- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.081
Anlaşıyoz kız sevmiyoz da değiliz ama nekaaa uzak okaaa iyibiz zaten normal zamanda ayda 1 gidiyoz nerdeyse ilkzamanlar her pazar ordaydk eşim benm sıkıldığımı görüp vazgeçti ben de bizimkilere gidelim gideli deyip durmuyorum nezaman müsait olursak ozman gidiyoruz.bayram farklı ailelerin birlikte olması güzel bana göre.bizde kız evlenince artık erkek tarafında bayram sabahı edilir ama artık adetlere okdar bağlılık kalmadı tabi,adetten değil benm için farketmez kahvaltıdan sonra naslsa ilk durak bizimkiler olacak
biz de kurban bayramında annemlere gitmiştik bu bayramda da aydına kayınvalideme gitces
kızlar pentide şöyle tulumlar var, tavsiye ederim, belindeki ipide bağlamanıza gerek yok, içinede sütyen falan giymezseniz süper oluyor. belinizi falan sıkan bişey olmayınca çok rahatheheee ben evde bunlarla dolaşıyorum
Eki Görüntüle 482453
ben bundan istiyorum internet sitesinde göremedim sen nereden buldun canım,
varsa linkini kopyalarmısın akşam gider alırım valla süpermiş fiyatı neydi?
yumurta
sperm çekcek değil ya
ne biliim çağrışım yapmıştır belki bşylereyumurta
sperm çekcek değil ya
ne biliim çağrışım yapmıştır belki bşylere
Bu kızında böyle paldır küldür konuşması yok mu öldürüyor beni
pingu sen patlıcanları nasıl kızartıyordun? mısır ununa mı buluordun yumurtaya mı banıyordun bişiler yapıyordun sanki?
yada bile var mı pingu yok aşağıda. yada patlıcanla ne yemek yapabilirim, et veya kıyma yok, biber, domates, vs falan var. karnıyarık yapayım demiştim ama eşim gelirken getirse geç olacak, bende çıkıp almaya üşendim bu sıcakta. dünden kallmada fırında tavuğum var
patlıcanı biberi kızart domateslede sos yap üzerine sıcakta ne güzel yenir
Vayyy hamarat hatun yemek hakkında konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?