- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.361
benim kayınvalidemin adı GÜLTEN,eltimin kızı olduğunda baya surat yapmış adı koyulmadığı için,büyüklerin böyle diretmeleri beni sinir ediyo,bırak sen güzelse adın koyarız zaten
koy ozaman tatlım
İsim hala düşünemiyoruz babasıyla sanki hangi ismi koysak yakışmıycak gibi geliyor nedense
Aklımdan geçenler Ege,Rüzgar,Toprak,Demir, bir kaç tane daha vardı aklıma gelmedi ama daha vakit var diye yoğunlaşamadık,
yazık kıza üzüldüm valla neler yazmışlar yok sen atletlilerimi bekliyorsun tüm gün falan biraz destek olayım dedim
ben de hep 2 isim düşünüyorum.Hangisini beğenirse onu kullansın diye.Kızım olursa bi adı kesin ilayda olacak.Benm adım zeliha ,ilayda ile aynı anlama geliyor.ikisi de su perisi demekmiş.Oğlum olursa da eski türk isimlerinden biri olur herhalde :) Eşime kalsa kutluk bilge kül kağan koyacak.Ama ben mete ile bu işten yırtmayı düşünüyorum
DEMİR banada hoş geliyodu,demir demir diyince bi garip geldi,demir abi,demir amca,toprak amca,rüzgar amca,ege amca,,,ya bu yeni isimlerin hiçbiri amcaya uymuyo
konu kayboldu zaten
konu kayboldu zaten
teyzeye amcaya bakarsak hiç isim bulamıcaz sanırım,birde okulda adın soyadın ne olursa olsun her türlü dalga gecerler,benim soyadım çelik ti,çelik tencere diye ayy allahım yıllarca dalga geçtiler.isimden olmazsa soyisme geliyo sıra
insan adıyla yaşarmış derler,adı karakterini etkilermiş,denizi erkekte çok begeniyorum ben,böyle bi karizma duruyo,ama deniz nede olsa bi yumuşak
Kızlar ya dün dedim ya tarhana çorbas yapıcam diye bibaktım kvmin verdiği tarhana böceklenmişşş :120: daha önce annemin verdiği de küflenmişti neden böyle oluyo anlamadım yaa bizim mutfak yaz kış hep çok sıcak ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?