Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzadeeeeeeeeeeeeeeeeee verdiğin linki 1245 kullanıcı okuyor yazıyoooooooooooooooooooooooor

ohaaaaaaaaaaaaa..... kesin linkini başka bir yerde vermişler, ekşisözlük vs

hanzadeeeeeeeeeeeeeeeeee verdiğin linki 1245 kullanıcı okuyor yazıyoooooooooooooooooooooooor

ohaaaaaaaaaaaaa..... kesin linkini başka bir yerde vermişler, ekşisözlük vs

evet kızlar konu ekşide yapılan yorumlardan biride o...pu olmakla eşdeğer yazılmış

Son düzenleme:
ayy iğrenç bir konu o sayfanın altında okuyanlar arasında bile nickimi görünce utandım ıyhhh.
Dün dışarda iftar yaptık bugünde eşimin şriket iftarı var oraya gitcez 7 gibi gelip alcak beni kocişkom.
perşembe cuma ve c.tesi misafirim var şimdiden yemek listemi yaptım

konu yine sözlük işi.998 ziyaretçi varmış
bende yemeklerimi yaptım.
domates çorbası yaptım memleketten bi kasa domates getirdik kv koydu onlarla yarın menemenlik konserve yapıcam.
karışık kızartma yaptım sarımsaklı yoğurtlu düşündüm bi de bonfile kızartıcam da hiç yapmadım sert bişey olacak diye korkuyorum:44:

çorba (ne olacağına karar vermedim)
patlıcan yemeği
fırında baharatlı but
pirinç pilavı
yoğurtlu kabak kızartması
salata

Çorba sanırım tarhana yapıcam
fırında kıymalı patates dün akşam yaptım
bulgur pilavı
evdeki salatalık bozulmadıysa bide cacık yaparım

kızlar ben çıkıyorum eltim gelecek akşama yemeğe
iyi akşamlar hepinize

oku oku bitiremedim çok konuşmuşsunuz ya
bugün hiç keyfim yok benim, çok sıkıldım ben ya

ocways sana bişey sorcam canım
kısa kollu ile kuran okunurmu?

tatlım ben de yazın çok sıcak oldugunda tülbentimle örtyorum kollarımı
en azından dirseğe kadar kapalı olması şeklen daha doğru
ama tabi kısa kollu kuranın sevabı olmaz gibi bişey yok

sordugun şey mukabelelerde falan kuran dinlemekse, o konuda bi sınır yok
başın açık halde bile kuran dinlenir
hatta yatarken bile dinleyebilirsin
ben kuran sesiyle uyurum kendimi kötü hissettiğim zamanlrda

1 gün içinde bile sohbet ne kadar ilerlemiş. Maşallah kızlar
Maaş ve ev konuları geçmiş.Bnm maaşım iyi olmasına rağmen bu sene taş üstüne taş koymadım valla.
Seneye daha tutumlu olacağım söz verdim kendime...

Bu arada adetim 1 gün gecikti.Sabah beri onun stresini yaşıyorum:18: Hiç hazır değilim sanki

Canlarım...
Suan o kadar ıyıyım o kadar mutluyum kı anlatmamam...
Doktor kontrolum vardı bugun cok gergındım yazıp sızı de germek ıstemedım...
Artık fobı olusacak bu gıdısle ben de zaten...
Sabah gıdeyım dedım beceremedım bacaklarım tıtredı resmen, 12 dedım 1 yaptım 1 dedım 2 yaptım derken 4 te anca gıttım...

Rabbıme sukuler olsun kızlar ılac ıse yaramıs, cok agrım var demıstım ya o ara olan oldu zaten dusurmusum o materyalı hamd olsun. Tertemız dedı, hıc bı ısleme gerek yok dedı... Yara ıcın de ızmıre kendı doktoruma gıdıcem...

Rabbım kaldıramayacagımız yuk vermesın doıye dua edıyorum sureklı... Kendımden utandım bugun, Rabbım dermansız dert vermesın. Annemden aldım haberı sımdı annemın kuzenı var onu kızı benım dugunden sonra gogus kanserı olmus bekar henuz ıkı gogsunu de almıslar, o bıtmıs bu sefer enıste de akcıger kanserı cıkmıs sımdı de onunla ugrasıyorlarmıs, cok utandım kendımden...
Şükürsüz kullarından eyleme Allah ım...

Eve geldıkten sonra butun mesajlarınızı okudum, keyfım de yerınde olunca o kadar hosuma gıttı kı butun gun yazdıklarınız keyıfle okudum hepsını...
Alıntılayamadıgım mesah cok halıyle ama sunu dıyım her okudugum mesajda ıllakı duamı edıyorum...

Akılmda kalanları yazayım kızlar...

Pingum ıns esın hayırlısı ıle gırer canım senın ıs yerıne... Yiğitimiz bereketıyle gelecek ben de ahsen gıbı ınanıyorum buna...

Hanzade kuzucum bu kadar mısafır bu kadar guzel yemek bı de ısın ustune, tebrık edıyorum canım senı... Enerjın hat safhada...

Miracle canım yakın olup sohbet etme ımkanı bulmayı cok ısterdım senınle. Emınım yararlanacagım cok bılgı var sen de...
Boyle guzel sohbetler de edelım zaman zaman bırbırımıze faydamız olsun cok hosuma gıttı...

melıscım evınıze kavusmussunuz tatlım, hadı esın senın bısey yapmana gerek kalmadan akıllanmıs, gozun aydın canım... Ben de pingu gıbı dusunuyorum yasına gore cok olgunsun masallah dıyorum, esın gercekten cok sanslı...

Ahsencım canım tebrık ettım mı ben senı. Kızın olacakmıs canım Rabbım saglıkla kucagında gostersın ıns. Sen oyle yazınca aklımdan neler gectı bır bılsen ay dedım sımdı ahsenın tatlı bır kızı , tatlı kızının ısırmalık popişkosu, yenmelık kolişkosu ay ben uydurunca olmadı be olur dedım... Kesınlessın de hepınızın bebıslere hedıyelerını gonderelım
Ordu durumu nasıl gıdıyor tezkeresı yaklasan var mı kuzum
Bı kacı umarım erken alır tehısını de tabur rahatlar

Leman sen bole bul guzel seylerı hep ozendır bızı tamam mı, en kısa zamanda pentıye gıtmem gerekecek sımdı...

Bu arada özden- melıs bayılıyorum yazısmalarınıza...

Inanın o kadar ozledım kı sızle keyıflı keyıflı sohbet etmeyı, yarından ıtıbaren olur ınsallah... Soyle bol muhabbetın ıcınde kaybolmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…