Eylül dostluğumuza burada devam (:

benm kayınvalidemin çeyiz die yaptığı şey 3-5 tane saçma sapan havlu bende onları şimdi ayak havlusu yapıyorum

Canım benim kayınvalidem kendi çeyizinden sakladığı 5-6 tane havlu göndermişti bana. Onun için çok değerliydi. Güzel değiller ama özellikle istanbula geleceği zaman onları kullanıyorum. Mutlu olsun.

Benimkide havlu, yastık göndermişti çeyizime. Başka bir şeyini bende görmedim. Bohça olayına hiç girmedim onlarıda girdirmedim. Biz gecelik iç çamaşırları gidip eşimle almıştık.

benim kv nişanda hiç bişe yapmadı nişan sandığımı eşim gitti aldı içindeki herşeyiyle. düğünde yapıcam dedi neyseki yaptı bişeycikler:) pike takımı diktirdi, yorgan yapıcam dedi pamuklu o nolduysa yapmadı elyaf ince bi yorgan almış nevresim takımına geçirmiş bende görünce uyku seti sandıydım taa sonradan anladım. bi de tek kişilik battaniye başörtü patik havlu almış birer tane. bunada şükür ne diyim

aa evet zarcıları unuttuk anlatın bakalım naptınız zarlarlaa hmmm ?

anlamıyorum zaten erkek tarafı ne olsa bizde o yok bu yok deyip duruyolar....b.. yok kendi kızları evlense araştırırlar ama
düğüne az bi zaman kala kaynanamdayım bana görümcemi anlatıyo rahmetli o zaman hastaydı ona bi çeyiz yaptım bi kamyon doluydu herkes şaşırdı el işleri danteller filan akrabalara bohça yapmış vermiş de sizde var mı diyo sanki bilmiyo 3 aşağı 5 yukarı aynı yörenin insanları sayılırız kaldı ki türkiyenin her bölgesinde bu adetler vardır neyse ben de var tabi dedim zaten nişanda eşime bohça götürürken bile kaynanama kayınpederime koymuştum yine havlu lif oyalı yazma patik yelekli bluzlu takım...ikisine de bşyler koymuştum yani o bana getirmediği halde görsün nasıl hazırlanıyomuş dedik belki o da yapar ama nerde tabii o dönem görümcem rahatsızdı bşy de demedik gerçi ama içime dert oldu...düğünden sonra tekrar yaptım götürdüm hatta...

kızlar ya benim annem kayınvalideniz olsa ne yapardınız kadın yorgana bile dantel diktirmişti işten eve geliyordum hep bişeyler yaptırmış doğru düzgün yüzümüzü silmeye havlumuz yok hepsi dantel dantel .. mutfak bezleri bile dantel ..

10 tane yorgan var evde bazanın altında boşuna yer kaplıyor abartmıyorum 20 yastık hepsi selvi boylum al yazmalımdaki gibi dantel dantel küser diye zamanında ay ne cici ne güzel dedim koydum eve yapacak birşey yok

selam bayanlarrr ..
yeni üyeyim 2013 yazında nikahım olacak allah kısmet ederse yazılanlardan çok şey aldım valla ...
bilmediğim cinsellik vs heheh :):):)
keşke bende evli olsada böle yazsam dedim vallahii tööbeee :):):)

Son düzenleme:
yuh yaa kendimi yapmışki hangi cürretle yapabiliyo ve söyleyebiliyo yuh diyorum onaa

benimde kayınvalidem bana bir iğne vermediiiiiiiiiiiiiiiiiii

kız ladfloves adanada adet diilmiş,onlar hiç bilmezmiş onu bunu öle dedi cnm kayınvalidem benimmm

evlendikten sonra gittik,bana soruyo yorgan yaptırayımmı?yahu insan sorarmı yaptırcaksan yaptır,ayrıca evlenmişim herşey bitmiş bana yorgan soruyo,yok dedim benim herşeyim fazlasıyla var,bana çeyizini dağıt dicek haa,yerim onuu

Özden biraz kıskançlık var galiba daha önce de anlattım ya hep senin fırının var, oyun var buyun var der... Ben yeni evliyim tabi ki olacak... Bi de benim hiç böylşe güzel mutfağım olmadı şöyle böyle... eşim çok özenmiş evimize sağolsun ama şey diyordu en son onlar bana fırın almasınlar görecekler o zaman bak filan diye tehdit ediyordu... Senin evin şöyle senin evin böyle der hep... Ben yeni evliyim bırak da olsun dimi.... Geçen klima aldım eve inverterlardan az çapıldık gibi olduk 1 gün düzeldik ama hemen duymuş onu klima çaptı sizi... İyi değil filan dedi yok dedim ben de gayet iyi çok rahatız ilk az rahtsız olduk ama hemen geçti dedim yaz günü sıcakta mı oturacaz...hemen kötülücek... Bi de bi başkası da almış inverter klima da çok fatura gelmiş eşime demiş... Ben konuşmuyorum ordan laf söylüyo ya... kıskandı mı ne...

Sniper bi ara eşim bırakmış zaten anahtarı... bana da göndermişler kendi anahtarlarını dedim yok ben almıyorum...Yeni gelinin evinin anahtarı alınmaz alınsa yaşlıların anahtarı alınır o da bişey olur filan diye o bile alınmaz aslında... Ben istemiyorum onların anahtarlarını benim de nahtarımı getir dedim yok... aşağıya da misafirin çocuğu açmıştı anahtarlığı o zaman gördüm anahtarımın aşağıda olduğunu eşime söyledim söyledim getirmedi ben de gittim kendim aldım aşağıdan şimdi de sakladım evin anahtarlarını yok öyle anahtar filan evime cirit atacaklar sonra yok fırınımı kullanır yok banyo yaparlar... Ora bura karışır sonra eşin yapmış derler İyi sakladım şimdi büyük ihtimalle de çoğaltamamışlardır çelik kapı anahtarı öyle kolay çoğaltmıyorlar onları... Duruyo şimdi öyle kendi evimde nineler gibi herşeyimi saklıyorum yahu

hanzade benimki bana bi şarjlı el süpürgesi vermişti o da görümcemin düğününde gelmiş aynından 2 tane varmış da birini bana vermiş... 1 şey verdi kısacası o da bozuk bi kaç da seccade, havlu filan...

özlem cinselliğin babası hanzade ona takip et bence

benim kayınvalidem 20 havlu kenarı örmüş şimdi onlara havlular alınacak
50 tanede çetik-patik örmüş
şimşir kasışlar kepçeler almış
2 tane yorgan yaptırmış
bardaklar poselenler saklama kapları falan almış...

bunlar güzel şeylermi yaniii ..ben hiç yapmasını istemiyordum... annem kızdı sakın almamazlık etme kayınvalide o yapmış o kadar dedi

Yakın olmak çok kötü. Ne kadar uzaksan o kadar iyi. Senin evinde banyo yapmakta ne demek ya iğrenç

allah sana sabur versin cnm,insanlarada azcık akıl fikir versin

kızlar bayram sabahı ailelere kahvaltıya gidiyor musunuz ? biz Ramazan bayramında kayınvalideme kurban bayramında annemlere gidiyoruz evlendiğimizden beri böyle planladık
bu bayram da kayınvalidem memleketine gidiyor 2. gününden sonra yok

Bir kere kullanmak durumunda bulundum ama bu ramazan beni fena vurdu canım. İftardan sonra kımıldayamıyorum yerimden. Oradada uyuyakalıyorum ama herkese tavsiye ediyorum zarları.

aşkolsun kız anlatmadın ya eşin naptı ilk görünce tepkisi nasıldı ??

şuan çok gerginler yorgan mevzusu var şiştt

ewet kız fena kızmış bizim kızlar meğerse bilinçaltındakiler çıktı

özlem cinselliğin babası hanzade ona takip et bence

pek tabi engin ve derin bilgilerinize ihtiyacım olacak ...
bu tecrübesiz arkadaşınıza yardım edersiniz umarım :26::26:

hanzadeciğim nam ın almış yürümüş .... maşallah
seni takip edeceğim

Biz bi bayram geçirdik şuana kadar kurban bayramıydı kurbanlar kesilceği için kv.ye gittik şimdi de öyle olur heralde hiç konuşmadık

biraz önce kvalideme söyleniyordum yorgan mevzusundan dolayı şanslıymışım arıycam birazdan çok özledim seni anneciğim diye

eşim aradı biraz önce akşama misafiri varmış kvalidemin ararsa yokuz evde başka yere gidiyoruz de diyor, bizimkine iyi yaradı ya kalmak

bizim bayram işide öyle karar almadık, benim ailemede çok sorun olmaz bize geldiniz oraya gittiniz, benim annemde her zman kaç yılda olsa ilk rahmetli babaanneme gitmiştir, aslında akıllıktı ilkten yarım saat her birinde duraraktan çıkartıyordu babamın tarafını sonra gecelere kadar anasında kalıyordu veya köye gidiyorduk hep ahahah aklıma geldide düşününce ne çakalmış benim anam ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…