- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.341
Keşke ya canım ya :)
minnacık pembe etekleri giydirirsin,saçlarını örersin yada toplarsın iki kulak,zaten çok güzel olur, bi bakan bir daha bakar eminim,
ahh benim her zaman birinci isteğimdi Deniz ismi ama eşimle ilk flört aşamasındayız kuzenide var yanında böyle deniz ismini isterim derken kuzeni gülmeye başladı fln ben kaldım ama söylemediler o anda tabiki, sonra eşeledim deştim ağzından aldım lafı meğersem eşimin taaa eskilerde bi flörtünün adıymış ben dumur sinir harbi tabi, vazgeçtim o isimden
yani kıçı kırık bi kız hayallerime mani oldu
ahh benim her zaman birinci isteğimdi Deniz ismi ama eşimle ilk flört aşamasındayız kuzenide var yanında böyle deniz ismini isterim derken kuzeni gülmeye başladı fln ben kaldım ama söylemediler o anda tabiki, sonra eşeledim deştim ağzından aldım lafı meğersem eşimin taaa eskilerde bi flörtünün adıymış ben dumur sinir harbi tabi, vazgeçtim o isimden
yani kıçı kırık bi kız hayallerime mani oldu
hayırlısı inşşş..ama kızlar farklı oluyo dimi giydirmekler,süslemeler ayyy yerim ben onları :101:
hayırlısı inşşş..ama kızlar farklı oluyo dimi giydirmekler,süslemeler ayyy yerim ben onları :101:
ben haydut yaramaz bi oğluş istiyom ama sanki kızım olurmuş gbi oluyor. Neyse eli ayağı sağlıklı bebişlerimiz olsunda gerisi boş
minikken bebişken deriz teyzesi. büyünce demem zatii. anlamıda güzel galip gelen,güçlü demekmiş.batuş demiyin canım ya
olsun ya, özdenin dediği de mantıklı, Deniz koysan kesin dalga geçerlerdi. Benim soyismimden dolayı çok dalga geçmişlerdir.Hİç hoş değil
Evet ya çok tehlikeli bir durum.
bende hiç eşimin eskilerine dair hiç birşey bilmem. inşallah bizimki de denk gelmez, bilmiyorum da gider direk değiştiririm öğrenirsem falan
Benim bi arkadaşımın adı ilknur.Meğer babası ilk aşkının adını vermiş kızına.Ay ben annesi olsam parcalardım o adamı
Bu olaydan sonra oturttum kocamı karsıma tüüüm eski sevgililerinin adını öğrendim.Ne oluuuur ne olmazz
ananemin bir sözü var seveceksen erkeği sev kız zaten kendini sevdirir. o işveler cilveler sevilmez mi kız çocuğu
bende esmer tombik bi erkek istiyorum..
ananemin bir sözü var seveceksen erkeği sev kız zaten kendini sevdirir. o işveler cilveler sevilmez mi kız çocuğu
bende esmer tombik bi erkek istiyorum..
bende hiçbirşey bilmem eskilerden ama benim öyle ısrarcı halimi görünce söylemek zorunda kaldılarki iyikide söylemişler
cidden ölye speddy ya dayımın kızı var 10 aylık Allahım o cilveler gülmeler ısır her yerini öyle tatlı. bacaklarda tombiş tombiş bal bal. zaten bebek düşünmemize en büyük etken o oldu eşimle onu gördükçe özendik. bende oğlumun saçlarını kestirmiycem küt gibi oluyo ya erkeklerin saçı öyle olsun. babasınada benzerse ufakken kumral olur saçları tenide beyaz. burnu benzemesin ama benim gibi minicik olsun
kız isimlerinde zeynep dışında eylül öykü derin berfin hoşuma gidiyo hatta hanzade çok asil geliyo bana ama dalga geçeni çok olur bebekte hoş durmaz
kızıma derin deniz
oğlumada ege deniz mi koysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?