Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben yapıyorum verdiğin tarifi eşimin en sevdiği yemeklerden bir tanesi birazda isterse eğer kıyma koyuyorum ama su koymuyorum hepsini kavuruyorum

ben yapıyorum verdiğin tarifi eşimin en sevdiği yemeklerden bir tanesi birazda isterse eğer kıyma koyuyorum ama su koymuyorum hepsini kavuruyorum

aslında en güzeli kuşbaşılı oluyo ama etsiz de oluyo biz büroda yapardık her zaman et istemezlerdi herkes benim gibi etçi değil ki böyle yapardık domates fazla sulanmadığında dibine yapışmasın diye 1 bardak su ilave ediyorum canım ama çekene kadar pişiyo

landfloves canım hanzadenin yaptığını bi değişik annem yapıyo çok da lezzetli olur. patlıcanları hafif kızartıyo teflona diziyo. üstünede biberleri soğanı domatesleri filan sos yapıp döker.çok az sıcak su koyar dibine kağpağı kısıp kısık ateşte pişirir. üzerinede yoğurt ohh miss
ben patlıcanları uzun ince dilimleyip haşlayıp mısırununa bulayıp kızartıyorum. ama daha çok aperatif gibi oluyo. bugün yapayım bari aklıma geldi. biber patates kızartıcam domates soslu. hazır çorbalardan eşime yaparım bide patlıcan kızartayım.

akşam ki menünüz ne bakalım _

bizde

yöresel çorba var tadı mükemmel ama adını bilmiyorum KNOR sağolsun.
Taze fasulye zeytinyağl
bide cacık yaptın mı yeter

iş çıkısı eve gidceğim ve yatıp uyumak istiyorum

dün dayımlarda yemekteydik çok fena yemişim. köfte,patateskızartması,nugget,pilav,mercimek çorba,karnıyarık... karnıyarığa yer kalmadı zaten şiştim. şimdi benimde onları almam lazım ne zaman alsam ne yapsam bilmem. bi arkadaşımı daha alıcam ama gün kalmadı.

yaa sorma neler var neler. bende bazı konularda görmüştüm diktirenler birde nasıl birbirlerine gaz veriyorlar bir görsen. yok biz namusluyuz olablir yanlış yaptık falanlar filanlar. herşeyi yaşamışlar yıllarca milletle birlikte olmuşlar, evlenecekleri birini buluncada onu av gibi görüyorlar diktirip tertemizlermiş gibi kandırıyorlar.. çok sinir oluyorum. Türk milleti olarak ne hallere düştük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…