduramam gereksiz konuşmalarla derim, ben alttan alttan eşimle bakışırım oynaşırım gülerimseninde yaptığın en iyisi tatlım diğer türlü işin içinden çıkılmaz

melis ne güzel bayramı ailenle geçireceksiniz, sabrın sonu selamettir demişler

hemide nasıl nasıl sevindim anlatamam küçüklüğümden beri ben senede 3 kez o taraftaydım 2 senedir gidemiyordum düğün muhabbtnden, bayram olduğunu ben orda olunca anlarım şimdiden heycan yaptım bayramlık ciciler almam lazım diyorum

benimki tam tersi sürekli evin içinde taktı bana sanki BBG evindeyiz de türkiye bizi izliyor . oranı kapat buranı kapat dün şort giydim ohh bak ne güzel adam akıllı giyinmiş diyor

aha benimki 2 bana diyorki giderken şu elbisyi çıkar sütynini giy, neyin kafasını yaşıyorsun oruç bozdu seni dedim baktım mal mal suratına, bu sıcakta zafiyet geçirtcek bana perdeler şu anda kapalı düşünün, vampire dönüşcem yakında

bizde bu aralar asıl dert oruçlu ama paso sıkıştırma, sokulma peşinde beni çıldırtıyor bu durum:26:

herkes meğersem ne doluymuş

kızlar dün gece babaannesini aradık eşimin beni soruyor ne yapıyor diye eşimde iyi falan filan konuşuyorlar ... sonra demiş ki eşime ben onun adını söyleyemiyorum ona artık nazlı diyeceğim demiş bu arada nazlı da KOYUNUNUN adı

pentiye bakıyorda çok güzel bikiniler var tatil için bikini alacağım gecen sene aldıklarım olmuyor artık

pentiye her sezon sonu uğramak lazım çok güzel indirimler oluyor, ben bu yaza girerken birsürü kışlık çorap aldım. evlenmeden öncede çeyiz aldımdı biraz. bu yaz sonuda gideyim diyorum. unutturmayalım birbirimize.
bende yeni bikini almak istiyorum ama zaten 3 tane var kullandığım, eşim kızıyor ne gerek var diye. bide biz hep gece gidiyoruz denize kimsenin gördüğü de yok aslında

Son düzenleyen: Moderatör:

bende geçen gördüm indirimi girmedim ama gideyim bari,bikinler çok güzel gerçekten,sarı var bi tane onu begendim,sarıyı çok severim

kotondada çok güzel bikiniler var hemde ucuz

Benimkide tek başımızayken mutlaka sıkıştırır ama noluyosa hasta olduğum zamanlar adamda daha bi istek dah bi coşku oluyo ulaşamaıyo ya nasıl sinir oluyo

Eylülde alacağım artık gecen sene baya balayı alışverişini indirimli yaptık öğle arası zeki trikoya gittim bikiniler 260 TL

Kızlar bi de şöyle bişey var tamam iyilik yapar da sonra sağda solda aç karnını ben doyurdum filan der zamanında çünkü başka kişiler için dediğini biliyorum hiç de aç karınlı insanlar değil... Neyse geçen eşim aracılığıyla da şey diyormuş gidin yazlığa kalın gelin havuza filan gidersiniz demiş eşime hayır gitmem ben dedim eşim de arkadaşınla filan git havuza girersiniz diyo... Sonra neme lazım havuzu ilk bizde gördü filan diye tuhaf bi laf eder çok fena olur... Patavatsız ya hani... Bana deniz mi yok minnet etmem onun hiç bişeyine... Bana laf etse de etmese de tavırlarını sevmiyorum

ben öyle cıbıl cıbıl dolaşamıyorum ya,kocam peşimi bırakmıyor ondan sonra,sizinkilerde ölemi ya,benimki sürekli şey peşinde

ben de vede iççamaşırımla asla duramam ya şortlu pijamamı giyerim yada elbise tarzı mini askılımı giyerim tabii eşim yavaş yavaşalışıyo bazen git değiştir diyo iki cilve yapıyom gevşiyo

ayrıca benimki de hiç rahat durmuyo hep iş peşinde bu kadar fırsatçı da olunmaz ki canım
bu arada demin telefoncular geldi net koptu sohbeti kaçırdım son soru yasak olan tek şey toto mu yani kızlar diğerlerinde no problem di mi inş.öyledir...

Koyunu onun için çok kıymetlidir o yüzden onun adını sana vermek istemiş

bende geçen gördüm indirimi girmedim ama gideyim bari,bikinler çok güzel gerçekten,sarı var bi tane onu begendim,sarıyı çok severim

kotondada çok güzel bikiniler var hemde ucuz

sarı bende istiyorum yaa son zamanlarda sarıyı çok sevmeye başladım. sarı çanta ve sarı ayakkabı almıştım çok seviyorum uysun uymasın giyiyorum herşeyle

Eylülde alacağım artık gecen sene baya balayı alışverişini indirimli yaptık öğle arası zeki trikoya gittim bikiniler 260 TL

260 çok fazla yaaaa, iki parça bez parçası... ben geçen sene ay-yıldızdan aldım ama önceki sezon ürünlerinin satıldığı mağazasından almıştım o bile 85di. daha sezon sonuna var, bekleyelim biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…