Eylül dostluğumuza burada devam (:

Keşke ya canım ya :)
minnacık pembe etekleri giydirirsin,saçlarını örersin yada toplarsın iki kulak,zaten çok güzel olur, bi bakan bir daha bakar eminim,

hayırlısı inşşş..ama kızlar farklı oluyo dimi giydirmekler,süslemeler ayyy yerim ben onları :101:

olsun ya, özdenin dediği de mantıklı, Deniz koysan kesin dalga geçerlerdi. Benim soyismimden dolayı çok dalga geçmişlerdir.Hİç hoş değil

Evet ya çok tehlikeli bir durum.
bende hiç eşimin eskilerine dair hiç birşey bilmem. inşallah bizimki de denk gelmez, bilmiyorum da gider direk değiştiririm öğrenirsem falan

hayırlısı inşşş..ama kızlar farklı oluyo dimi giydirmekler,süslemeler ayyy yerim ben onları :101:

ananemin bir sözü var seveceksen erkeği sev kız zaten kendini sevdirir. o işveler cilveler sevilmez mi kız çocuğu

ben haydut yaramaz bi oğluş istiyom ama sanki kızım olurmuş gbi oluyor. Neyse eli ayağı sağlıklı bebişlerimiz olsunda gerisi boş

bende esmer tombik bi erkek istiyorum..

batuş demiyin canım ya
minikken bebişken deriz teyzesi. büyünce demem zatii. anlamıda güzel galip gelen,güçlü demekmiş.

ayy deme öle kııız bende hep özenirdim giydireyim süsleyim ama artık oğluşumu yakışıklı yakışıklı giydiririm.

Benim bi arkadaşımın adı ilknur.Meğer babası ilk aşkının adını vermiş kızına.Ay ben annesi olsam parcalardım o adamı
Bu olaydan sonra oturttum kocamı karsıma tüüüm eski sevgililerinin adını öğrendim.Ne oluuuur ne olmazz

olsun ya, özdenin dediği de mantıklı, Deniz koysan kesin dalga geçerlerdi. Benim soyismimden dolayı çok dalga geçmişlerdir.Hİç hoş değil

ne biliyim ozdn nin dediği gibi hiç düşünmemiştim ama öyle söyleyince hemen soğuyasım geldi

Evet ya çok tehlikeli bir durum.
bende hiç eşimin eskilerine dair hiç birşey bilmem. inşallah bizimki de denk gelmez, bilmiyorum da gider direk değiştiririm öğrenirsem falan

bende hiçbirşey bilmem eskilerden ama benim öyle ısrarcı halimi görünce söylemek zorunda kaldılarki iyikide söylemişler

ahhahah buda iyimiş ama öğrenmem sormam artık egzantirik isimler koyarım tutmaz zati

ananemin bir sözü var seveceksen erkeği sev kız zaten kendini sevdirir. o işveler cilveler sevilmez mi kız çocuğu

cidden ölye speddy ya dayımın kızı var 10 aylık Allahım o cilveler gülmeler ısır her yerini öyle tatlı. bacaklarda tombiş tombiş bal bal. zaten bebek düşünmemize en büyük etken o oldu eşimle onu gördükçe özendik. bende oğlumun saçlarını kestirmiycem küt gibi oluyo ya erkeklerin saçı öyle olsun. babasınada benzerse ufakken kumral olur saçları tenide beyaz. burnu benzemesin ama benim gibi minicik olsun

deniz ismini severim hiç de soğumam valla ama kız olursa %99,9 Zeynep olacak tesadüfe bak ki kaynanamın adı çok şanslıyım...en sevdiğim isim hem onun da hoşuna gider...

cidden ölye speddy ya dayımın kızı var 10 aylık Allahım o cilveler gülmeler ısır her yerini öyle tatlı. bacaklarda tombiş tombiş bal bal. zaten bebek düşünmemize en büyük etken o oldu eşimle onu gördükçe özendik. bende oğlumun saçlarını kestirmiycem küt gibi oluyo ya erkeklerin saçı öyle olsun. babasınada benzerse ufakken kumral olur saçları tenide beyaz. burnu benzemesin ama benim gibi minicik olsun

erkek olursa Aras ve Doruk hoşuma gidiyo bakalım fikirler değişmezse tabii...o günler gelsin de hele...

bende hiçbirşey bilmem eskilerden ama benim öyle ısrarcı halimi görünce söylemek zorunda kaldılarki iyikide söylemişler

öyle bir anda bende zorla olsa söylettirirdim hepsi bi anda gülünce insanın içine kurt düşüyor

aynen öyle canım kız çocukları bambaşka oluyor, işyerinde arkadaşımın 2. bebeği kız oldu babalığı ben şimdi anladım diyoe her gün
ama nedense ben yine de oğlum olsun istiyorum. uzun saçlı erkek çocuklarına da bayılıyorum. tam bir fırlama oluyorlar

SLM KIZLAR,yoğundum bugün yazamadım

İSİM mevzusu varmış ne güzell

Ben RÜZGAR,DENİZ,EGE,EFE,kayınbabamın adı HASAN,çok uzak değilim bu isme ama bakalım
Niyeyse kız isimlerini hiç beğenmiyorum hiçbi fikrim yok

kız isimlerinde zeynep dışında eylül öykü derin berfin hoşuma gidiyo hatta hanzade çok asil geliyo bana ama dalga geçeni çok olur bebekte hoş durmaz
armina vardı bir de fena değil

Son düzenleme:
eşim de aynı cümleyi kurmuştu o derin ismini seviyo ben de su ismini severim derin su olabilir filan diye konuşmuştuk olur mu olur yani

benim kayınvalidemin adı GÜLTEN,eltimin kızı olduğunda baya surat yapmış adı koyulmadığı için,büyüklerin böyle diretmeleri beni sinir ediyo,bırak sen güzelse adın koyarız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…