- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.261
kızlar kaynım çantacılar zincirinden sonra büfe işine girmeye karar verdi hayırlısıyla
orayı işletmesi başında durması için eşime teklif etti ama işini bırakmak riske atmak istemedi bana da söyledi ama cesaret edemiyorum bi taraftan burdan bıktığım için gitsem mi diyorum orda en azaından patrondu müdürdü derdim olmaz ama diğer taraftan çalışma saatleri beni sıkabilir bi de hiç tecrübem olmayan bi iş olumsuz bakıyorum ama acaba bi düşünsem mi sizin fikirlerinizi merak ediyorum
buancım eşinin işi hayırlı olsun canım Allah olmayanlara versin ilk önce bana
jelocum sonuçların temiz çıkmış çok şükür hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi
Tamam jelocum testi alıyorum bugün.
Hanzade bence de sağlam işini bırakma.tutar mı tutmaz mı belli olmayacak bu yeni iş.Bence riske girmeye değmez
Tamam jelocum testi alıyorum bugün.
Hanzade bence de sağlam işini bırakma.tutar mı tutmaz mı belli olmayacak bu yeni iş.Bence riske girmeye değmez
kızlar fikirleriniz için teşekkürler işim saat olarak rahat ama.....işte bunalttı beni diğer türlü eşimle saatleimi ayarlama imkanım olacak büfe dediğim 3-5 masalı bi yer olacak bana ilk marmara forumda açtığı çantacı için teklif getirmişti ben kabul etmeyince eltim geçti başına orayı da saatlerinden dolayı kabul etmemiştim şimdi orayı bile istmedim burayı hiç istemnem dedim ona mağaza daha şık kaliteli bi yer sonuçta....
ama eltim çok şanslı çocuğa annesi bakıyodu o gitmek zorunda kalınca kreşe verdiler kreşlerde sabah 7 akşam 7 çalıştığı için ve haftasonu da yok şimdi eltim sabah 9 akşam 5 çalışıo c.tesi pazar tatil annesi geri geldi şimdi ama bi kere kreşe yazdırdılar ohh eltime yaradı bu iş
Hayırlı olsun canım. Sağlıkça kucağına almayıda nasip etsin rabbim
Günaydın kızlar
geçmişi okudum bende,gece kuşları sohbete devam etmişler ne güzel şeyler yazmışlar..aydasu iyi olduğuna çok sevindm canımm allah bide böyle zor süreçlerden geçirmesin inş.
ayrıca miraclenin konuşması sohbeti beni de acayip etkiliyo ayrı bi yumuşaklık bi huzur seziyorum anlattıklarında eminim yüzyüze sohbeti daha da güzeldir.
pingu canım hep öyle diyenler ilk bebk sahibi olanlardır biliyomusun yada ben evlenmicem oo daha çok var diyip herkesten önce evlenirlernasipte varsa herşey olur biz ne konuşsak boş..olmaz olmaz dedin bak şimdi oğluşunun tekmelerini hissediyosun göbüşünde ne mutlu sana canım
Canım benim çok teşekkür ederim içimiz çok rahatladı amin hayırlısıyla kucağımıza alıcaz inşallah,ananesi şimdiden diyor bir doğsun doğduğu gün popoya bir şaplak vurcam bizi bu kadar korkuttu diye diyor
Koşa koşa testi aldım geldim ama şimdi de çişimi bekliyorumAllahım inşallah olmaz kızlar inanın hiç hazır değilim ellerim titriyo.3 bardak su içtim,yoldadır heralde.O kadar plan vardı.Arabamızı değiştirecektik.Landfloves'a özeniyodum gemi turu için.Seneye onu ayarlayacaktık.bi de ben bu sene 1. sınıf okutacağım.Biliosunuz 60 aylıklar okula bşlıo.Zor bi yıl olacaktı.
Talım dün eski topiği okuyordum jeloo ile sen bebiş istemiyordunuz :) Ama neye niyet neye kısmet di mi? Adetimin gelmeyisinin 2. günü benimde.Kızlar test alsam belli olur mu? Bi gariplik var gibi.Ya da kaç gün içinde test alayım?
okuyamadım hepsini çok ilerlemiş
hayırlı günler bu arada
aydasu çok sevindim iyi olmana, daha iyi olacaksın inşaAllah
buancığım eşinin yeni işi hayırlı olsun, Rabbim pişman etmesin hayırlı bereketli bol kazançlara vesile olsun inş
jelo bebeğimiz de sağlıklıymış hamdolsun, cinsiyeti değişmedi di mi
pingu sen bütün testleri neden yaptırıyon kuzum? ikili test iyi çıkınca diğerlerini yapmaya gerek kalmıyo aslında
ben sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmayacağım için hiç o testlerle kafamı bulandırmadım, aklıma da takılmıyo acaba down sendromu mu değil mi diye. Hiç pişman değilim yaptırmadığıma
ama eylülde randevümüz var, 4 boyutlu ultrasona giricez, orada organ gelişimine bakacaklar, bir problem görüdklerinde bebeğe tedaviye yönelik bazı şeyler yapılabiliyor yani o testler gibi değil
o yüzden o ultrasona giricem inş
kızlar rüyadan bahsetmişsiniz, ben de ilginç bişey gördüm
bebeğim rahatsızlanmış ve onu karnımdan almışlar naısl aldklarını bilmiyorum
çok güzel bembeyaz bi bebek öpmeye kıyamıyorum. Tedavi ediyolar ve "artık yerine koymamamız lazım anne karnındaki süreci daha tamamlamadı" diyolar
ben de "aaa ama ben bebeğime doyamadım" diyorum yine de veriyorum ellerine
sonra düşünüyorum bu bebeği benden nasıl çıkardılar nasıl sokacaklar
ayy neremden sokacaklar falan diyorum
ama bebeğimi çok net hatırlıyorum ya çok güzeldi abime benziyodu hatta
belki de onu doğururum, benim annem ben doğmadan rüyasında beni görmüş aynı çıkmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?