Eylül dostluğumuza burada devam (:

canım ben tarhanamı buzdolabımda tutuyorum. sende buzdolabına koy bundan sonra bence. hatta burası çok sıcak olduğu için, bulgur, pirinç, un, pulbiber ve tüm baharatlar, patates, soğan, salça hepsi buzdolabında durur bizim yoksa hemen bozulur ben bu yüzden buzdolabımı en büyük boylardan almıştım rahat rahat sığıyor herşey içine

benim mutfakta çok sıcak,kavanozdakiler küflenmiyo,ama soğan patates sürekli böcekleniyo,bende bi çare bulamadım,en son soğan patates sepeti alıcam eblki onda olmaz

Teşekkür ederim canım çok şükür sağlıklı,isim konusu biraz düşündürüyor bakalım ilerleyen zamanlarda netleştiririz.Doruk ismide çok hoş

hatta sıcak memleketlerde yaşayanların genelde çift buzdolabı olur, eskiden bizimde iki taneydi. sonra ben evlendim kardeşim ünv.ye gitti falan annemler 3 kişi kaldı, buzdolaplarınında biri bozulunca tekrar almadılar. onunda zaten diğeri büyük boy şimdi yetiyor.

benim mutfakta çok sıcak,kavanozdakiler küflenmiyo,ama soğan patates sürekli böcekleniyo,bende bi çare bulamadım,en son soğan patates sepeti alıcam eblki onda olmaz

benimkiler hep sepette ayrı ayrı almıştım yine de oluyo
lanflovers valla herşeyi dolaba koysam yeridir ekmek bile küfleniyo sıcaktan dışarda bırakamıyorum

evet çok küfleniyo geçen bi sürü pirincim kelebeklenmişti bi kaç gün havalandırdım öle tekrar kullandım

benimkiler hep sepette ayrı ayrı almıştım yine de oluyo
lanflovers valla herşeyi dolaba koysam yeridir ekmek bile küfleniyo sıcaktan dışarda bırakamıyorum

evet çok küfleniyo geçen bi sürü pirincim kelebeklenmişti bi kaç gün havalandırdım öle tekrar kullandım

aynen bak ekmeği söylemeyi unutmuşum benim ekmeğim bile dolabımda duruyor.
birde buzdolabının içi çok kalabalık olunca hava akışı engelleniyor ya, 3-4 tane minik pet şişeleri (500ml'lik) buzluğunuza atın dondurun, sonra onları sebzelerin meyvelerin aralarına yani buzdolabınızda raflara koyun kızlar. hem buzdolabını rahatlatmış olursunuz hem ömürleride uzamış olur daha soğukta. elektrik faturanızı bile etkiler.. ara ara değiştirerek onları buzluğa atıp donanları tekrar değiştirerek kullanırsınız.

teremm
sürekli takip ediyorsun sanırım bizi veya ben mi hep denk geliyorum
sende birşeyler yazıp aramıza katılmak istemezmisin?

bende konservelerim için bir ton domates soydum doğradım şimdi pişiyolar. geçmişede göz attım bu arada
jelocum, gözün aydın canım ya bebişin sapasağlam şükür olsun. çok sevindim.
buancım, eşinin işi hayırlı uğurlu olsun inşallah...

bizde erkek olursa yavuz, kağan ya da ömer koymayı düşünüyoruz.. kız olursada ecem koycaz inşallah esma da düşünüyodum benim ismimle uyumlu olur diye ama onuda görümcem koycakmış... o da benden 2 ay önce doğurcak. eşimin tarafı bu sene nüfus patlaması yaşıcak

bende denemek için 3 minik kavanoz yaptım. daha da yaparım güzel gözüküyor beceremem diye düşünmüştüm

Saol tatlım çok şükür bunuda atlattık, oh hamarat hatun evde olmak ne güzel bir ton iş hallediliyor benim işlerim hep kaldı bu aralar
Bakalım senin cinsiyet ne olucak başta sağlığını versin Rabbim elbette sonra bakalım ultrasonda ne görüceksiniz

ben kışa hazırlık hiçbirşey yapmadım,aklıma gelmedi, hiç yapılırken görmedim, denemedim bile durumum vahim yani:18:

alttaki 9 kullanıcıdan biri olan ''ozdn'' nickli bayan aramıza katılmak istemezmisiniz öyle oku oku olmuyor

bu arada birazdan ben kaçar kocacım geliyormuş.

Son düzenleme:
nasıl yapıyosunuz bende yapmak istiyorum

ben 7 kilodan doğradım buzlupa poşetlerle daha pratik oluyor kavanozda açtın mı hızlı tüketmek lazım ama kızartmaya , menemene falan harika olur açtın mı tek kullanımlık kavanozlar da yaptım daha tadına da bakmadık

kv sırf domates yaptı bana 15 kavanoz, hızımı alamadım eve gelince menemenlik yaptım bende inş becerebilirim bende. şimdilik güzel güzel pişiyolar

domateslerin kabuklarını doğra
minik minik doğra istersen rendeleyebilirsinde
doğradıklarını ocağa at kaynat iyice tuz ve yağ ekle kavanoza koy
kavanozları ters çevir soğuyana kadar böyle beklet sonra kaldır

istediğinde açıp kullanırsın

Yarın akşama şirketin iftar yemeği var her yıl olduğu gibi bu sene oruç tutmuyorum gitmesem ne olurdu sankimm cıkk olurmuu
Birde iftar güya su adaya yapmışlar bu sene rezervasyon hiç düşünmüyorlar bu insanlar nasıl geri dönecek o kadar trafikte diye pöff

kızlar siz bu kadar birbirinize tarifler verirken benden de size bir tavsiye
braun silkepil sarjlı yani kablosuz almayın, zırt pırt sarjı bitiyor
yine tek bacakla kaldım
he birde suda çalışmasına aldanmayın öyle bir fantazi içine hiç girilmiyor,gereksiz verilen paraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…