- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.021
benm kayınvalidemin çeyiz die yaptığı şey 3-5 tane saçma sapan havlu bende onları şimdi ayak havlusu yapıyorum
yarı yaşım zaten dövecek o olacak
tatlım sen o kadar yaşlı değilsin amaseviom seni ben
siz deyşük seyler yapıyorsunuz demek
belli şişman dedim sevimsiz dedin dedin dedin durdun şimdi seni dövmeye gelince seviyorum dersin tabi
e kızım genciz heralde sıradan olmazki dimi ama azıcık değişiklik iyidir.bence herkesin yaptığı bişeydir değişik değildir yanii..
bu arada zar alanlar naptınız sahi kullandınız mı
yaa kızlar öyle dedi dantel mantel kullanılmıyormuş kermeslere hayrına verivercekmişimHayır olacakmış o öyle... tamam hayır da yapılır ama kullanmak maksadıyla alınmış hemen dağıtı mı vericez... Annem hepsini özenip aldı hem çeyiz dediğin şey bi ömür kullanılır bi gün loğasa olursun dantelli çarşaf serersin, özel bi günün olur işlemelisini serersin ki kullanıyoruz ama hepsini bi günde kullanacak halimiz yok... çok bilmiş Ama rüyamda gelinliğimi duydum ya çok üzüldüm
kayananamı çok severim çok iyidir ama ne 1 tane havlu ne yazma ne patik hiç bşy görmedim 2 tane yorgan yaptı sadece o kadar bir de eşimin kendi çeyizine aldığı katı meyve sıkacağı vardı bir de kaynanam ütü ve şarjlı el süpürgesi verdi ama....işte o kadar onlarda onda varmış evde sen alma demişti el süpürgesini 1 kere bile kullanmadım kutusuyla geldi ama daha önceden denemiş belli...öylece duruyo
eşim bana herşey aldı nişanda sözde ayrı ayrı bohça yaptı getirdi ama hep bana aldığı sexi iç çamaşırlarıyla makyaj malzemeleriyle ve kıyaftelerle doluydu çok güzeldi ama tek bir elişi yoktu içinde...ihtiyacım mı var hayır tabiki fazlasıyla getirdim çeyizimde ama insan 1 tane de olsa bekliyo o bohçalara gelen giden meraklı komşular yani samimi olduğumuz için bakıyolardı hepsi sordu havlu falan yok mu diye ama yoktu
kayananamı çok severim çok iyidir ama ne 1 tane havlu ne yazma ne patik hiç bşy görmedim 2 tane yorgan yaptı sadece o kadar bir de eşimin kendi çeyizine aldığı katı meyve sıkacağı vardı bir de kaynanam ütü ve şarjlı el süpürgesi verdi ama....işte o kadar onlarda onda varmış evde sen alma demişti el süpürgesini 1 kere bile kullanmadım kutusuyla geldi ama daha önceden denemiş belli...öylece duruyo
eşim bana herşey aldı nişanda sözde ayrı ayrı bohça yaptı getirdi ama hep bana aldığı sexi iç çamaşırlarıyla makyaj malzemeleriyle ve kıyaftelerle doluydu çok güzeldi ama tek bir elişi yoktu içinde...ihtiyacım mı var hayır tabiki fazlasıyla getirdim çeyizimde ama insan 1 tane de olsa bekliyo o bohçalara gelen giden meraklı komşular yani samimi olduğumuz için bakıyolardı hepsi sordu havlu falan yok mu diye ama yoktu
sevimsiz de demedim şişmanda demedim pofidik dedim sadece :101:
sen hem o koyundan daha tatlısın sevimlisin aynı böylesin
minnacıksın sen:112:
Eki Görüntüle 482537
benim kayınvalidemde 2 patik, 2 el bezi getirdi sadecene yorgan ne yastık hiçbişey görmedik. bohça bile gelmedi bize, biz bilmeyiz biz anlamayız, ay daha önce çocuk mu evlendirdik ayol ne bilirik dedi durdu. bizde bişey söylemedik
benim kayınvalidemde 2 patik, 2 el bezi getirdi sadecene yorgan ne yastık hiçbişey görmedik. bohça bile gelmedi bize, biz bilmeyiz biz anlamayız, ay daha önce çocuk mu evlendirdik ayol ne bilirik dedi durdu. bizde bişey söylemedik
aynen benim 50 kilo vermiş halim ..tamam affettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?