- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.301
Allahtan başka birşey istesen olacakmış demek ki
benim de öyle canım ya evlendikten sonra oldu ama daha öncesinde gayet düzenliydi geçen ay 3 ünde oldum bu ay hala tık yok ha bugün olurum ha yarın derken sıkılıyorum ya
senin nedenmiş peki ?
yazık kıza üzüldüm valla neler yazmışlar yok sen atletlilerimi bekliyorsun tüm gün falan biraz destek olayım dedim
selaaam kızlar ben geldimmmm.
öyle uykusuzum ki malum gece aydasu ve mavi superisiyle baya muhabbet ettik şimdi biraz uyusam iyi olacak.aslında çarşıya çıkıp bayramlık bişeyler almam lazım keşke burda olsanız da beraber gitsek çarşıya yanımda götüremiyorum kimseyi herkes oruçlu yalnızda alışverişin tadı çıkmaz ki
citlenbikim utandım ama
keşke hepimiz bir araya gelsekte uzun uzun muhabbetler etsek öyle isterim ki
jelooooom gözünüz aydın öyle mutlu oldum ki görüyon mu sen sıpayı nasıl da korkuttu bizi rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş.
buancım eşinin yeni işi hayırlı olsun canım..
haklı :)ama sana belli etmemiştir de sıkıntıdan ölmüştür o da bişi çıkcak die
okuyamadım hepsini çok ilerlemiş
hayırlı günler bu arada
aydasu çok sevindim iyi olmana, daha iyi olacaksın inşaAllah
buancığım eşinin yeni işi hayırlı olsun, Rabbim pişman etmesin hayırlı bereketli bol kazançlara vesile olsun inş
jelo bebeğimiz de sağlıklıymış hamdolsun, cinsiyeti değişmedi di mi
pingu sen bütün testleri neden yaptırıyon kuzum? ikili test iyi çıkınca diğerlerini yapmaya gerek kalmıyo aslında
ben sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmayacağım için hiç o testlerle kafamı bulandırmadım, aklıma da takılmıyo acaba down sendromu mu değil mi diye. Hiç pişman değilim yaptırmadığıma
ama eylülde randevümüz var, 4 boyutlu ultrasona giricez, orada organ gelişimine bakacaklar, bir problem görüdklerinde bebeğe tedaviye yönelik bazı şeyler yapılabiliyor yani o testler gibi değil
o yüzden o ultrasona giricem inş
kızlar rüyadan bahsetmişsiniz, ben de ilginç bişey gördüm
bebeğim rahatsızlanmış ve onu karnımdan almışlar naısl aldklarını bilmiyorum
çok güzel bembeyaz bi bebek öpmeye kıyamıyorum. Tedavi ediyolar ve "artık yerine koymamamız lazım anne karnındaki süreci daha tamamlamadı" diyolar
ben de "aaa ama ben bebeğime doyamadım" diyorum yine de veriyorum ellerine
sonra düşünüyorum bu bebeği benden nasıl çıkardılar nasıl sokacaklar
ayy neremden sokacaklar falan diyorum
ama bebeğimi çok net hatırlıyorum ya çok güzeldi abime benziyodu hatta
belki de onu doğururum, benim annem ben doğmadan rüyasında beni görmüş aynı çıkmışım
kızlar ya size ne sorcam, kaburga altında hangi organ var? Benim her iki kaburgamın altında ağrı var nedense. Bastırınca hafifliyor.
ya bazen o kaadar gereksiz şeyler için konu açıyolar ki Hey Allahım napim ben diyo ya saçmalığa bak ne bilsin şimdi burdakiler ne yapıcanı ne desin dimi.
Sağ kısımda; Akciğer, Karaciğer ve Safra Kesesi bulunur.Sol kısımda ; Akciğer, Dalak, Mide, Kalp
kalp akciğer .....
canım aynısı bende oluyo bazen günlerce sürüyo sonra geçiyo bi daha tam kalbimin alt tarafında kaburgam batıyo sıkıştırıyo sanki hatta burda bahsetmiştim doktora gidicektim randevu aldım sonra hem işim yoğundu hem geçti randevuyu iptal ettim
sebebini araştırdım kas sıkışması oluyomuş ya da üşütünce ceryanda kalınca filan oluyomuş klimanın etkisinde kalıyosan olabilir
İş yerinde Klima direk bana vuruyor canım, ondan olabilir o zaman. Bi de gece çok terliyorum ben ya. Kapı pencere açık atıyoz ceyran yapsın diye, sabaha doğru hava serinliyo ya o sırada üşütmüş olabilirim.
Tşk ederim canım.
Bebişlere isim düşüünüyo musunuzz? Kaynana kayınvalide ismi koyan olacak mı? olmasın yaa
Bebişlere isim düşüünüyo musunuzz? Kaynana kayınvalide ismi koyan olacak mı? olmasın yaa
ben böle esintili bir isim istiyorum böyle söyleyince ferahlık versin ama tabi hala öle bir isim bulamadım
erkek olursa rüzgar olabilir ... ama yumuşacık bir rüzgar öle ortalığı alt üst eden bir rüzgar değilsoyadımızla da uyumlu olur
ben böle esintili bir isim istiyorum böyle söyleyince ferahlık versin ama tabi hala öle bir isim bulamadım
erkek olursa rüzgar olabilir ... ama yumuşacık bir rüzgar öle ortalığı alt üst eden bir rüzgar değilsoyadımızla da uyumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?