- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.201
kızlar ben açık öğretim 2. sınıfa geçmiştim ama kayıt yaptırmamıştım 2-3 yıl oldu yani ara vereli bi de son harcımı yatırmamışım sabah 9 da aradım büroya sordum eski harcımı yatırcam ekimde kayıt yenileme varmış ders seçip ona göre harç yatırıcam inş.ama nasıl ders çalışıcam bu yoğunlukta bebek olmadan gitsem diyorum
eğer bitirmeye niyetliysen bi an önce oku canım. dediğin gibi bebek olursa çoook zor.. bende bu sene açıköğretim okuyayım diyodum ama şimdi düşünüyorum yapabilirmiyim diye...kızlar ben açık öğretim 2. sınıfa geçmiştim ama kayıt yaptırmamıştım 2-3 yıl oldu yani ara vereli bi de son harcımı yatırmamışım sabah 9 da aradım büroya sordum eski harcımı yatırcam ekimde kayıt yenileme varmış ders seçip ona göre harç yatırıcam inş.ama nasıl ders çalışıcam bu yoğunlukta bebek olmadan gitsem diyorum
sofişcim eşlerimize yazık dimi ya kıyamam yanlız kalıolar geceleri . Akşam o kadar hızlı geçiyoki zaten 8:30 iftar bulaşıkları yıkayıp oturana kadar 9u geçiyo saat. ben en geç 12 de uyuyorum gece. ama ilk haftalar 10da uyuyup kalıyodum yaaa..
Bide kızlar ben bu gece sahura eşimi uyandırmamışım ya alarm çalmış ama heralde kapatıp uyumuşum tekrar. Eşime öyle demedim tabi kızar diye uyandırdım seni kaç kez kalk dedim ama uyuyuvermişim sende kalkmadın dedim. kızdı baya sabahtutma diyorum kazasını tutarsın uzun süre susuz kalmak çok zorlar seni saatler çok uzun diyorum ama tutucam diyo illa ki..
Günaydın kızlar,
aydasu hoşgeldin, allaha şükür iyimissin.Çok sevindim canım.Hoşgeldin :)
Özdn,toton açıkta kalmıştır,adamı tanıyon mu?
Hanzade, canım çalışırsın ya.Sende bu hamaratlık olduktan sonra.Ben sınavlara giderken hep görüyodum, hamile çoçuklu bir sürü kadın vardı.Bence hiç düşünme bile kayıt ol.
eğer bitirmeye niyetliysen bi an önce oku canım. dediğin gibi bebek olursa çoook zor.. bende bu sene açıköğretim okuyayım diyodum ama şimdi düşünüyorum yapabilirmiyim diye...
aynen öyle yazık ki ne yazıkdün bi de kendince plan yapmış gece için film izleriz sonrada spor hareketleri felan kaldı adamcağız öylece ama napıyım elimde değil sürekli yorgun modundayım.
sende benim gibi yap gece sahur için teli ayarla koy başucuna kendisi uyansın çünkü bende alarmı duymuyorum bazı geceler. sonra sorumlusu biz oluyoruz:)
galiba dün gece olimpiyatlardaki disk atan adamlardan biriydi
ya canım geçen gün öle yapmıştım kendisi hiç uyanamıyo kapatıp uyuyo tekrar. ben onu uyandırıyodum ama nasıl oldu anlamadım. inatçı bide illa tutucak ama çok zoe olucak onun için Allah yardımcısı olsun. akşam bana sarmasında aman.
Adamı izlerken yakışıklıymış karizmaymış filan diye aklından geçirdiydin herhal
aydasum iyi olmana sevindim canım hep iyi ve aramızda ol
landfloves pazarcı seninle dalga geçmiş kuzum 2 hafta öncede bitmişti zaten ben de alamadım diye üzülüyodum biyerde tesadüfen komşum görmüş aldı bana sağolsun 5 kilo ama zamanında alsam daha güzel iyisi olurdu
iş konusuna gelince sıkma kendini bulursun maddi olarak aciliyetin yoksa keyfini sür bence keşke ben de evde olabilsem bi süre ama maalesef benim aldığım maaş ev kredisini ödüyo bi de az bi harçlığım kalıyo o kadar eşimin aldığıyla ihtiyaç kredisini ödüyoruz bi de ev masrafları işte anca denk geliyo borçlar bi hafiflese rahatlıcam en azından ihtiyaç kredisi olmasaydıçok efkarlandım bee
pingum arada ben de bakıyorum topiğe eski günlere gidiyorum neler neler konuşmuşuz canım yaa
galiba dün gece olimpiyatlardaki disk atan adamlardan biriydi
hahaha özden yaadamda aklın kalmış belli
amanın özdenn gerçekten insan kötü olur ya ben hiç görmedim öle rüya. Rüyası bile kötüyken kadınlar bunu gerçekte nasıl yapıyo dimi yaaa ıyyy... Akşam eşinle bi görüşme ayarlarsın artık rüyanı unutmak için
dün akşam randevulaştık zaten bugüne
İstersen zarları gönderebilirim kurye ile
dün akşam randevulaştık zaten bugüne
dün akşamı boş geçirseydik bende kendimi affettirmek için bugünü kullanırdım ama daha dün oldu bugün silah olarak kullanabilirmiyim bilmem
şu zarlardan kimse hayır göremedi galiba
dün akşamı boş geçirseydik bende kendimi affettirmek için bugünü kullanırdım ama daha dün oldu bugün silah olarak kullanabilirmiyim bilmem
Dün hayrını gördüm ben
silaha bak
nie öyle düşündün kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?