- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.241
fıstıklar, eşim bir haftadan beri başka bir iş için koşuşturup duruyordu.
Bir haftadır hergün sınav,mülakat derken, biraz önce aldım hbri, işe alınmış :)
Burda da vardiya sistemi var ama şartları daha iyi ve şirketlerimiz yakın.
Şükürler olsun ya...Herşeyin hayırlısı,inşallah pişman olmayız. Çok mutluyum ya :)
Tek sorun heyecanla annemle,kayınvalidemlerle konuşurken iş yerindekiler duydu.
Kendime sinir oldum.Burdakilerin kimseyi çekemediklerini biliyorum neden daha dikkatli olmuyosam
Aaa yeni bir işe mi giriyo? Ne zaman? Ne kadarmış maaşı ? Pöfff...
Neyse, allah hepimize güzel işler nasip etsin inşallah...
Hayırlı olsun :) Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin
fıstıklar, eşim bir haftadan beri başka bir iş için koşuşturup duruyordu.
Bir haftadır hergün sınav,mülakat derken, biraz önce aldım hbri, işe alınmış :)
Burda da vardiya sistemi var ama şartları daha iyi ve şirketlerimiz yakın.
Şükürler olsun ya...Herşeyin hayırlısı,inşallah pişman olmayız. Çok mutluyum ya :)
Tek sorun heyecanla annemle,kayınvalidemlerle konuşurken iş yerindekiler duydu.
Kendime sinir oldum.Burdakilerin kimseyi çekemediklerini biliyorum neden daha dikkatli olmuyosam
Aaa yeni bir işe mi giriyo? Ne zaman? Ne kadarmış maaşı ? Pöfff...
Neyse, allah hepimize güzel işler nasip etsin inşallah...
Selam kızlar anca geldim işler güçler derkene okudum biraz geçmişi maşallah topikte ne güzel muhabbetler olmuş
Bu arada cvs için ön sonuç temiz çıkmıştı diğer kesin sonucu bekliyorduk onunda haberini raporunu aldık tertemiz bebişimin hiçbişeyi yokmuşş çok şükür Allahıma
Selam kızlar anca geldim işler güçler derkene okudum biraz geçmişi maşallah topikte ne güzel muhabbetler olmuş
Bu arada cvs için ön sonuç temiz çıkmıştı diğer kesin sonucu bekliyorduk onunda haberini raporunu aldık tertemiz bebişimin hiçbişeyi yokmuşş çok şükür Allahıma
jeloo çok sevindim canım gözün aydın
hoş sohbetimize sen de katıl siz hamişlerde birbirinizin halinden anlarsınız yeni spor pozisyonlarınız varsa denediğiniz hamilelere özel bi el atın konuya kız
Tşk ederim canım ya.Valla ne stresli bir dönem oluyormuş işe alım süreci.
1 haftadır,aradılar aramadılar,yazılıyı geçtik mi? Mülakatı geçtik mi? Kişilik envanterini geçtik mi derken çok stres yaşadık.
Allah hepimize bol kazanç nasip etsin
jelocum çok sevindim gözünaydın canım. biz de 4lü test yaptırdık risk grubunda değil oğluşum şükürler olsun. Tabi doğana kadar içim rahatlamıycak benim sağlıkla büyüsünler yawrularımız işallah.
buancım gözünüzaydın. inşallah daha hayırlı daha mutlu olacağı bi iştir. darısı başımıza
ben bitanesini yaptırdım ücretli tabisi. 40 tl muayene ücreti normalde 60 ama bizden 40 alıyo doktorumuz hastanenin eeski doktoruda. 50 de test için verdik 90 tl.bu bebeciklere ne çok test yapılıyor öle bunların hepsi ücretli demi kızlar
sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
birde kolaycacık doğurursun
Saol canım çok şükür hayatımda aldığım en güzel haber
Hımm bu aralar spor hareketleri yapamıyordukbiz unuttuk yapmayı tekrar öğrenmemiz lazım
Biz sizden bilgi alırız ancak maşallahınız varr
Maşallah bebişimize. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
bu bebeciklere ne çok test yapılıyor öle bunların hepsi ücretli demi kızlar
sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
birde kolaycacık doğurursun
Jelocum gözün aydın canım çok şükür temiz haberinizi alıp sıkıntınızı atlattınız e şimdi artık çıkan göbüşleri görmek istiyoruz ahsenle pinguyu gördük sıra sende ona göre
buancım hayırlı uğurlu olsun kuzum çok sevindim bol kazançlar getirsin size yeni işiniz
ben bitanesini yaptırdım ücretli tabisi. 40 tl muayene ücreti normalde 60 ama bizden 40 alıyo doktorumuz hastanenin eeski doktoruda. 50 de test için verdik 90 tl.
aaa niye unuttunuz kız yasakmı var yoksa ???
kızlar mavisuperisi beğenince hatırladım eski topiğimizde ekim ayında ne yazmışım bakın insanın fikirleri bikaç ayda nasıl da değişiyo hep diyoruz ya nasip kadar işte..
Bende bebekleri çok sewiyorum. Ay diyorum olsa bitane şöyle sewsek. Ama sonra onun sorumluluğu, gece kalkmaları,masrafı filan aklıma gelince daha zamanı var diyorum bide dediğiniz gibi ew işlerini daha rayıan oturtamadım. Ewliliğe alışmak lazım ve bi ew almak istiyoruz nasipse,tabi önce eşimin güzel bi iş bulması lazım. Ohooo böle sıralayınca daha çok var yani. 1 sene en az. Aslında çocuğumla aramda yaş farkı az olsun isterdim ama imkansız
kızlar kaynım çantacılar zincirinden sonra büfe işine girmeye karar verdi hayırlısıyla
orayı işletmesi başında durması için eşime teklif etti ama işini bırakmak riske atmak istemedi bana da söyledi ama cesaret edemiyorum bi taraftan burdan bıktığım için gitsem mi diyorum orda en azaından patrondu müdürdü derdim olmaz ama diğer taraftan çalışma saatleri beni sıkabilir bi de hiç tecrübem olmayan bi iş olumsuz bakıyorum ama acaba bi düşünsem mi sizin fikirlerinizi merak ediyorum
kızlar kaynım çantacılar zincirinden sonra büfe işine girmeye karar verdi hayırlısıyla
orayı işletmesi başında durması için eşime teklif etti ama işini bırakmak riske atmak istemedi bana da söyledi ama cesaret edemiyorum bi taraftan burdan bıktığım için gitsem mi diyorum orda en azaından patrondu müdürdü derdim olmaz ama diğer taraftan çalışma saatleri beni sıkabilir bi de hiç tecrübem olmayan bi iş olumsuz bakıyorum ama acaba bi düşünsem mi sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Talım dün eski topiği okuyordum jeloo ile sen bebiş istemiyordunuz :) Ama neye niyet neye kısmet di mi? Adetimin gelmeyisinin 2. günü benimde.Kızlar test alsam belli olur mu? Bi gariplik var gibi.Ya da kaç gün içinde test alayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?