Eylül dostluğumuza burada devam (:


bu müdür senden ne istiyor anlamış değilim yoksa yanındaki kız mı sinirlendirdi seni
 
kızlar evlendim diye birkaç aydır giremiyorum, ne olmuş burası...
kimseyi tanımayan bir hale geldim((


çok imrendim valla topic harika olmuş.
 
bu müdür senden ne istiyor anlamış değilim yoksa yanındaki kız mı sinirlendirdi seni

yo kıza değil müdüre daha çok gıcık oluyorum patron yani müdürün kayınpederi olur o ondan çıkarıyo sinirini bu da bize sarıyo işte bana yani aslında......
 

Canım ya, çok büyük sıkıntılar yaşamıyorsan, işinden vazgeçme derim ben.Başka iş ilanlarına baksan kendi sektöründe.Bir fabrikanın falan muhasebesine.

Her işte risk vardır canım ya, %100 olarak bakma derim ben. Bide kardeşler arasında falan iş konusunun olması beni rahatsız ediyor işin açıkcası. Dost başka iş başka derler ya.

Patronun canını sıksa söver savarsın da, kardeş olunca işin boyutu değişiyo.

Karar vermeden önce iyice düşn canım...
 
zarları attık ohhooo sabahlar olmadı yazan olmadı .. gerçi sen daha kullanmadın

ben alamadım hala alsam tüm tecrubelerimden kitap oluşturucam. biz hala kitap ile devam ediyoruz.
olmadı evde kendim zar yapcam ya oturup uğraşıcam


geçmiş olsun canım artık iyice rahatladı işte için


güzel haber hayırlı olsun


benimde bu ay 4 gün gecikti. artık öyle rahatım ki nasılsa adetim normalde de gecikiyor diyorum. böyle bigün kazara kalcam hamile görücem. günümü..
 
Son düzenleme:
biraz uzanıp dinleneyim dedim ama pek mümkün olmadı
bugün bir iki saatliğine anneme mi kaçsam diyorum ya
ama gecerli bahanem yok ki:26:
 
bişey yok canım ya sıkıldım bunaldım işte
yansıtmıyorum Allahdan evdekilere
annemin ilgisine çok ihtiyacım var bugün çok: 50:

Neden canınımı sıktılar, yalan söle annene git o zaman? Çarşıda işin var, kuaföre gitcem, annemde bişeyim kalmış falan fıstık.
 
kızlar eşim sahura kalkamadı akşamdan niyetlendi diye kıyamadım pazara ben çıktım öğle arası ama öldüm bittim. sıcaktan mahvoldum anamm bidaha çıkmıyciim..

mavisuperisi ben tam adet günümde öğrenmiştim olsaydı çıkardı mutlaka canım.

ahsencim ben bütün testleri yaptırmadım sadece4lü test yaptırdım. onuda doktorum sadece down sendromu için değil doğar doğmaz müdahale edilmesi gereken bi rahatsızlığı varsa çıkar filan dedi ondan yaptırdım canım çok şükür risk derecesi çok çok düşük. %100 diye bişey yok tabi Rabbim bilir. Misafrlerle aran nasıl canım ?
 
ben geldim kızlarr, eşim uyuyordu şimdi yolladım onu dün akşam itibryle bol ilaçlar sayesinde az da olsa hastalandım bugün oruçlu değilim, yarında tekrardan testlere doktora gidicez sanırım.

bir sürü çok çok şey okudum ama unuttum:101:
aydasucum iyi olmana sevindim tatlım, halimize binlerce şükür tabiki neleri neleri var.hele ben sulu gözlüyümdür birşey duyuyım izliyim bütün günüm moral bozukluğu içinde geçer.
hanzadecim iş değiştirmeyi düşünüyorsun sanırım bence bir kere daha düşün, büfe işi zorlar hiçbir garantisi yoktur kesinlikle, bizde eşimin amcaları yapmış kapatmış şimdi bizde restorant var ama şu yaz ayında ona yapılan masrafla 2 ev alınırdı düşün habire birşey çıkıyor bitmiyor ve üstünede bu yaz ayında full kapalıydı hiçbir getirisi olmadı, eşim artık eylül ayını bekliyor iş yok para da yok yani bu aralar bizde. ama inşallah hayırlısı olur, isim mi alıcak nerde acıcak vs bunlar çok önemli.

sonraaa jelocuuum bayadır yoktun meraklanmaya başlamıştık.

buanbuancım eşin için yeni işi hayırlısı olsun, sizin adınıza çok sevindim.

ocwmays bencede bul bi bahane kaç annene tansiyonu fln çıkmış bir bakıyım birşey yokmuş ama aklım kaldı vs de insan dayanamaz o kalabalığa.

speedy cim adet gecikmesinde bende senin gibiydim ama benim her zaman öyleydi yani ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu bilirim, ihmal etme bir doktora görün bak ben yine yarın doktor yollarında olucam sanırım.

ve gelelim ozdn e
ne işin var senin Karşı balkondaki atletli adamlar konusun da?? nasılda ilgisini çekmiş baksana
 

tşk ederm canım :)

Özden şimdi atletlerin peşinde
 
inanmayacaksınız ama annem geldi kızlar

Allahtan başka birşey istesen olacakmış demek ki


speedy cim adet gecikmesinde bende senin gibiydim ama benim her zaman öyleydi yani ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu bilirim, ihmal etme bir doktora görün bak ben yine yarın doktor yollarında olucam sanırım.

benim de öyle canım ya evlendikten sonra oldu ama daha öncesinde gayet düzenliydi geçen ay 3 ünde oldum bu ay hala tık yok ha bugün olurum ha yarın derken sıkılıyorum ya
senin nedenmiş peki ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…