Eylül dostluğumuza burada devam (:

jeloo çok sevindim canım gözün aydın

hoş sohbetimize sen de katıl siz hamişlerde birbirinizin halinden anlarsınız yeni spor pozisyonlarınız varsa denediğiniz hamilelere özel bi el atın konuya kız

Hayırlı olsun :) Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin

jelocum çok sevindim gözünaydın canım. biz de 4lü test yaptırdık risk grubunda değil oğluşum şükürler olsun. Tabi doğana kadar içim rahatlamıycak benim sağlıkla büyüsünler yawrularımız işallah.

buancım gözünüzaydın. işallah daha hayırlı daha mutlu olacağı bi iştir. darısı başımıza

Hayırlı olsun :) Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin

Tşk ederim canım ya.Valla ne stresli bir dönem oluyormuş işe alım süreci.
1 haftadır,aradılar aramadılar,yazılıyı geçtik mi? Mülakatı geçtik mi? Kişilik envanterini geçtik mi derken çok stres yaşadık.

Allah hepimize bol kazanç nasip etsin

Hayırlı olsun buancım,inşallah istediği gibi bir iş olur çalışır eşin, nazar değdirmee

Maşallah bebişimize. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.

bu bebeciklere ne çok test yapılıyor öle bunların hepsi ücretli demi kızlar

sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

birde kolaycacık doğurursun

jeloo çok sevindim canım gözün aydın

hoş sohbetimize sen de katıl siz hamişlerde birbirinizin halinden anlarsınız yeni spor pozisyonlarınız varsa denediğiniz hamilelere özel bi el atın konuya kız

Saol canım çok şükür hayatımda aldığım en güzel haber

Hımm bu aralar spor hareketleri yapamıyorduk biz unuttuk yapmayı tekrar öğrenmemiz lazım
Biz sizden bilgi alırız ancak maşallahınız varr

hayırlı olsun buan darısı isteyen herkesin basına

Jelocum gözün aydın canım çok şükür temiz haberinizi alıp sıkıntınızı atlattınız e şimdi artık çıkan göbüşleri görmek istiyoruz ahsenle pinguyu gördük sıra sende ona göre
buancım hayırlı uğurlu olsun kuzum çok sevindim bol kazançlar getirsin size yeni işiniz

Saol canım, ne güzel iyi çıkmış testin birde şeker testine girersin başka bişeye gerek yok zaten,aynen doğana kadar rahat edemiycez inşallah sağlıkla büyüsünler canım anne olmak çok zormuş yaff

ben bitanesini yaptırdım ücretli tabisi. 40 tl muayene ücreti normalde 60 ama bizden 40 alıyo doktorumuz hastanenin eeski doktoruda. 50 de test için verdik 90 tl.

aaa niye unuttunuz kız yasakmı var yoksa ???

kızlar kaynım çantacılar zincirinden sonra büfe işine girmeye karar verdi hayırlısıyla
orayı işletmesi başında durması için eşime teklif etti ama işini bırakmak riske atmak istemedi bana da söyledi ama cesaret edemiyorum bi taraftan burdan bıktığım için gitsem mi diyorum orda en azaından patrondu müdürdü derdim olmaz ama diğer taraftan çalışma saatleri beni sıkabilir bi de hiç tecrübem olmayan bi iş olumsuz bakıyorum ama acaba bi düşünsem mi sizin fikirlerinizi merak ediyorum

Maşallah bebişimize. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.

Teşekkürler buancım amin inşallah kucağımıza alana kadar böyle stres olucaz artıkın sağlıklı olsunlarda

Evet testler çok fazla gerçi seçim hakkın var benim muayne ücreti 82Tl ikili test 135 Tl verdik, birde cvs yaptırdık profa 1.300Tl bu indirimli tanıdık olduğundan ama feda olsun ona bütün paralar sağlığı yerinde olsunda

İnşallah kolaycacık doğururuz topikçek

Çok saol canım benim Allah kimseye yaşatmasın bütün bebişlere sağlık sıhhat versin,benim göbüş çıktı gören anlıyor zaten anlamadım gitti daha erkendi ama maşallah bebiş olduğu bellii
Ne demek teyzesi müsait anda resimleriz göbüşümüzü seve seve

ben bitanesini yaptırdım ücretli tabisi. 40 tl muayene ücreti normalde 60 ama bizden 40 alıyo doktorumuz hastanenin eeski doktoruda. 50 de test için verdik 90 tl.

aaa niye unuttunuz kız yasakmı var yoksa ???

Kendimiz yasak koymuştuk pingum problem var denilince korkuyor insan ister istemez eşim özellikle istemedi iyi olduğunu öğrenelim ondan sonra demişti,cumartesi doktora gidicem bakalım oğluşumuza doktorumuzada danışıcaz ona göre cumartesi bişeyler olabilirr Benim göbüşte çıktı iyice ya eşimde çok gülüyor yatakta yatarken dur sana yer açıyım rahatça yuvarlan diyoo

Talım dün eski topiği okuyordum jeloo ile sen bebiş istemiyordunuz :) Ama neye niyet neye kısmet di mi? Adetimin gelmeyisinin 2. günü benimde.Kızlar test alsam belli olur mu? Bi gariplik var gibi.Ya da kaç gün içinde test alayım?

bence işin güzel ne olursa olsun patrona rağmen muhasebeyi bırakıp büfe olmaz bence değişik değişik tip tip insanlara ilgileniceksin cumartesi pazarın olmayacak ...

ve iş tutmazsa yine sen ortada kalacaksın

bence işinden ayrılma canım

Pingum çok soğuk bakmıyordu sanırım bebişe olursada olabilir diyordu, ben biraz kesin konuşmuştum ama planlıyarak yaptık yinede iyikide yapmışız diyorum
Benim adetime 4 gün kalamı neydi testte çift çizgi çıktı ve hastanede kan testi yaptırdım pozitifti,sonra adetimin geçmesini bekledim bir hafta kadar sonra tekrar çıktı ve kan testindede çıktı
Sen bugün bir gebelik testi alıp yap istersen için rahat eder canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…