- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.221
gerçi ben hiç silah olarak kullanmadım o işi ama yumuşatmak için kullanabilirim. gerçi adam akşama kadar aç susuz olucak 24 saat akşam beni gözü görürmüü bilmem
zarları attık ohhooo sabahlar olmadı yazan olmadı .. gerçi sen daha kullanmadın
24 saat migece kalkmadı demi eşin yazık bizde hamburger söyledik gece onu yiyip yattık bana ne olursa bende yedim
ben cilveli bir kadın olsam kesin kullanırdım silah olarak eller yukarı donlar aşşağı
zarları attık ohhooo sabahlar olmadı yazan olmadı .. gerçi sen daha kullanmadın
kızz eller yukarda oldumu ne işe yarıycak elelr yukarda olmasın çalışsın onlarda ayy iyice terbiyem bozuldu hee
hamileye bak hamileye eee pingucimm başkaaa
Sen varya sen herkesin ahlakını bozdun terbiyesiz şey
bak yaa pingu eller yukarıda olmasın çalışsın desin sonra terbiyesiz ben olayım .. en masum benim bu topikte
bak yaa pingu eller yukarıda olmasın çalışsın desin sonra terbiyesiz ben olayım .. en masum benim bu topikte
dün akşam randevulaştık zaten bugüne
yaa tabi çok masum ne görsen canın çekiyo aklına hemen fesat şeyler geliyoooooooo
ayrıca daha yeni güne girmeden bi gün sonrasını bile garantiye alıyosunnnn uyanıkkk
kızıım evleniğnce masumluğunu kaybetcen mecburen kocalar öle istiyo napıcan. hani bi laf varya mutfakta aşçı sokakta hanımefendi yatakta .....
kızıım evleniğnce masumluğunu kaybetcen mecburen kocalar öle istiyo napıcan. hani bi laf varya mutfakta aşçı sokakta hanımefendi yatakta .....
evet pingucum sana katılıyorum büyüklerimiz ne demiş bi kadın kocasının o.....su olmalı di mi:13:
oha var ya beni fahriye abla yaptınız beni ha
Selam kızlar anca geldim işler güçler derkene okudum biraz geçmişi maşallah topikte ne güzel muhabbetler olmuş
Bu arada cvs için ön sonuç temiz çıkmıştı diğer kesin sonucu bekliyorduk onunda haberini raporunu aldık tertemiz bebişimin hiçbişeyi yokmuşş çok şükür Allahıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?