- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.281
bende zaten sizlerden duyuyorum bu kadar test falan ama tıp ilerledi imkanlarından faydalanmak lazım tabi ..
sende bu hisler varken ahsen sen gördüğün bebişi doğurursun bence
ahsencim çok yorucu olur tabiki ilk açılacak düzene girmesi vakit alır gerçekten zor bayan için ama sadece büfe gibi değil hani şu etiler marmaris filan tarzı birazcık ama şöyle bşy var eğer kaynım giriyosa bu işe %100 garantilidir bakalım daha açılmadı zaten ne olacak bitecek
ben zaten sıcak bakmadım söyledim de ona ama burada bunalınca bazen gidesim geliyo anlık yani bugün yine burda sinirim çok bozuldu o yüzden aklıma düştü hemen
bu müdür senden ne istiyor anlamış değilim yoksa yanındaki kız mı sinirlendirdi seni
Eki Görüntüle 483575
Kızlar ben ne meraklı bi tazeyim yaaa...Bişey yokmuş.Silik bile değil çizgi.Ama içim nasıl rahatladı anlatamam
ahsencim çok yorucu olur tabiki ilk açılacak düzene girmesi vakit alır gerçekten zor bayan için ama sadece büfe gibi değil hani şu etiler marmaris filan tarzı birazcık ama şöyle bşy var eğer kaynım giriyosa bu işe %100 garantilidir bakalım daha açılmadı zaten ne olacak bitecek
ben zaten sıcak bakmadım söyledim de ona ama burada bunalınca bazen gidesim geliyo anlık yani bugün yine burda sinirim çok bozuldu o yüzden aklıma düştü hemen
zarları attık ohhooo sabahlar olmadı yazan olmadı .. gerçi sen daha kullanmadın
Selam kızlar anca geldim işler güçler derkene okudum biraz geçmişi maşallah topikte ne güzel muhabbetler olmuş
Bu arada cvs için ön sonuç temiz çıkmıştı diğer kesin sonucu bekliyorduk onunda haberini raporunu aldık tertemiz bebişimin hiçbişeyi yokmuşş çok şükür Allahıma
fıstıklar, eşim bir haftadan beri başka bir iş için koşuşturup duruyordu.
Bir haftadır hergün sınav,mülakat derken, biraz önce aldım hbri, işe alınmış :)
Burda da vardiya sistemi var ama şartları daha iyi ve şirketlerimiz yakın.
Şükürler olsun ya...Herşeyin hayırlısı,inşallah pişman olmayız. Çok mutluyum ya :)
Tek sorun heyecanla annemle,kayınvalidemlerle konuşurken iş yerindekiler duydu.
Kendime sinir oldum.Burdakilerin kimseyi çekemediklerini biliyorum neden daha dikkatli olmuyosam
Aaa yeni bir işe mi giriyo? Ne zaman? Ne kadarmış maaşı ? Pöfff...
Neyse, allah hepimize güzel işler nasip etsin inşallah...
bugün hiç keyfm yok kızlar
ben çıkayım sonra gelebilirsem gelirim inş
hayırdır canım?
bişey yok canım ya sıkıldım bunaldım işte
yansıtmıyorum Allahdan evdekilere
annemin ilgisine çok ihtiyacım var bugün çok: 50:
ben geldim kızlarr, eşim uyuyordu şimdi yolladım onu dün akşam itibryle bol ilaçlar sayesinde az da olsa hastalandım bugün oruçlu değilim, yarında tekrardan testlere doktora gidicez sanırım.
bir sürü çok çok şey okudum ama unuttum:101:
aydasucum iyi olmana sevindim tatlım, halimize binlerce şükür tabiki neleri neleri var.hele ben sulu gözlüyümdür birşey duyuyım izliyim bütün günüm moral bozukluğu içinde geçer.
hanzadecim iş değiştirmeyi düşünüyorsun sanırım bence bir kere daha düşün, büfe işi zorlar hiçbir garantisi yoktur kesinlikle, bizde eşimin amcaları yapmış kapatmış şimdi bizde restorant var ama şu yaz ayında ona yapılan masrafla 2 ev alınırdı düşün habire birşey çıkıyor bitmiyor ve üstünede bu yaz ayında full kapalıydı hiçbir getirisi olmadı, eşim artık eylül ayını bekliyor iş yok para da yok yani bu aralar bizde. ama inşallah hayırlısı olur, isim mi alıcak nerde acıcak vs bunlar çok önemli.
sonraaa jelocuuum bayadır yoktun meraklanmaya başlamıştık.
buanbuancım eşin için yeni işi hayırlısı olsun, sizin adınıza çok sevindim.
ocwmays bencede bul bi bahane kaç annene tansiyonu fln çıkmış bir bakıyım birşey yokmuş ama aklım kaldı vs de insan dayanamaz o kalabalığa.
speedy cim adet gecikmesinde bende senin gibiydim ama benim her zaman öyleydi yani ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu bilirim, ihmal etme bir doktora görün bak ben yine yarın doktor yollarında olucam sanırım.
ve gelelim ozdn e
ne işin var senin Karşı balkondaki atletli adamlar konusun da?? nasılda ilgisini çekmiş baksana
inanmayacaksınız ama annem geldi kızlar
speedy cim adet gecikmesinde bende senin gibiydim ama benim her zaman öyleydi yani ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu bilirim, ihmal etme bir doktora görün bak ben yine yarın doktor yollarında olucam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?