Eylül dostluğumuza burada devam (:

Canım ben konu özetlerine çalışıp çıkmış soruları çözüyorum. Son 1 hafta kala. Şimdi 4. sınıf oldum. Örgün öğretimde okurken bile bu kadar kolay sınıf geçtiğimi hatırlamayorum.

amanın özdenn gerçekten insan kötü olur ya ben hiç görmedim öle rüya. Rüyası bile kötüyken kadınlar bunu gerçekte nasıl yapıyo dimi yaaa ıyyy... Akşam eşinle bi görüşme ayarlarsın artık rüyanı unutmak için

eğer bitirmeye niyetliysen bi an önce oku canım. dediğin gibi bebek olursa çoook zor.. bende bu sene açıköğretim okuyayım diyodum ama şimdi düşünüyorum yapabilirmiyim diye...

aynen öyle yazık ki ne yazık dün bi de kendince plan yapmış gece için film izleriz sonrada spor hareketleri felan kaldı adamcağız öylece ama napıyım elimde değil sürekli yorgun modundayım.
sende benim gibi yap gece sahur için teli ayarla koy başucuna kendisi uyansın çünkü bende alarmı duymuyorum bazı geceler. sonra sorumlusu biz oluyoruz:)

galiba dün gece olimpiyatlardaki disk atan adamlardan biriydi

ya canım geçen gün öle yapmıştım kendisi hiç uyanamıyo kapatıp uyuyo tekrar. ben onu uyandırıyodum ama nasıl oldu anlamadım. inatçı bide illa tutucak ama çok zoe olucak onun için Allah yardımcısı olsun. akşam bana sarmasında aman.

galiba dün gece olimpiyatlardaki disk atan adamlardan biriydi

Adamı izlerken yakışıklıymış karizmaymış filan diye aklından geçirdiydin herhal

aydasu moral en önemli olan bu durumlarda .. senin moralin yerine gelmiş ya gerisi önemli değil .. allah bunları unutturacak dert vermesin artık sana

yok ya tam tersi ne orantısız adamlar bunlar bacaklar minik gövde büyük diyordum

ya demek pazarcıda bilmiyordu cık cık cıkkk.. ya ben tatilden döndüğümde konyaya gitmiştim orda daha çıkmamıştı, demekki burda da bitmiş o sırada. tatildeyken kaçırdım vişneleri görüyomusun.
ya iş konusunda çok şükür borçlarımızı falan ödüyor eşim ama, biraz sıkıştık son zamanlarda. hem ev almayı falan istiyorduk ben işten çıkınca hepsi kaldı, tabii bide öğrenim kredisi borcum var hala. sanırım hayallerde kalacak gibi görünüyor ev almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…