- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.001
Koyunu onun için çok kıymetlidir o yüzden onun adını sana vermek istemiş
adımın neresi zor bilmiyorum ki benim dedemde söyleyemezdi adımı bana türkan derdi yaşlılar nedense bana ya özlem diyor yada kendileri bir isim takılıyor ...
allahtan ineğinin adını takmıyor eşime sordum ineğin adımı nazlıydı dedim yok diyor belkide ineğin adıdır ...
ben de vede iççamaşırımla asla duramam ya şortlu pijamamı giyerim yada elbise tarzı mini askılımı giyerim tabii eşim yavaş yavaşalışıyo bazen git değiştir diyo iki cilve yapıyom gevşiyo
ayrıca benimki de hiç rahat durmuyo hep iş peşinde bu kadar fırsatçı da olunmaz ki canım
bu arada demin telefoncular geldi net koptu sohbeti kaçırdım son soru yasak olan tek şey toto mu yani kızlar diğerlerinde no problem di mi inş.öyledir...
sarı bende istiyorum yaa son zamanlarda sarıyı çok sevmeye başladım. sarı çanta ve sarı ayakkabı almıştım çok seviyorum uysun uymasın giyiyorum herşeyle
260 çok fazla yaaaa, iki parça bez parçası... ben geçen sene ay-yıldızdan aldım ama önceki sezon ürünlerinin satıldığı mağazasından almıştım o bile 85di. daha sezon sonuna var, bekleyelim biraz daha
koy dalga gecersem o pofidik koyun olayım
Eki Görüntüle 482516
he canım rahat ol sadece totodiğerleri caizmiş
bu çok tatlı bi pofidik ama nabıcaz böyle değilsinki sen
bu çok tatlı bi pofidik ama nabıcaz böyle değilsinki sen
kızlar bu arada yine bugün gördüğüm rüyamı anlatayım... Psikolojiktir belki yine de ama rüyamda kızın birini bizim eve göndermiş evden bişey alınacakmış tamam girdi aldı kız sonra diyo gelinliğini de alacaktım kv. verdi bana diyo... Anam o anda bi fena oldum bağırdım ağladım filanBana sormadan nasıl veriyormuş diyorum kız da ben alcam bana verdi onu diyo Kayınpederle konuşuyorum bak diyorum 2 gün yüz göz oldum yine benim yerime karar almaya başladı diyorum görüyor musun ben nasıl samimi olabilirim ki diyorum
Ama bi ara şey demişliği vardı ben olsam bütün çeyizlerimi sağa sola,hayır kurumlarına verirdim demişti... Ordaki kızlar garibanmış da şeymiş de demiştim ben de annem onları ne emeklerle yaptı hepsinin değeri çok ben vermem ama sen istersen verebilirsin kızınınkileri demiştim... Bi de ben evde olmayınca filan çeyizlikler hep dağılırdı o da eşin dağıtmış filan deyiveriyordu gözü kaldı belki de... Benim de önceden puf sandığımdaydı çeyizlerim, kilitli sandık aldım kilidini de sakladım şimdi... Herşey olabilir var ya güvenmiyorum ben yokken benim çeyizimi dağıtıvermeye filan kalkar çok kötü şeyler olurAllah'ım sen bana akıl fikir ver...
içim rahatladı yaa ohh bee
sen yüzüme kese kağıdı takarsın artık melis yapacak bişey yok
kızlar bu arada yine bugün gördüğüm rüyamı anlatayım... Psikolojiktir belki yine de ama rüyamda kızın birini bizim eve göndermiş evden bişey alınacakmış tamam girdi aldı kız sonra diyo gelinliğini de alacaktım kv. verdi bana diyo... Anam o anda bi fena oldum bağırdım ağladım filanBana sormadan nasıl veriyormuş diyorum kız da ben alcam bana verdi onu diyo Kayınpederle konuşuyorum bak diyorum 2 gün yüz göz oldum yine benim yerime karar almaya başladı diyorum görüyor musun ben nasıl samimi olabilirim ki diyorum
Ama bi ara şey demişliği vardı ben olsam bütün çeyizlerimi sağa sola,hayır kurumlarına verirdim demişti... Ordaki kızlar garibanmış da şeymiş de demiştim ben de annem onları ne emeklerle yaptı hepsinin değeri çok ben vermem ama sen istersen verebilirsin kızınınkileri demiştim... Bi de ben evde olmayınca filan çeyizlikler hep dağılırdı o da eşin dağıtmış filan deyiveriyordu gözü kaldı belki de... Benim de önceden puf sandığımdaydı çeyizlerim, kilitli sandık aldım kilidini de sakladım şimdi... Herşey olabilir var ya güvenmiyorum ben yokken benim çeyizimi dağıtıvermeye filan kalkar çok kötü şeyler olurAllah'ım sen bana akıl fikir ver...
amanınn özden kaşınıyo bu meliss
Off yavrum senin ki ağır vaka,çeyizlerinden ne istiyomuş gözü kalmış resmen.rüyalarına bile girmiş baksana nasıl etkilenmişsin.allah sabır versin sana canım... :44:
neonlarda çok moda onlarda güzel,mix yapmayı da seviyorum güzel oluyo,üstü pembe altı yeşil,yada üst sarı alt yeşil,değişik değişik giy
siz deyşük seyler yapıyorsunuz demek
neonlarda çok moda onlarda güzel,mix yapmayı da seviyorum güzel oluyo,üstü pembe altı yeşil,yada üst sarı alt yeşil,değişik değişik giy
kese kağıdı farklı durumlarda kullanılır nabıyım ben onu
ama sende pofidik oldun doğru kilo aldım diyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?