Eylül dostluğumuza burada devam (:

baş belası polikistik yüzünden tatlım tedavi görmeye başladım ama seninki havalardan stresten vs olabilir yani oluyormuş öyle

yazık kıza üzüldüm valla neler yazmışlar yok sen atletlilerimi bekliyorsun tüm gün falan biraz destek olayım dedim

Canım benim çok teşekkür ederim evet korkuttu sıpa bizi ama şimdi iyi çok şükür

haklı :)ama sana belli etmemiştir de sıkıntıdan ölmüştür o da bişi çıkcak die

Aynen canım bişey çıkıcak diye korktu annecim şimdi içi rahatladı ama o şaplak atılacakmış

Hoşgeldin iyisindir umarım, çok şükür iyi bebişim bu hafta tekrar kontrolüm var pipi değişmedi canım videosunu izleyip duruyorum pipi orda

ya bazen o kaadar gereksiz şeyler için konu açıyolar ki Hey Allahım napim ben diyo ya saçmalığa bak ne bilsin şimdi burdakiler ne yapıcanı ne desin dimi.

kızlar ya size ne sorcam, kaburga altında hangi organ var? Benim her iki kaburgamın altında ağrı var nedense. Bastırınca hafifliyor.

ya bazen o kaadar gereksiz şeyler için konu açıyolar ki Hey Allahım napim ben diyo ya saçmalığa bak ne bilsin şimdi burdakiler ne yapıcanı ne desin dimi.

aynen öle ama bazı üylerde çok acımazsız ben kendimi o byanın yerine koydum da üzüldüm ... bana ne derlerse desimnerde kocama o kadar laf desinler

kalp akciğer .....

canım aynısı bende oluyo bazen günlerce sürüyo sonra geçiyo bi daha tam kalbimin alt tarafında kaburgam batıyo sıkıştırıyo sanki hatta burda bahsetmiştim doktora gidicektim randevu aldım sonra hem işim yoğundu hem geçti randevuyu iptal ettim

sebebini araştırdım kas sıkışması oluyomuş ya da üşütünce ceryanda kalınca filan oluyomuş klimanın etkisinde kalıyosan olabilir

Buan bana da olur annem üşütmüşün der hep,geçen yine oldu ama sürekli oturuken oluyodu eve gittim sutyenimi bi çıkarttım geçti meğersem ondan oluyomuş ne gülmüştüm kendi kendime

Son düzenleme:

İş yerinde Klima direk bana vuruyor canım, ondan olabilir o zaman. Bi de gece çok terliyorum ben ya. Kapı pencere açık atıyoz ceyran yapsın diye, sabaha doğru hava serinliyo ya o sırada üşütmüş olabilirim.

Tşk ederim canım.

ceyranda yatmayın canım çok fena bişi o Allah korusun felç bile yapıo

Bebişlere isim düşüünüyo musunuzz? Kaynana kayınvalide ismi koyan olacak mı? olmasın yaa

ben böle esintili bir isim istiyorum böyle söyleyince ferahlık versin ama tabi hala öle bir isim bulamadım

erkek olursa rüzgar olabilir ... ama yumuşacık bir rüzgar öle ortalığı alt üst eden bir rüzgar değil soyadımızla da uyumlu olur

yanlız hamilerden önce ben atlamışım

Son düzenleme:

sana çekerse yumuşak bir rüzgar olmaz bence

Son düzenleme:

poyraz,lodos,karayel,yıldız,kıble,keişileme,gübatısı,güdoğusu seç beğen özdn çok esintili isimler bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…