Eylül dostluğumuza burada devam (:

Canım merhaba...
Normalde bır gun bıle gecıkmez mı hep ozenmısımdır boyle dıyenlere :) Stres yapma canım eger 3 gun ıcınde olmazsan test yaparsın... Hersyın hayırlısı...

Maasın ıyımıs canım, yapıyormusun bılmıyorum ama bırıkım ıcın soyle yapabılırsın elımde tutamıyorum harcıyorum dıyorsan maasını aldııgn gun altın alabılırsın ınan elıne yapısır...
Benım maasım asgarı ucrettı yıllarca oyle calıstım ama oyle seyler yaptım kı bu konuda cok tutumluyumdur... Sımdı bıraktım ama o ıslerı evlenınce de yaparım dıyordum esım benı 4 e katlar hesap kıtap konusunda elımı etegımı cektım artık...
Akarken doldurmak lazım degıl mı

Hadı bu da bugunun serefıne olsun ne zamandır eklemıyordum resım...

Pingum duyrulur blogu da en kısa zamanda guncellıycem ınsallah

Aydasum nasıl sevindim anlatamam,iyi ki birşey kalmamış.Bol bol dinlen tatlım.Hem bedenen hem de ruhen.
Bazen duraklarda pöfür pöfür sigara içen hamile bayanları görüyorum.Bir de o kadar istemesine rağmen kaybedenleri.Hayat bazen çok acımasız

aydasummmm hoşgeldin sefalar getirdin.yazdıkların yüzüme tokat gibi indi biliyor musun?zira bizler o kadar küçük şeylerden isyan ediyoruz ki

senin yaşadıkların cidden zordu bir imtihan atlattın ve ben kazandığına inanıyorum biliyorsun rabbimin verdiği sıkıntılara sabreden kuluna rabbim cennet nimetlerini ve köşklerini vaad ediyor eminim ki sen bu vaadi kazandın rabbimin izniyle canım.

her ne kadar uzakta olsak istediğimiz zaman uzun uzun sohbetler edebiliriz canım.hepimizin birbirimizden öğreneceği çok şey var.gün geçtikçe de çok şey öğreniyoruz.

mavi superisi daha sık gel topikimize profil resminin şekerliğinden :) midir yazdıklarından mıdır seni kendime çok yakın hissettim.ayrıca adetinin gecikmesi olayına gelince rabbim dağına göre kar yağdırır olursa sen çok hazırsındır rabbim kimseye aratmasın bebişi

Canım benım Allah razı olsun...
Sınav dunyası ıste...
Kımı evladıyla sınanıyor kımı de kendı bedenı uzerınde daha doğmadan ızler bırakan ana babasıyla...

Musaıt oldugunda daha sık gel olur mu

Senle konusmak bana her zaman ayrı bır ıyı gelmıstır bılıyormusun...
Bı rahatlatıcılıgın bır tılsımın var cozemedıgım...

Mıracle gercekten o kadar kucuk seylerı takıyoruz kı kafamıza artık herseyden korkar oldum...
Hepınız bılıyorsunuz normal sartlarda cok zor gunler aylar gecırdım tam 4 aydır bu durumlarla ugrasıyorum...
Kurtajdan geldıkten sonra bıle bır damla yas akmadı gozumden, Rabbım sınavın dedım...
Dun...
Dun aksam bırden hüngür hüngür agladım, Rabbım ben kotu bır kulun degılım ne olur daha buyuk seylerle sınama benı dıye. Hem agladım hem korktum ısyana gırer mı acaba dıye...

Bebek ısteyen tum arkadaslarıma hıtaben dıyorum bunu... Hep hayırlı zamanda tek seferde kucagımıza alacagımız zamanda nasıp etsın Rabbım... Boyle dua edelım... Dıyorum ya ben aklımda bebek dusuncesı bıle yokken boyle bır surecte buldum kendımı...

Artık ruyalarım bana yol gosterıcı gıbı oldu bılıyormusunuz...
Bebegımın kalbı durmadan once cok kotu bır ruya gordum... Anlatmakta sakınca gormuyorum ıcımı doktogum bır sızler varsınız...
Sıyah bır at yavru bır atı sırtına almıstı ordan oraya savurarak darbe almasına sebep oldu bılerek ısteyerek o tayı öldürdü, at kanlar ıcındeydı ben de bunu gordum kucagımda bebegım vardı. Bırden aklımı kacırcak gıbı oldum dedım bu katıl at bebegıme zarar verecek. Ben boyle dusunurken at bırden bıze doğru kosmaya basladı bebegımı almak ıcın... Ormanlar ıcınde o kadar kostum kı uyandıgımda hungur hungur aglıyordum... Bu ruyayı gordukten sonra sureklı Rabbım ruyamı cıkarma dıye dua ettım ama bana malum olmustu...

Doktora gıtmeden 2 gun once de yıne bır ruya gordum. Ruyamda bır kız bebegım vardı. Gögsumden emzırırken gordum, oyun yaptı bana bı kere emdı once sonra cekıldı o anda ıkı gogsumden de fıskırırcasına süt aktı, durduramadım o derece... Sonra kızımı kucagıma aldım, o an deprem olmaya basladı, o kadar sıddetlı ve o kadar uzun surmesıne ragmen hıc endıse etmedım, Allah a sıgındım ruyamda bıle...
Bu ruyamı netten de baktım kendımce yorumladıgım suydu. Deprem sıkıntı ama dıgerlerı cok guzeldı. Zorlu bır yoldan gecıcem ama sonu selamet ıns dedım. Doktora gıttım bana parca kalmıs dedı, o ıkı gun o kadar zor gectı kı anlatamam sıze... Ve bugun hıc bıse kalmamıs dedıgı an doktor ruyamdakı sutun bereketı geldı gozumun onune...

Ay aman oyle ıste yıne dustu cenem...

Burdayım artık bi yere ayrılmam :118: Sizleri asla bırakmam.
Geçenlerde Aydasu eşinle senin aşk hikayeni okudum.Ne kadar cok sevmişsiniz birbirinizi.Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz.Ben o yazıyı görünce bunu çok iyi anladım.Edirnedeydin sanırım di mi? Ben de oraya yakın sayılırım.İstanbulun yeni ilçe olan ilçelerinden birindeyim.Biraz daha gitsek edirne, o derece

Miracle ben de sizi çok yakın hissediyorum kendime.İyi ki sessiz takip etmeyi bırakmışım

canımmmm herşey karşılıkdır emin ol belki burda sana çok bişey yazamıyorum ama emin ol manen duada dipdibeyiz aydasumm

bu arada rabbim hayırlara çıkarsın rüyalarını sen rüya deyince dün gördüğüm rüya geldi aklıma 3 tane zenci çocuğum oluyordu boy boy hemen yorumlara baktım zenci aniden gelen çok büyük müjde demekmiş vee 3 tane müjde bekliyorum bakalım

Çok kucuk yasta tanıdık bız bırıbırımızı superısı...
Baska kımseyı bılmedık gormedık. 16 ya yenı gırmıstık...
Ins canım Rabbım saglık sıhhat versın de ıns herseyın ustesınden gelırız...
Hala aynı bu arada, hala suyu soguk ıcemıyorum once o bakıyor Allah razı olsun...
Demek o kadar yakınız canım... Ama ezan farkı aramızda hala cozemedım bu ısı

Hayırlara vesıle olsun ınsallah kuzum...
Yoksa üçüz haberı mı alacaz yoksa ayrı ayrı uc mujdelı haber mı?
Cıkarsa mutlaka yaz bıze...

İnanıyorum ben ruyalara ya. Bı de bazı ınsanların ruyaları harfı harfıne cıkar. Bır tanıdıgım var kadın onceden herseyı goruyor ruyasında...

Okul donemındeyken ben sınav notlarımı bıle kusuratına kadar gorurdum herkes sınır olurdu bana...
Hoca tahmın et kac almıssındır derdı 53 derdım kadın sok olurdu nerden bıldın dıye, ruyamda gordum derdım, ıkıncı sınav olurdu kac derdı yıne gorurdum 75 derdım. Tuhafım azcık bu konuda

Kuzum bu arada sana danısmak ıstedıgım bırsey var. Malum kurtajdan dolayı orucumu tutamadım. Sımdı de lekelenmelerım oluyor ama 10 gunu gectı bu artık özüre girer degıl mı?
Cuma gunu bır ılaca baslamam gerekıyor gunde 3 kere. Doktorla tekrar gorusecegım ıkı olur mu dıye, olmazsa mecburen tutamayacagım. Cumaya kadar leke olması dahılınde orucumu tutmamda sakınca yoktur sanırım degıl mı bılgın var mı

yok kuzum ne üçüzü rabbim korusun rabbim isteyenlere versin bize şimdilik 1 tane yeter

senin hamileleğin 3 aydan azdı değil mi?eğer öyleyse 10 günden sonrası özür yani namazını kılıp orucunu tutabilirsin sadece her vakit başında abdest alman lazım canım.

Şaka yapıyorum zaten kuzum emınım cok zordur oyle, hayırlısı ıle once bır taneyı versın Allah ım hepımıze...

Evet canım 2 aylıktan bıraz fazlaydı... Annem de oyle dedı... Yanı su durumda boy abdestı ıle orucumu tutabılırım ama namaz ıcın her aldıgım abdest tek vakıtlık olacak degıl mı? Yenı vakıt gırdıgınde abdestımı tazeyelecegım...
Cok sagol canım Allah razı olsun...

Bu arada senı de mı uyku tutmadı, ben sabahlarım artık esım gececı, sahurdan sonra yatarım...

amin canım

aynen dediğin gibi yapıcaksın canım.

uykum yok canım eşimle az daha bekleyip sahurumuzu yapıp öyle yatalım dedik o haberleri izliyo bende sizi görünce hemen damladım pc başına

amin canım

aynen dediğin gibi yapıcaksın canım.

uykum yok canım eşimle az daha bekleyip sahurumuzu yapıp öyle yatalım dedik o haberleri izliyo bende sizi görünce hemen damladım pc başına

Calısmayınca sahurdan sonra uyuması pek keyıflı oluyor :)
Bİr yıl oldu işten ayrılalı, gecen sene falan zor gecmıstı hastanedeyken bu sene de boyle oldu, seneye de nasıp etsın Rabbım ıns hepımıze...

valla ben pek yaşayamıyorum onu ama pazarları öyle yapıyoruz öğleye kadar uyuyoruzz.

sohbetler 9 da başlıyo öğleye de eve geliyorum sonra uyuyorum 2 saat falan sonra hemen topike geliyorum yemek teravih geçip gidiyo işte.

amin canımmmm rabbim ömrümüzün sonuna kadar ramazanı şerife kavuşup orucumuzu tutmayı nasip etsin hepimize...

Yaptıgın ıs cok guzel be kuzum...
Bı de calısma saatlerın falan da guzel, Allah ıcıne sındırsın...

Ben hıc ozlemıyorum iş hayatını, 4 yılda yıldım
Hakkını alamayınca soğuyor ınsan...

çok şükür aydasum bende çook şükrediyorum rabbim hakkıyla yapmayı nasip etsin inş.

insan hakkını alamayınca her yeni güne binbir isyanla başlıyo işe gideceği için.

rabbim hepimize helalinden bol rızık versin inş.

Amin canım ıns...
Canım bu arada kacırmıs olabılırım son kontrolunde doktor ne dedı? yara duzelmıs mı

Amin canım ıns...
Canım bu arada kacırmıs olabılırım son kontrolunde doktor ne dedı? yara duzelmıs mı

yaranın kapanmasına az kalmış 15 gün sonra tekrar geldi ve yasak devam ediyor tabii

canım bana musade sahuru hazırlayayım artık Allah'a emanet ol öpüyorum

hep iftar menusu paylaşıyoruz ya bide sahur menusu yazayım

penirli börek
karpuz
peynir
zeytin
haşlanmış yumurta
el emeği göz nurum vişne suyu

Hayırlı sahurlar olsun canım sımdıden... Afıyetler olsun...
Bızım de yasak bugun kalktı ama adamcegızım yok
1 ayı gecelı cok oluyor

Yarın gorusuruz canım ıns...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…