Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydınlaaar hatunlar.. bugün erkenciyim, sabah eşimi işe gönderdikten sonra uyuyamadım.

dün iftardan önce pazara gittim eşimle birlikte, sağolsun herşeyi o taşıdı ama ben öldüm yorgunluktan. zaten iftarada az kalmıştı yani halsizlik hat safhadaydı. vişne almak ümidiyle bütün pazarı dolaştım nerdeyse ama bulamadım :2: zamanı geçmiş artık. oysa 2 hafta önce pazarcı bir adam daha çıkmadı vişneler bikaç haftaya gelir demişti, yalan söylemiş

bu akşamda annemlerle birlikte kayınvalidemlere iftara davetliyiz, yemek derdim yok. ama canım tatlı yapmak istiyor. ne yapsam henüz karar veremedim

aydasu çok sevindim canım tekrar cerrahi bir müdahale olmadan kendin düşürmüşsün parçayı. çok şükür inşallah bütün sıkıntılar geçmiştir artık.

miracle rüyanın anlamıda güzelmiş, hayırdır inşallah

yaaa kızlar ben artık çok sıkıldım iş bulmak istiyorum ama yook iş aramıyorken bir sürü iş vardı şimdi çalışmak istiyorum bulamıyorum.

Günaydınlaar..
Geçmişi okudum ve aydasumun morali yerinde olunca çooooook sevindimm canım benim işallah bütün kötü günler geride kaldı artık çok şükür. işallah çook güzel günler seni bekliyordur.

miracle canım 3 müjdeli haber bitanesi bi miniktir belki

kızlar mavisuperisi beğenince hatırladım eski topiğimizde ekim ayında ne yazmışım bakın insanın fikirleri bikaç ayda nasıl da değişiyo hep diyoruz ya nasip kadar işte..

Bende bebekleri çok sewiyorum. Ay diyorum olsa bitane şöyle sewsek. Ama sonra onun sorumluluğu, gece kalkmaları,masrafı filan aklıma gelince daha zamanı var diyorum bide dediğiniz gibi ew işlerini daha rayıan oturtamadım. Ewliliğe alışmak lazım ve bi ew almak istiyoruz nasipse,tabi önce eşimin güzel bi iş bulması lazım. Ohooo böle sıralayınca daha çok var yani. 1 sene en az. Aslında çocuğumla aramda yaş farkı az olsun isterdim ama imkansız

fikirler çabucak değişmiş. ama olsun kısmet böyleymiş.

ben izne çıkınca kadın doğum dr gidicem smear testi için ve adet gecikmelerim için evlenmeden önce hiç böyle değiildi şimdi öyle düzensiz ki beni çok rahatsız ediyor

Günaydın kızlar, dün gece rüyamda sizleri gördüm. Dışarıda yemek programı yapmıştık. chitlenbik, özden, ocwmays, lanfloves, hanzade vardı. Bir kız daha vardı ama onu hatırlamıyorum. En son o geliyordu yemeğe. Eşinide getirmişti. Eşi 50 -55 yaşlarında bir adamdı. Ne kadar güzel kız bu yaşlı adamla niye evlenmiş diyordum Totişim açık kalmış sanırım. Bu arada aydasu toparlamana sevindim canım. Bazen hayatın kıymetini bilmek başkalarının sorunlarından kendimize ders çıkarmamız lazım. Çok üzüldüm o yeni çifte. Şükrüde sabrıda bazen unutuyoruz işte.

Son düzenleme:

ewet speddy çabucak değişmiş bende hangi ara değişti hiç anlamadım taamamen kadar kısmet. daha öncede demiştim biz 6 yıl beraberlikten sonra evlendik ve hiç çocuk mevzusu konuşmazdık bu kadar çabuk bu fikre alışıcağımızı hiiiç düşünmezdim
benim yazımın biraz altında jelonunda yorumu var mesela o da daha hazır olmadığını bekleyeceğini söylüyo

Günaydın kızlar
geçmişi okudum bende,gece kuşları sohbete devam etmişler ne güzel şeyler yazmışlar..aydasu iyi olduğuna çok sevindm canımm allah bide böyle zor süreçlerden geçirmesin inş.
ayrıca miraclenin konuşması sohbeti beni de acayip etkiliyo ayrı bi yumuşaklık bi huzur seziyorum anlattıklarında eminim yüzyüze sohbeti daha da güzeldir.
pingu canım hep öyle diyenler ilk bebk sahibi olanlardır biliyomusun yada ben evlenmicem oo daha çok var diyip herkesten önce evlenirler nasipte varsa herşey olur biz ne konuşsak boş..olmaz olmaz dedin bak şimdi oğluşunun tekmelerini hissediyosun göbüşünde ne mutlu sana canım

aydasum iyi olmana sevindim canım hep iyi ve aramızda ol

landfloves pazarcı seninle dalga geçmiş kuzum 2 hafta öncede bitmişti zaten ben de alamadım diye üzülüyodum biyerde tesadüfen komşum görmüş aldı bana sağolsun 5 kilo ama zamanında alsam daha güzel iyisi olurdu
iş konusuna gelince sıkma kendini bulursun maddi olarak aciliyetin yoksa keyfini sür bence keşke ben de evde olabilsem bi süre ama maalesef benim aldığım maaş ev kredisini ödüyo bi de az bi harçlığım kalıyo o kadar eşimin aldığıyla ihtiyaç kredisini ödüyoruz bi de ev masrafları işte anca denk geliyo borçlar bi hafiflese rahatlıcam en azından ihtiyaç kredisi olmasaydı çok efkarlandım bee

pingum arada ben de bakıyorum topiğe eski günlere gidiyorum neler neler konuşmuşuz canım yaa

bende mesela tam tersi ilk 6 ay içinde hep olsun diyordum. ama şimdi mesela çok erken diyorum. demek başta isteyen sonra vazgeçiyor istemeyen de yapıveriyor
dediğin gibi kader kısmet sizin için böylesi hayırlıymış.

ben iyi sözümde duruyorum o zaman eskiden küçüklüğümden beri 25 yaşında evlenmek istiyorum diyodum tam 25 yaşımı doldurdum 1 hafta sonra düğünüm oldu çocuk hemen istemiyorum dedim hemen yapmadım en az 1-2 yıl beklerim dedim 1 sene olmak üzere işte daha da bekleriz bu gidişle bi kaza olmazsa inş.tabii şimdi istemiyoruz sonra allah aratmasın bi de boşuna beklemiş olmayalım

günaydın herkesee

artık erkencecik uyuyorum. dün duş alıp yattım eşimde geldi uyumuyosan film izleyelim dedi ama ne mümkün... sahura kadar oturmuş o. artık benden bi cacık olmaz galiba

aydasum, seni böyle moralli görmek çok güzel. hep böyle ol

landfloves, ne zamandır soracam unutuyorum öğrenim kredisi işini naptın canım?

kızlar ben açık öğretim 2. sınıfa geçmiştim ama kayıt yaptırmamıştım 2-3 yıl oldu yani ara vereli bi de son harcımı yatırmamışım sabah 9 da aradım büroya sordum eski harcımı yatırcam ekimde kayıt yenileme varmış ders seçip ona göre harç yatırıcam inş.ama nasıl ders çalışıcam bu yoğunlukta bebek olmadan gitsem diyorum

günaydın kızlar herkes rüya görmüş bende gördüm bu gece hayırlara vesile olsun diyeceğim ama çok utanç verici bir rüyaydı ben tatile gitmiştim ama başka tanımadığım bir adamla sabah o kadar utandım ki kendimden eşimi giderken öpemedim bile kapıdan cıkarken eşim seslendi öpmek yok mu bu sabah diye de öle öpebildim :2:

rüyada olsa iğrenç bir his

bende girdim o yola zamanında şimdi 4. sınıftayım çıkmış sorular olan bir kitap al canım oku oku bitmez test çöz

hanzadecim bende küçüklüğümden beri 24 yaşında evlenicem derdim öyle oldu ama çocuğu hiç düşünmemiştim sadece çok yaş farkı olmasın istiyodum. meleğim benim sağlıkla gelsin uzun ömürlü olsun, bebek isteyen herkese rabbim istediği zamanda versin.

sofişcim eşlerimize yazık dimi ya kıyamam yanlız kalıolar geceleri . Akşam o kadar hızlı geçiyoki zaten 8:30 iftar bulaşıkları yıkayıp oturana kadar 9u geçiyo saat. ben en geç 12 de uyuyorum gece. ama ilk haftalar 10da uyuyup kalıyodum yaaa..

Bide kızlar ben bu gece sahura eşimi uyandırmamışım ya alarm çalmış ama heralde kapatıp uyumuşum tekrar. Eşime öyle demedim tabi kızar diye uyandırdım seni kaç kez kalk dedim ama uyuyuvermişim sende kalkmadın dedim. kızdı baya sabah tutma diyorum kazasını tutarsın uzun süre susuz kalmak çok zorlar seni saatler çok uzun diyorum ama tutucam diyo illa ki..

Günaydın kızlar,

aydasu hoşgeldin, allaha şükür iyimissin.Çok sevindim canım.Hoşgeldin :)

Özdn,toton açıkta kalmıştır,adamı tanıyon mu?

Hanzade, canım çalışırsın ya.Sende bu hamaratlık olduktan sonra.Ben sınavlara giderken hep görüyodum, hamile çoçuklu bir sürü kadın vardı.Bence hiç düşünme bile kayıt ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…