- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.381
Kızlar ya dün dedim ya tarhana çorbas yapıcam diye bibaktım kvmin verdiği tarhana böceklenmişşş :120: daha önce annemin verdiği de küflenmişti neden böyle oluyo anlamadım yaa bizim mutfak yaz kış hep çok sıcak ondan mı acaba
Kızlar ya dün dedim ya tarhana çorbas yapıcam diye bibaktım kvmin verdiği tarhana böceklenmişşş :120: daha önce annemin verdiği de küflenmişti neden böyle oluyo anlamadım yaa bizim mutfak yaz kış hep çok sıcak ondan mı acaba
mutfak camı açık kaldığında oluyor bizimde soğan patates küflenmişti hava öyle nemli ki
uyudum geldim kızlar, gece geç yatmıştım birde sabahtan kalkınca gözlerim kapanıyordu, dinlendim biraz.
jeloo bebeğinin sağlıklı çıkmasına çok sevindim canım.
aaa özden sende mi yazdın o atletliler konusunaabende çıkmadan önce oraya bakıyodum cvp yazmıştım ama ben destek değil köstek olanlardandım. böyle bir konuyu dert diye açmış olmasından dolayı dalga geçtim biraz
bizde oğlumuz olursa eski türk isimlerinden düşünüyoruz, ben çok seviyorum, doruk ismide çok güzel. ama tabii hiç şu olsun bu olsun demedik. onun dışında kızım olursa duru olsun istiyorum. son zamanlarda çok duyuyorum bu ismi ama olsun benim çok hoşuma gidiyor.
patatesimde gitmiş öyle bi kaçtane küflenmiş hadi o neyse de koskoca kase tarhanalar gitti acıdım ya
benim mutfakta çok sıcak,kavanozdakiler küflenmiyo,ama soğan patates sürekli böcekleniyo,bende bi çare bulamadım,en son soğan patates sepeti alıcam eblki onda olmaz
benimkiler hep sepette ayrı ayrı almıştım yine de oluyo
lanflovers valla herşeyi dolaba koysam yeridir ekmek bile küfleniyo sıcaktan dışarda bırakamıyorum
evet çok küfleniyo geçen bi sürü pirincim kelebeklenmişti bi kaç gün havalandırdım öle tekrar kullandım
teremm
sürekli takip ediyorsun sanırım bizi veya ben mi hep denk geliyorum
sende birşeyler yazıp aramıza katılmak istemezmisin?
bende konservelerim için bir ton domates soydum doğradım şimdi pişiyolar. geçmişede göz attım bu arada
jelocum, gözün aydın canım ya bebişin sapasağlam şükür olsun. çok sevindim.
buancım, eşinin işi hayırlı uğurlu olsun inşallah...
bizde erkek olursa yavuz, kağan ya da ömer koymayı düşünüyoruz.. kız olursada ecem koycaz inşallah esma da düşünüyodum benim ismimle uyumlu olur diye ama onuda görümcem koycakmış... o da benden 2 ay önce doğurcak. eşimin tarafı bu sene nüfus patlaması yaşıcak
bende denemek için 3 minik kavanoz yaptım. daha da yaparım güzel gözüküyor beceremem diye düşünmüştüm
bende denemek için 3 minik kavanoz yaptım. daha da yaparım güzel gözüküyor beceremem diye düşünmüştüm
bende konservelerim için bir ton domates soydum doğradım şimdi pişiyolar. geçmişede göz attım bu arada
jelocum, gözün aydın canım ya bebişin sapasağlam şükür olsun. çok sevindim.
buancım, eşinin işi hayırlı uğurlu olsun inşallah...
bizde erkek olursa yavuz, kağan ya da ömer koymayı düşünüyoruz.. kız olursada ecem koycaz inşallah esma da düşünüyodum benim ismimle uyumlu olur diye ama onuda görümcem koycakmış... o da benden 2 ay önce doğurcak. eşimin tarafı bu sene nüfus patlaması yaşıcak
nasıl yapıyosunuz bende yapmak istiyorum
kv sırf domates yaptı bana 15 kavanoz, hızımı alamadım eve gelince menemenlik yaptım bende inş becerebilirim bende. şimdilik güzel güzel pişiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?