Eylül dostluğumuza burada devam (:

gerçi ben hiç silah olarak kullanmadım o işi ama yumuşatmak için kullanabilirim. gerçi adam akşama kadar aç susuz olucak 24 saat akşam beni gözü görürmüü bilmem

24 saat mi gece kalkmadı demi eşin yazık bizde hamburger söyledik gece onu yiyip yattık bana ne olursa bende yedim

ben cilveli bir kadın olsam kesin kullanırdım silah olarak eller yukarı donlar aşşağı

Son düzenleme:
24 saat mi gece kalkmadı demi eşin yazık bizde hamburger söyledik gece onu yiyip yattık bana ne olursa bende yedim

ben cilveli bir kadın olsam kesin kullanırdım silah olarak eller yukarı donlar aşşağı

kızz eller yukarda oldumu ne işe yarıycak elelr yukarda olmasın çalışsın onlarda ayy iyice terbiyem bozuldu hee

kızıım evleniğnce masumluğunu kaybetcen mecburen kocalar öle istiyo napıcan. hani bi laf varya mutfakta aşçı sokakta hanımefendi yatakta .....

bak yaa pingu eller yukarıda olmasın çalışsın desin sonra terbiyesiz ben olayım .. en masum benim bu topikte

Sen ve masumluk :26:

ayrıca daha yeni güne girmeden bi gün sonrasını bile garantiye alıyosunnnn uyanıkkk

Aynen öyle hanzade. Garantici özden diyeceğim bundan sonra

kızıım evleniğnce masumluğunu kaybetcen mecburen kocalar öle istiyo napıcan. hani bi laf varya mutfakta aşçı sokakta hanımefendi yatakta .....

Pingum ne masumluğu bu varya bu işvesizim falan diyor ya hepimizi cebinden çıkarır

evet pingucum sana katılıyorum büyüklerimiz ne demiş bi kadın kocasının o.....su olmalı di mi:13:

Selam kızlar anca geldim işler güçler derkene okudum biraz geçmişi maşallah topikte ne güzel muhabbetler olmuş
Bu arada cvs için ön sonuç temiz çıkmıştı diğer kesin sonucu bekliyorduk onunda haberini raporunu aldık tertemiz bebişimin hiçbişeyi yokmuşş çok şükür Allahıma

Son düzenleme:
fıstıklar, eşim bir haftadan beri başka bir iş için koşuşturup duruyordu.
Bir haftadır hergün sınav,mülakat derken, biraz önce aldım hbri, işe alınmış :)
Burda da vardiya sistemi var ama şartları daha iyi ve şirketlerimiz yakın.

Şükürler olsun ya...Herşeyin hayırlısı,inşallah pişman olmayız. Çok mutluyum ya :)

Tek sorun heyecanla annemle,kayınvalidemlerle konuşurken iş yerindekiler duydu.
Kendime sinir oldum.Burdakilerin kimseyi çekemediklerini biliyorum neden daha dikkatli olmuyosam
Aaa yeni bir işe mi giriyo? Ne zaman? Ne kadarmış maaşı ? Pöfff...

Neyse, allah hepimize güzel işler nasip etsin inşallah...

Hayırlı olsun canım. Sağlıkça kucağına almayıda nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…