Eylül dostluğumuza burada devam (:

baş belası polikistik yüzünden tatlım tedavi görmeye başladım ama seninki havalardan stresten vs olabilir yani oluyormuş öyle

HIMM geçmiş olsun geçen sene d.kontrol hapı kullanıyordum ilk evlendiğimde bıraktım o zamandan beri böyle düzensiz işte. taktıkça da sanırım daha da ileri gidiyor, benim aileden dolayı da böyle sıkıntılar oluyor
ananemle annemin 30 lu yaşlarda yumurtalıkları alındı myomdan şimdi teyzem erken menopoz riski var onun için her sene kontrole gidiyorum 6 ayda bir olması lazım ama bebek olana kadar dr sene de 1 de makul demişti
izne çıkınca ilk işim o olacak.

Bebişlere isim düşüünüyo musunuzz? Kaynana kayınvalide ismi koyan olacak mı? olmasın yaa

hamile değilim ama oğlum için yağız efe istiyorum

Meltem de esintili gibi sankimm:13:

Canım senin düşündüğün isim var mı? Chitlenbik çok tatlı bi isim olmuş bu arada :)

saol şekerim çitlenbik gibi bi kızım olsa keşke kız ismi olarak eşimle ikimiz birbirimizin haberi olmadan aynı ismi düşünüyomuşuz şevval hoşumza gidiyo,erkek ismi de ensar ismi hoşuma gidiyo.

anladım tatlım doğum kontrol hapı sonrası olabiliyormuş öyle yani özellikle poliskistiğe veriyorlar ilk sonrasında bebek düşünenler bıraktığında tekrar düzensizlikler yaşıyorlar, ama en güzeli bir doktor kontrolü ihmal etmeden.
ben kaç doktor gezdim en sonunda başlayabildim tedaviye diğerlerine kalsa birşeyim yoktu

evet hapın sonrasında bunun olacağını biliyordum. ama ne biliyim bu kadar uzun sürmez sanıyordum.
en kötüsü de eşim her gün arıyor hala hastalanmadın dimi diye manyak korunan kendisi o kadar emin ama içine bi neşe doluyor. ben daha streste oluyorum o zaman
tedavi ne kadar sürüyor ? belli mi ?

geçen gün markette babası ufaklığa bağırıyordu rüzgar rüzgarr diye bi garip geldi bu ne diyor diye normalde benimde hoşuma gider o isim ama o adam öyle bağrınca eledim hemen

hımm daha öncede söylemiştim fikrim değişmesse Liva ismini istiyorum, başka kuzey isteryordu eşim ama şu diziden sonra eledik, eşimin isteğide Sevat dededen oğulaymış Jr.Sevat olcakmış anlamıda bana görede yok sevmiyorum beğenmiyorum

Son düzenleme:
saol şekerim çitlenbik gibi bi kızım olsa keşke kız ismi olarak eşimle ikimiz birbirimizin haberi olmadan aynı ismi düşünüyomuşuz şevval hoşumza gidiyo,erkek ismi de ensar ismi hoşuma gidiyo.

Keşke ya canım ya :)
minnacık pembe etekleri giydirirsin,saçlarını örersin yada toplarsın iki kulak,zaten çok güzel olur, bi bakan bir daha bakar eminim,

ben de hep 2 isim düşünüyorum.Hangisini beğenirse onu kullansın diye.Kızım olursa bi adı kesin ilayda olacak.Benm adım zeliha ,ilayda ile aynı anlama geliyor.ikisi de su perisi demekmiş.Oğlum olursa da eski türk isimlerinden biri olur herhalde :) Eşime kalsa kutluk bilge kül kağan koyacak.Ama ben mete ile bu işten yırtmayı düşünüyorum

bu gibi durumda ne yapılıyor bilmiyorum belki hormon seviyene bakabilirler hani değişme olmuşmu diye ama sanırımki akışına bırakıcaklardır kendisi düzelebilir rayına otursun diye sadece tahmin bunlar tatlım tam bir fikrim yok, sıkıntı yapma yani

aslında bende deniz ismini seviyordum ama denize girdik denize ayağımızı soktuk falan deniyor hep vazgeçtim

rüzgarı da hiç öle düşünmemiştim

:118: bakıcaz artık bi çaresine sorun çıkmasında bekleriz napalım

aslında bende deniz ismini seviyordum ama denize girdik denize ayağımızı soktuk falan deniyor hep vazgeçtim

rüzgarı da hiç öle düşünmemiştim

ahh benim her zaman birinci isteğimdi Deniz ismi ama eşimle ilk flört aşamasındayız kuzenide var yanında böyle deniz ismini isterim derken kuzeni gülmeye başladı fln ben kaldım ama söylemediler o anda tabiki, sonra eşeledim deştim ağzından aldım lafı meğersem eşimin taaa eskilerde bi flörtünün adıymış ben dumur sinir harbi tabi, vazgeçtim o isimden
yani kıçı kırık bi kız hayallerime mani oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…