Eylül dostluğumuza burada devam (:

pek tabi engin ve derin bilgilerinize ihtiyacım olacak ...
bu tecrübesiz arkadaşınıza yardım edersiniz umarım :26::26:

hanzadeciğim nam ın almış yürümüş .... maşallah
seni takip edeceğim

hoşgeldin cnm sen nerden buldun bizi???

hanzadeninde adı çıktı yahu

Kızlar bir de o hep burda herşeyi kız tarafı yapar derler ya o çok büyük yalan bi kere... Bize de dediler de benim ailemin durumu iyi ya herşeyi biz yapacakmışız... 2 de 1 bizim durumumuz yok biz öyleyiz böyleyiz filan... Zorla mı evleniyoruz canımm... Sonra meğer burda da salonu tamamen oğlan tarafı yaparmış kendi söyledi ama... O zamanlar herşeyi kız tarafı yapar dediler durdular... Babam sağolsun büyük çoğunluğu üstlendi ama onlar da durumları kadar borçlandılar biraz mecburen... Yapacak bişey yok herşeyi tek taraflı beklemek olmaz... Durumları yoktu ama ödendi gitti işte borçlar kızını anlatırken ama ... milyarlık koltuk takımı aldım şunu aldım diye övünüp duruyordu

ayrıca almak istememin nedeni ben öyle santelle falan uğraşamam daha modern şeeler seviyorum.
ama sözlüm al ama kullanma istemezsen ama annemede ayıp etmeyelim dedi bede tamam dedim

e sizce sanırım gurur verici bieşy kayınvalidenin bişiler alması geline ..
tabi benimde bohçamda şuan çok güzel eşyalarım oldu nişanım 23 eylül de kayınvalidem hiçbirşeyime karışmadı sözlümle tek başımıza gittik hallettik daha da devam ediyorum tabi bu alınanların hepsi bohçada gelicek..

özlem cinselliğin babası hanzade ona takip et bence

daphne ve pinguyu da unutmayın canım

biz de geçen bayram kaynanamda toplandık bütün eltiler görümcemler filan ama bu bayram onlar olmayabilir izmire gitmişlerdi kaynanam kayınpederim ordan kayseriye geçtiler şimdi elazığa gideceklermiş belki bayrama yetişmezler hem de biz balıkesirde olabiliriz bayramda

hoşgeldin cnm sen nerden buldun bizi???

hanzadeninde adı çıktı yahu

hoşbuldukkkkkkk ....
bayağıdır takip ediyodum zaten ama aktif değildim şimdi çeyiz bölümünde çeyizlerim var ilk konumu orada açtım sonrada çok çabuk arkadaşlar edindim çok güzel burası yaaa sevdim sizleri...

Daphneyi ramazan fena yaptı. Tek hayalim eve gidip duş almak iftardan sonrada kanepede uyuyakalmak.

zyv eftelyaa herkesin fikri olan konuları konuşuyoruz kuzucuklar niye yorum yapmıyosunuz hiç yahuuuu

Canım şuan tek çalıştığımdan çok katılamıyorum, ama okuyorum yazdıklarınız
benim kv yok, yıllar önce vefat etmiş, eşimin ablaları getirmişlerdi çeyizlik birkaç parça eşya, ama makyaj kutumu falan hep eşimle birlikte aldık, herşeyi kendimiz yaptık diyebilirim

Biz bi bayram geçirdik şuana kadar kurban bayramıydı kurbanlar kesilceği için kv.ye gittik şimdi de öyle olur heralde hiç konuşmadık

doğru unuttum ben ya 2. bayram olacak neden hep kaynananıza gidiyorsunuz yaw hem sevmiyorsunuz anlaşamıyorsunuz hemde oradasınız alışmasınlar fazla sık sık gitmeyin bayramın ilk günü kahvaltıya

cümbür cemaat olmuşşssunuz

Pis pis sırıttı Sonrasını anlatmayayım...

bende yorgan döşek mevzundan yakındım ama allah razı olsun çok memnunum kayınvalidemden ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyolar orası ayrı benim anlattığım şey başka bi duyguydu

ayrıca zarlarımı daha vermediğimi söyledim size şimdilik ken spor hareketlerimiz ama ben akşam hastalandım 4 gün mola.....

ben eşime diyorum bayramda annenlerin yanına git diye ama gitmek istemiyo ya. şimdi dayımlar gidiceklermiş istanbula arabada 1 kişilik yer var. dedim git onlarla. 4 ay oldu ailesi özlemiştir. dün de dedimki ben oğlumu 4 ay görmesem çok özlerim sen özlemezmisin?? Hem istanbulda otursaydık ben ailemi görmeden bu kadar duramazdım. Git dedim mutlaka. Yazık kıyamıyorum onlarada. ama beni bırakıp gitmek istemiyomuş dün bbabamların yanında sarılıyo ben karımı bırakamam özlerim diyo

hahaahaaaa bayramda iki aileyide sabahtan evinde toplayan bi ben varımdır heralde kurban bayramında sabah kahvaltıya çağırdım iki aileyide, çünkü biryerde buluşulup kurban kesmeye gidilecekti, bizde buluşalım dedim. sonra anneleri bizde bıraktık ve kardeşleri babalarıda alıp kurbanları kestirmeye gittik. dönüşte de yine bizdeydik önce kavurma yaptık yedik, akşamında da bizim evin damında mangal yaptık

ikinci gün gittik ailelere ziyarete

Son düzenleyen: Moderatör:
ayh evet bende ona gülüyorum ben ilk b.kladm benimkini sonra akladım pakladım ya neleri varmış boşverin ben susuyım
Allahım sonra çarpar beni:18:

aaaa öyle deme kız benimki de çok iyidir... Ama aba altından gösterir sopayı 1 tanedir iyi ki 2 tane değil Biricik biricik napardım var ya sonra buna şükür hehe

şimdi seni 2 kat daha fazla düşünüyor ama ailen yanında orada kalırsın sonuçta tek kalmazsan da sıkıntı olmaz

şimdi seni 2 kat daha fazla düşünüyor ama ailen yanında orada kalırsın sonuçta tek kalmazsan da sıkıntı olmaz

evlenmeden önce benim yanıma 3 haftada bir gelirdi kuzum 7 saatlik yoldan bide sadece h.sonu için ama şimdi 4 aydır ailesine gitmiyo beni bırakıp. bende diyorum bak hamileliğim ağırlaştıkça hiç gidemezsin beni bırakıp şimdi git. hem arkadaşlarınlada buluş. ama çokda üstüne gidince yanlış anlıycak.

doğru unuttum ben ya 2. bayram olacak neden hep kaynananıza gidiyorsunuz yaw hem sevmiyorsunuz anlaşamıyorsunuz hemde oradasınız alışmasınlar fazla sık sık gitmeyin bayramın ilk günü kahvaltıya

Anlaşıyoz kız sevmiyoz da değiliz ama nekaaa uzak okaaa iyi biz zaten normal zamanda ayda 1 gidiyoz nerdeyse ilkzamanlar her pazar ordaydk eşim benm sıkıldığımı görüp vazgeçti ben de bizimkilere gidelim gideli deyip durmuyorum nezaman müsait olursak ozman gidiyoruz.bayram farklı ailelerin birlikte olması güzel bana göre.bizde kız evlenince artık erkek tarafında bayram sabahı edilir ama artık adetlere okdar bağlılık kalmadı tabi,adetten değil benm için farketmez kahvaltıdan sonra naslsa ilk durak bizimkiler olacak

sen üzerine düşen vazifeyi yapmışsın canım seninde gitmesini istediğini biliyor artık kendisi isterse gider hem eşin için değişiklik olur gider ailesini görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…