Eylül dostluğumuza burada devam (:

buancım eşinin işi hayırlı olsun canım Allah olmayanlara versin ilk önce bana
jelocum sonuçların temiz çıkmış çok şükür hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi

hanzade gül gibi işin var giriş - çıkış saatin tatilin belli belli de bir pozisyona gelmişsin bunları bırakıp daha sıfırdan başlayan ve hiç bilmediğin bi sektöre girme derim ben.kendi işinde çalışmak çok daha zor düşünmen gereken bi sürü şey var ama şuan sadece yapman gerekn işten sorumlusun o kadar

Hanzade canım sanırım uzun zamandır orada çalışıyorsun,çıkış saatin belli bir cumartesi oda öğlene kadar zaten, sen müdüründen şikayetçiydin ama yinede çalışma şartların iyi gibi büfe işi olursa haftasonunda akşamlarında kalmaz belli olmaz saatin yinede sen iyice düşün taşın

Canım benim çok teşekkür ederim içimiz çok rahatladı amin hayırlısıyla kucağımıza alıcaz inşallah,ananesi şimdiden diyor bir doğsun doğduğu gün popoya bir şaplak vurcam bizi bu kadar korkuttu diye diyor

Tamam jelocum testi alıyorum bugün.
Hanzade bence de sağlam işini bırakma.tutar mı tutmaz mı belli olmayacak bu yeni iş.Bence riske girmeye değmez

kızlar fikirleriniz için teşekkürler işim saat olarak rahat ama.....işte bunalttı beni diğer türlü eşimle saatleimi ayarlama imkanım olacak büfe dediğim 3-5 masalı bi yer olacak bana ilk marmara forumda açtığı çantacı için teklif getirmişti ben kabul etmeyince eltim geçti başına orayı da saatlerinden dolayı kabul etmemiştim şimdi orayı bile istmedim burayı hiç istemnem dedim ona mağaza daha şık kaliteli bi yer sonuçta....
ama eltim çok şanslı çocuğa annesi bakıyodu o gitmek zorunda kalınca kreşe verdiler kreşlerde sabah 7 akşam 7 çalıştığı için ve haftasonu da yok şimdi eltim sabah 9 akşam 5 çalışıo c.tesi pazar tatil annesi geri geldi şimdi ama bi kere kreşe yazdırdılar ohh eltime yaradı bu iş

Eltinin şansı çocuğunun olmasıymış sen de bitane yapıver

selaaam kızlar ben geldimmmm.

öyle uykusuzum ki malum gece aydasu ve mavi superisiyle baya muhabbet ettik şimdi biraz uyusam iyi olacak.aslında çarşıya çıkıp bayramlık bişeyler almam lazım keşke burda olsanız da beraber gitsek çarşıya yanımda götüremiyorum kimseyi herkes oruçlu yalnızda alışverişin tadı çıkmaz ki

citlenbikim utandım ama
keşke hepimiz bir araya gelsekte uzun uzun muhabbetler etsek öyle isterim ki

jelooooom gözünüz aydın öyle mutlu oldum ki görüyon mu sen sıpayı nasıl da korkuttu bizi rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş.

buancım eşinin yeni işi hayırlı olsun canım..

haklı :)ama sana belli etmemiştir de sıkıntıdan ölmüştür o da bişi çıkcak die

okuyamadım hepsini çok ilerlemiş
hayırlı günler bu arada

aydasu çok sevindim iyi olmana, daha iyi olacaksın inşaAllah
buancığım eşinin yeni işi hayırlı olsun, Rabbim pişman etmesin hayırlı bereketli bol kazançlara vesile olsun inş
jelo bebeğimiz de sağlıklıymış hamdolsun, cinsiyeti değişmedi di mi

pingu sen bütün testleri neden yaptırıyon kuzum? ikili test iyi çıkınca diğerlerini yapmaya gerek kalmıyo aslında
ben sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmayacağım için hiç o testlerle kafamı bulandırmadım, aklıma da takılmıyo acaba down sendromu mu değil mi diye. Hiç pişman değilim yaptırmadığıma

ama eylülde randevümüz var, 4 boyutlu ultrasona giricez, orada organ gelişimine bakacaklar, bir problem görüdklerinde bebeğe tedaviye yönelik bazı şeyler yapılabiliyor yani o testler gibi değil
o yüzden o ultrasona giricem inş

kızlar rüyadan bahsetmişsiniz, ben de ilginç bişey gördüm
bebeğim rahatsızlanmış ve onu karnımdan almışlar naısl aldklarını bilmiyorum
çok güzel bembeyaz bi bebek öpmeye kıyamıyorum. Tedavi ediyolar ve "artık yerine koymamamız lazım anne karnındaki süreci daha tamamlamadı" diyolar
ben de "aaa ama ben bebeğime doyamadım" diyorum yine de veriyorum ellerine
sonra düşünüyorum bu bebeği benden nasıl çıkardılar nasıl sokacaklar
ayy neremden sokacaklar falan diyorum

ama bebeğimi çok net hatırlıyorum ya çok güzeldi abime benziyodu hatta
belki de onu doğururum, benim annem ben doğmadan rüyasında beni görmüş aynı çıkmışım

Koşa koşa testi aldım geldim ama şimdi de çişimi bekliyorum Allahım inşallah olmaz kızlar inanın hiç hazır değilim ellerim titriyo.3 bardak su içtim,yoldadır heralde.O kadar plan vardı.Arabamızı değiştirecektik.Landfloves'a özeniyodum gemi turu için.Seneye onu ayarlayacaktık.bi de ben bu sene 1. sınıf okutacağım.Biliosunuz 60 aylıklar okula bşlıo.Zor bi yıl olacaktı.

gelmedi mi çişin daha benim bile geldi haddiii

şelale sesi düşün şırılll şırılllll

Son düzenleme:
hanzade,
büfe işine dayım girdi öyle görüldüğü gibi bir sektör değil. Uzaktan çok kazançlı geliyor insanın gözüne ama hiç tahmin edilmeyecek şekilde masrafları oluyor. Dayım iki büfe değiştirdi ikisinde de tutunamadı ki ticaret adamıdır, çok iyi yapar işini. Ama olmadı. İnş. kaynının yüzü güler, umdugunu bulur

sana gelince, büfe bir bayana uygun bir yer değil pek. Nasıl bir büfe açacaksınız nerede açacaksınız bilmiyorum ama çok yorucu. Çalışma saatleri çok düzensiz istediğin vakitte pat diye çıkamıyosun. PLan program yapmak zor oluyor haftasonu yok

yani bunları düşün canım bu kadar eksi tarafı ve riski varken yine de artı yönleri daha çok olur diyosan giriş tabiki en iyi sen bilirsin

git hemen test yap kız
20-25 saniyede incecik de olsa ya da silik de olsa ikinci bir kırmızı belirirse bebeişkon yolda

bende zaten sizlerden duyuyorum bu kadar test falan ama tıp ilerledi imkanlarından faydalanmak lazım tabi ..

sende bu hisler varken ahsen sen gördüğün bebişi doğurursun bence

ahsencim çok yorucu olur tabiki ilk açılacak düzene girmesi vakit alır gerçekten zor bayan için ama sadece büfe gibi değil hani şu etiler marmaris filan tarzı birazcık ama şöyle bşy var eğer kaynım giriyosa bu işe %100 garantilidir bakalım daha açılmadı zaten ne olacak bitecek
ben zaten sıcak bakmadım söyledim de ona ama burada bunalınca bazen gidesim geliyo anlık yani bugün yine burda sinirim çok bozuldu o yüzden aklıma düştü hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…