Eylül dostluğumuza burada devam (:

balkonumu yıkadım çamaşırlarımı serdim bi geldim bi sürü sohbet etmişsiniz maşallah.

benim kayınvalidem düğünde baya bişey yaptı saolsun pike takımı-uyku seti-battaniye-tülbent-havlu-örme lif-seccade bunlar çeyizlik olanlar diğer herşeyi eşimle birlikte aldık biz.

uğurböcüğü allah yardımcın olsun canım ya keşke imkan olsa da azıcık uzağa taşınsanız

bu arada kızlar kayınvalidem ve görümcem yayladalar kayınpederim ve kaynım burda akşama iftara çağırdım onları kıyamam sıcakta iftarda ne yiyecekler

menum şöyle

tavuk çorbası
patlıcan kebabı
pirinç pilavı
taze fasulye
salata
yoğurt
turşu

Allaha yakın bana uzak diyorsun.. bende severim kaynanamı hiç sorunum yoktur çok şükür ama yine de alıştrmam arada bir mesafemizi gösteririm oda bilsin yani
bizde de adet ama yerim öyle adetleri geçmişte kalmış o öyle , bi bayram birisine bi bayram birisine işlerine geliyorsa.. iki tarafında bu durum hoşuna gitti şimdi laf edemiyorlar..
biz hangi tarafta isek ilk o tarafı halledip öyle anneye geçiyoruz , mesela bu bayram kayınvalidemdeyiz , öğlene kadar halleder öyle anneme geçeriz.

Kızlar biz bayramda yazlıktayız annemlerle. Aslında ben hiç hoşlanmıyorum yazlıkta bayram yapmayı ama annem kızlarıyla başbaşa tatil yapmak istiyor. Kıyamam ona hiç. Haftaya cumadan yola çıkacağız. Babamda olmayacak. Kızkıza tatil yapacağız.

ben bundan istiyorum internet sitesinde göremedim sen nereden buldun canım,
varsa linkini kopyalarmısın akşam gider alırım valla süpermiş fiyatı neydi?

hala akşama ne yapıcağıma karar veremedim, birde anladımki ben evde abur cubur atıştırmasından alıyormuşum kiloyu yine geldim eve aklım abur cubura gidiyor diğer tarafta hiç aramadım ve 3 kilo vermişim, almasak iyidir:26:

pingu sen patlıcanları nasıl kızartıyordun? mısır ununa mı buluordun yumurtaya mı banıyordun bişiler yapıyordun sanki?

yada bile var mı pingu yok aşağıda. yada patlıcanla ne yemek yapabilirim, et veya kıyma yok, biber, domates, vs falan var. karnıyarık yapayım demiştim ama eşim gelirken getirse geç olacak, bende çıkıp almaya üşendim bu sıcakta. dünden kallmada fırında tavuğum var

Son düzenleyen: Moderatör:

patlıcanı biberi kızart domateslede sos yap üzerine sıcakta ne güzel yenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…