Eylül dostluğumuza burada devam (:

İsim hala düşünemiyoruz babasıyla sanki hangi ismi koysak yakışmıycak gibi geliyor nedense
Aklımdan geçenler Ege,Rüzgar,Toprak,Demir, bir kaç tane daha vardı aklıma gelmedi ama daha vakit var diye yoğunlaşamadık,

DEMİR banada hoş geliyodu,demir demir diyince bi garip geldi,demir abi,demir amca,toprak amca,rüzgar amca,ege amca,,,ya bu yeni isimlerin hiçbiri amcaya uymuyo

uyudum geldim kızlar, gece geç yatmıştım birde sabahtan kalkınca gözlerim kapanıyordu, dinlendim biraz.

jeloo bebeğinin sağlıklı çıkmasına çok sevindim canım.

yazık kıza üzüldüm valla neler yazmışlar yok sen atletlilerimi bekliyorsun tüm gün falan biraz destek olayım dedim

aaa özden sende mi yazdın o atletliler konusunaa bende çıkmadan önce oraya bakıyodum cvp yazmıştım ama ben destek değil köstek olanlardandım. böyle bir konuyu dert diye açmış olmasından dolayı dalga geçtim biraz

bizde oğlumuz olursa eski türk isimlerinden düşünüyoruz, ben çok seviyorum, doruk ismide çok güzel. ama tabii hiç şu olsun bu olsun demedik. onun dışında kızım olursa duru olsun istiyorum. son zamanlarda çok duyuyorum bu ismi ama olsun benim çok hoşuma gidiyor.

aaa özden sende mi yazdın o atletliler konusunaa bende çıkmadan önce oraya bakıyodum cvp yazmıştım ama ben destek değil köstek olanlardandım. böyle bir konuyu dert diye açmış olmasından dolayı dalga geçtim biraz

konu kayboldu zaten

teyzeye amcaya bakarsak hiç isim bulamıcaz sanırım,birde okulda adın soyadın ne olursa olsun her türlü dalga gecerler,benim soyadım çelik ti,çelik tencere diye ayy allahım yıllarca dalga geçtiler.isimden olmazsa soyisme geliyo sıra

insan adıyla yaşarmış derler,adı karakterini etkilermiş,denizi erkekte çok begeniyorum ben,böyle bi karizma duruyo,ama deniz nede olsa bi yumuşak

şu benim profilimdeki küçük resmi gördünüzmü?anneyle kız aynı giyinmiş,çok özeniyorum böle olunca çok tatlılar,bende kızım olursa böle yapıcam ya içimde kalır yoksa,erkek olursada babasıyla aynı pijamayı alıcam,bi yerde görmüştüm mankenin üzerinde hem babaya hem çocuga giydirmişlerdi,çok tatlıydı

Bende senelerdir kızım olursa adını BERFİN koyacağım diyordum.Artık o kadar bütünleşti ki benimle,kuzenim dalga geçmek için Berfin mi geliyor yoksa diyor.Annem bile diyor bazen
Kuzenimin kızının adı EYLÜL,bi de kardeşi oldu şimdi EGE... Ama sanki benim çocuğummuş gibi çok düşkünüz birbirimize.O kadarda bilmiş bişey ki,bir gün benim kist için çektirdiğim ultrasonu gördü,aaaa teyze,berfin dimi bu dedi

Aynen canım çok fazla takılsakta düzgününüde bulsak mutlaka okulda kulp takarlar bakalım hangi isimde karar kılıcaz çok ağır isimler koymak istemiyorum oğluşuma,

Kızlar ya dün dedim ya tarhana çorbas yapıcam diye bibaktım kvmin verdiği tarhana böceklenmişşş :120: daha önce annemin verdiği de küflenmişti neden böyle oluyo anlamadım yaa bizim mutfak yaz kış hep çok sıcak ondan mı acaba

mutfak camı açık kaldığında oluyor bizimde soğan patates küflenmişti hava öyle nemli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…