- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.181
kızlar mavisuperisi beğenince hatırladım eski topiğimizde ekim ayında ne yazmışım bakın insanın fikirleri bikaç ayda nasıl da değişiyo hep diyoruz ya nasip kadar işte..
Bende bebekleri çok sewiyorum. Ay diyorum olsa bitane şöyle sewsek. Ama sonra onun sorumluluğu, gece kalkmaları,masrafı filan aklıma gelince daha zamanı var diyorum bide dediğiniz gibi ew işlerini daha rayıan oturtamadım. Ewliliğe alışmak lazım ve bi ew almak istiyoruz nasipse,tabi önce eşimin güzel bi iş bulması lazım. Ohooo böle sıralayınca daha çok var yani. 1 sene en az. Aslında çocuğumla aramda yaş farkı az olsun isterdim ama imkansız
fikirler çabucak değişmiş. ama olsun kısmet böyleymiş.
ben izne çıkınca kadın doğum dr gidicem smear testi için ve adet gecikmelerim için evlenmeden önce hiç böyle değiildi şimdi öyle düzensiz ki beni çok rahatsız ediyor
ewet speddy çabucak değişmiş bende hangi ara değişti hiç anlamadım taamamen kadar kısmet. daha öncede demiştim biz 6 yıl beraberlikten sonra evlendik ve hiç çocuk mevzusu konuşmazdık bu kadar çabuk bu fikre alışıcağımızı hiiiç düşünmezdim
benim yazımın biraz altında jelonunda yorumu var mesela o da daha hazır olmadığını bekleyeceğini söylüyo
kızlar ben açık öğretim 2. sınıfa geçmiştim ama kayıt yaptırmamıştım 2-3 yıl oldu yani ara vereli bi de son harcımı yatırmamışım sabah 9 da aradım büroya sordum eski harcımı yatırcam ekimde kayıt yenileme varmış ders seçip ona göre harç yatırıcam inş.ama nasıl ders çalışıcam bu yoğunlukta bebek olmadan gitsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?