- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.321
Canım bizim daha bebiş düşüncemiz yok ama, isim konusunda çok zorlancağımı düşünüyorum. Hİç bi ismi beğenmiyorum
baş belası polikistik yüzünden tatlım tedavi görmeye başladımama seninki havalardan stresten vs olabilir yani oluyormuş öyle
Bebişlere isim düşüünüyo musunuzz? Kaynana kayınvalide ismi koyan olacak mı? olmasın yaa
poyraz,lodos,karayel,yıldız,kıble,keişileme,gübatısı,güdoğusu seç beğen özdn çok esintili isimler bak
ben böle esintili bir isim istiyorum böyle söyleyince ferahlık versin ama tabi hala öle bir isim bulamadım
erkek olursa rüzgar olabilir ... ama yumuşacık bir rüzgar öle ortalığı alt üst eden bir rüzgar değilsoyadımızla da uyumlu olur
yanlız hamilerden önce ben atlamışım
poyraz,lodos,karayel,yıldız,kıble,keişileme,gübatısı,güdoğusu seç beğen özdn çok esintili isimler bak
kız bunları hepsi yollu ismi gibi ne öle karayel falan
Canım senin düşündüğün isim var mı? Chitlenbik çok tatlı bi isim olmuş bu arada :)
HIMM geçmiş olsun geçen sene d.kontrol hapı kullanıyordum ilk evlendiğimde bıraktım o zamandan beri böyle düzensiz işte.taktıkça da sanırım daha da ileri gidiyor, benim aileden dolayı da böyle sıkıntılar oluyor
ananemle annemin 30 lu yaşlarda yumurtalıkları alındı myomdan şimdi teyzem erken menopoz riski var onun için her sene kontrole gidiyorum 6 ayda bir olması lazım ama bebek olana kadar dr sene de 1 de makul demişti
izne çıkınca ilk işim o olacak.
anladım tatlım doğum kontrol hapı sonrası olabiliyormuş öyle yani özellikle poliskistiğe veriyorlar ilk sonrasında bebek düşünenler bıraktığında tekrar düzensizlikler yaşıyorlar, ama en güzeli bir doktor kontrolü ihmal etmeden.
ben kaç doktor gezdim en sonunda başlayabildim tedaviye diğerlerine kalsa birşeyim yoktu
ben böle esintili bir isim istiyorum böyle söyleyince ferahlık versin ama tabi hala öle bir isim bulamadım
erkek olursa rüzgar olabilir ... ama yumuşacık bir rüzgar öle ortalığı alt üst eden bir rüzgar değilsoyadımızla da uyumlu olur
yanlız hamilerden önce ben atlamışım
saol şekerim çitlenbik gibi bi kızım olsa keşkekız ismi olarak eşimle ikimiz birbirimizin haberi olmadan aynı ismi düşünüyomuşuz şevval hoşumza gidiyo,erkek ismi de ensar ismi hoşuma gidiyo.
evet hapın sonrasında bunun olacağını biliyordum. ama ne biliyim bu kadar uzun sürmez sanıyordum.
en kötüsü de eşim her gün arıyor hala hastalanmadın dimi diye manyak korunan kendisi o kadar emin ama içine bi neşe doluyor. ben daha streste oluyorum o zaman
tedavi ne kadar sürüyor ? belli mi ?
geçen gün markette babası ufaklığa bağırıyordu rüzgar rüzgarr diye bi garip geldi bu ne diyor diye normalde benimde hoşuma gider o isim ama o adam öyle bağrınca eledim hemen
hımm daha öncede söylemiştim fikrim değişmesse Liva ismini istiyorum, başka kuzey isteryordu eşim ama şu diziden sonra eledik, eşimin isteğide Sevat dededen oğulaymış Jr.Sevat olcakmış anlamıda bana görede yok sevmiyorum beğenmiyorum
bu gibi durumda ne yapılıyor bilmiyorum belki hormon seviyene bakabilirler hani değişme olmuşmu diye ama sanırımki akışına bırakıcaklardır kendisi düzelebilir rayına otursun diye sadece tahmin bunlar tatlım tam bir fikrim yok, sıkıntı yapma yani
aslında bende deniz ismini seviyordum ama denize girdik denize ayağımızı soktuk falan deniyor hep vazgeçtim
rüzgarı da hiç öle düşünmemiştim
aslında bende deniz ismini seviyordum ama denize girdik denize ayağımızı soktuk falan deniyor hep vazgeçtim
rüzgarı da hiç öle düşünmemiştim
benim oğluşumun adı ya batu yada yiğit batu olucak. bati dicez minikken ya da batuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?