Eylül dostluğumuza burada devam (:

canım akşam yapacağım tarifi vereyim çok güzel oluyo kuru soğanı kavuruyorum istersen 1-2 diş sarmısak da atabilirsin biberleri iri iri doğrayıp onlarıda biraz kavuruyorum soğanla beraber doğradığım patlıcanları üzerine koyuyorum birkaç dk sonra kabuğu soyulmuş doğranmış domatesleri ekliyorum gerekirse azıcık salçaekliyorum acı yiyorsanız bu yemeeğ acı çok yakışıyo koyabilirsin iyice pişiriyosun hatta patlıanlar dağılıyyo o kadar çok pişir yani harika oluyo akşam bizim menüde var malzemelerim doğranmış hazır gidip yapıcam

hanzadenin demi daphne

hayır bence senden bahsediyo....

Son düzenleme:

benim tek abur cuburum çekiirdek kola oda çok kilo yapıyor

ben çıkıyorum kızlar kafama güneş geçsin azcık,arkadaşıma hediye bakıcam ev hediyesi,alamadım gitti,umarım bişeyler bulurum

bak senin tarifin daha güzel

demek patlıcan diye aklına başka şeyler geliyoooooo
ben resimden yola çıkarak sormuştum az önce

kızlar benim su an eğitimde olmam gerekiyor ama eğitim verecek kişi hasta ve 4 gün rapor aldı bende sabahtan beri buralarda oyalanıyorum 4 gün boşum

benim tek abur cuburum çekiirdek kola oda çok kilo yapıyor

çekirdek dün akşam yedim bayadır canım çekiyordu, kolayıda bayadır bıraktım içmiyorum çok asitli istersem sprite veya maden suyu benimde tek derdim çikolata deli gibiyim, belki bilirsiniz charlie nin çikolata fabrikasını hala onu açıp karşında çikolata yemeye bayılırım şizofrenik gibi çikolatayı bıraksam iyidir evime geldim yine aranıyorum

senin iş ne tam olarak kuzum yani ne eğitimi alıcaksın?

biraz finans eğitimi alacağım canım ofis içi alış satışları yapabilmem için
bizde çok büyük paralar girip cıkıyor
kongre fuar bayi toplantısı firma toplantıları firma seyahatleri falan filan organize ediliyor

hee bu tarif iyiymiş. özdencim senin dediğin gibide çok yapıyorumo yüzden bu sefer değişik bişi yapayım istedim. ama hanzade bu pişerken domatesin suyu yeter mi buna, yoksa az birazda su ekleyelim mi? bide çok fazla pişecekse düdüklüye mi koysam acabaaa lokum gibi çıkar, yada çorba

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 482808

boya bakın ayakları yere değiyor

benim kankim böyle yaa onun da ayakları yere değiyo

düdüklüye gerek yok bence biraz su ekleyebilirsin evet arada karıştır patlıcan çabuk pişiyo zaten dağılıyo karıştırdıkça suyunu ayarlarsın istediğin gibi koyu bi kıvamı oluyo ama piştikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…