- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.061
pek tabi engin ve derin bilgilerinize ihtiyacım olacak ...
bu tecrübesiz arkadaşınıza yardım edersiniz umarım :26::26:
hanzadeciğim nam ın almış yürümüş .... maşallah
seni takip edeceğim
Pis pis sırıttıaşkolsun kız anlatmadın yaeşin naptı ilk görünce tepkisi nasıldı ??
ewet kız fena kızmış bizim kızlar meğerse bilinçaltındakiler çıktı
ayrıca almak istememin nedeni ben öyle santelle falan uğraşamam daha modern şeeler seviyorum.benim kayınvalidem 20 havlu kenarı örmüş şimdi onlara havlular alınacak
50 tanede çetik-patik örmüş
şimşir kasışlar kepçeler almış
2 tane yorgan yaptırmış
bardaklar poselenler saklama kapları falan almış...
bunlar güzel şeylermi yaniii ..ben hiç yapmasını istemiyordum... annem kızdı sakın almamazlık etme kayınvalide o yapmış o kadar dedi
özlem cinselliğin babası hanzade ona takip et bence
kızlar bayram sabahı ailelere kahvaltıya gidiyor musunuz ? biz Ramazan bayramında kayınvalideme kurban bayramında annemlere gidiyoruzevlendiğimizden beri böyle planladık
bu bayram da kayınvalidem memleketine gidiyor 2. gününden sonra yok
hoşgeldin cnm sen nerden buldun bizi???
hanzadeninde adı çıktı yahu
Melis bütün bunları sen başlattın bi girdin kv. diye... Anlatacak ne çok şey varmış meğer..
daphne ve pinguyu da unutmayın canım
biz de geçen bayram kaynanamda toplandık bütün eltiler görümcemler filan ama bu bayram onlar olmayabilir izmire gitmişlerdi kaynanam kayınpederim ordan kayseriye geçtiler şimdi elazığa gideceklermiş belki bayrama yetişmezler hem de biz balıkesirde olabiliriz bayramda
zyv eftelyaa herkesin fikri olan konuları konuşuyoruz kuzucuklar niye yorum yapmıyosunuz hiç yahuuuu
Biz bi bayram geçirdik şuana kadar kurban bayramıydı kurbanlar kesilceği için kv.ye gittik şimdi de öyle olur heralde hiç konuşmadık
biz de geçen bayram kaynanamda toplandık bütün eltiler görümcemler filan ama bu bayram onlar olmayabilir izmire gitmişlerdi kaynanam kayınpederim ordan kayseriye geçtiler şimdi elazığa gideceklermiş belki bayrama yetişmezler hem de biz balıkesirde olabiliriz bayramda
Pis pis sırıttıSonrasını anlatmayayım...
ayh evet bende ona gülüyorum ben ilk b.kladm benimkini sonra akladım pakladım yaneleri varmış boşverin ben susuyım
Allahım sonra çarpar beni:18:
ben eşime diyorum bayramda annenlerin yanına git diye ama gitmek istemiyo ya. şimdi dayımlar gidiceklermiş istanbula arabada 1 kişilik yer var. dedim git onlarla. 4 ay oldu ailesi özlemiştir. dün de dedimki ben oğlumu 4 ay görmesem çok özlerim sen özlemezmisin?? Hem istanbulda otursaydık ben ailemi görmeden bu kadar duramazdım. Git dedim mutlaka. Yazık kıyamıyorum onlarada. ama beni bırakıp gitmek istemiyomuş dün bbabamların yanında sarılıyo ben karımı bırakamam özlerim diyo
şimdi seni 2 kat daha fazla düşünüyor ama ailen yanında orada kalırsın sonuçta tek kalmazsan da sıkıntı olmaz
doğru unuttum ben ya 2. bayram olacak neden hep kaynananıza gidiyorsunuz yaw hem sevmiyorsunuz anlaşamıyorsunuz hemde oradasınız alışmasınlar fazla sık sık gitmeyin bayramın ilk günü kahvaltıya
evlenmeden önce benim yanıma 3 haftada bir gelirdi kuzum 7 saatlik yoldan bide sadece h.sonu içinama şimdi 4 aydır ailesine gitmiyo beni bırakıp. bende diyorum bak hamileliğim ağırlaştıkça hiç gidemezsin beni bırakıp şimdi git. hem arkadaşlarınlada buluş. ama çokda üstüne gidince yanlış anlıycak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?