Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet güzel hakikaten evde olmak da insan sıkılıyor çoğu zaman.
canım biz geçen hafta ikili test için gitmiştik dr büyük ihtimal erkek demişti bize. hatta kendiside söyledi şimdi çok erken cinsiyet için ama ben gördüm dedi bizde şaşırdık bakalım kesin sonuç için daha beklememiz gerek
nasıl yapıyosunuz bende yapmak istiyorum

canım ben şöyle yapıyorum domatesleri soyup yemeklik doğruyorum biberleride aynı az sıvı yağda kaynatıyorum domatesler suyunu salıp çekene kadar sonrada kavanozlara koyup sıkıca kapatıtıp ters çeviriyoruz. 1 gün öyle beklicekmiş hani tutup tutmadığını anlamak için. ama kv dem çiğden doldurdu kavanozlara sonra onları koca bi kazanda kaynattı sonra ters çevirdi bekletti. bu iki şekildede oluyo galiba...

yöneticim tam karşımda

yazayım biraz madem bende buradan duyduklarımı uyguluyorum mesela gecen hafta landfloves perde yıkadı diye kalktım bende yıkadım sonra hanzade banyosunun duvarını yıkamış diye haftasonu bende banyonun duvarını yıkayacağım hiç aklıma gelmezz bunlar sizden duyup yapıyorum işte .. annecim taaa çatalcalar dan bana erik toplamış onları buzluğa attım birde mor küçük birşey yollamış (adını bilmiyorum )onu attım dolaba hoşaf yapacağım kendileri ile

senin için zor olacaksa gitme ama arkadaşlarında keyifli geçmez miydi bizimde eşimin işyeri ile cuma günü kendi aralarında yaptıar..

benimde soğuk hava üflemeli donuyor bacaklarım yaparken kapatma yeride yok
soğuk hava acıya etki etmiyo sadece üşütüypr

Ahaha çok güldüm yaff tek bacaklamı kaldınn mlsvt hiç gülceğim yoktu kuzumm dimi şarjlı olunca böylee bende bir tane alıcaktım aklımda bulunsun şarjlı almıyımm

bende hayatımda ilk defa buzluğa bamya yapıp koydum,limonla ve domatesle sararttım öyle koydum inş doğru yapmışımdır.

domateside ucuzlasın diye bekliyorum,sivri domatesler kilo 500 dü,dahada ucuzlarmıki?annemle yaparız onu ben anlamam,ama soda şişesi biriktiriyorum ben artık,kavanozlar zor oluyo,açınca hemen küfleniyo,kalanı hemen poşetleyip buzluğa atıyorum artık.soda şişesi daha mantıklı tek seferlik,seneye kadar anca birikir oda

çalışan bayanlar nasıl böyle şeylere yetişiyosunuz ya ben sadece sebze alıp doğryıp buzluğa atabiliyom ençok uğraştığım şey yaprak sarması alıp kaynatıp buzluğa atmaktı o da bi pazarımı yedi.annem de çok kızdı sen ne uğraşıyosun ben yapıyorum sana da diye.ama napıyım bende yapmak istiyorum.domatesi benm kv.de de yapıyo bütün kış verdi sağolsun kavonoz kavonoz,yaza birlikte yapalım dedim olsun kızım ben yapar yine veririm dedi ama kayınpeder ameliyat olcak uğraşamaz sanırsam buyıl bakalım napcak.

yönetici sana vızzz gelir
içinde hamarat ev hanımı yatıyor ama farkında değilsin. dediğin gibi bende ne yazılırsa burda onu yapıyorum şimdi pingunun pizzaları aklımda perde yıkama işide bayramdan sonra,camlar kirden dışarısı görünmüyor ama silemem temizlikçi gelmesi lazım oda bayramdan sonra.
çatalca dediğinde anacım ha şurası yani nerde taaaa gel sende buraya taşın

Speedym bir tek bizim kadro olsa eğlenceli olurdu müşteriye veriliyor yemek yani onların kadroda geliyor ceosu genel müdürü falan gayet ciddi bir yemek oluyor gerçi bizim kadro aramızda geyik yapıyoruz ama ters ters bakıyolarr

Ahaha çok güldüm yaff tek bacaklamı kaldınn mlsvt hiç gülceğim yoktu kuzumm dimi şarjlı olunca böylee bende bir tane alıcaktım aklımda bulunsun şarjlı almıyımm

off inanaılmaz berbat aynen bide yavaşsanız hani tin tin asla yetmiyor, kaldım yoluk tavuk gibi sarjda şimdi
aklında bulunsun yani canım gereksiz teknolojiye hayır

aynı şeyi düşündüm canım kim bu terem habire takipte die

teremm
sürekli takip ediyorsun sanırım bizi veya ben mi hep denk geliyorum
sende birşeyler yazıp aramıza katılmak istemezmisin?
kızlar kusura bakmayın muhabbetiniz öyle güzelki arasına bile giremedim..
kendimi tanıtayım ben 2010 ekim geliniydim.sizlerin yazdıklarından
geçen yılki halim aklıma geldi ve okudukça inanamayacaksınız ama bırakamadım
dostlukların çok güzel gerçekten Rabbim bozmasın..
adımı uzun süre aşağıda görürseniz şaşırmayın kk da aynı anda birden fazla sekme
açıp takip ediyorum ara ara tekrar diğer konulara bakıyorum

ben bamyaya limon koymuyorum ama olur neden olmasın

daha da ucuzlamaz sanırım bundan sonrası bedava olabilir bitmeden al bence

eee çalışınca asıl böyle daha kolay oluyor yada bana öyle geliyor buzluğu yzdan dolduruyorum. kışın eve gidip hemen atıp pişiriyorum.

bizim markette hala domatesin kilosu 3.5 geçen gün şok oldum

Ooo sofişim bir pipi daha göründü demekk hayırlısı olsun canım ilerki haftalarda sende görüceksin pipiyi bizimkinin çişi gelmişti heralde baya duruyorduu çok hoş görünüyor ama yerim ben onun pipisinii

oraya çok yakın ama buraya çok uzakkkkkkk

oraya nasıl taşınayım dükkan burada benim işim burada

bazen çok özlüyorum çatalcayı annemle gereksiz alışveriş yapmayı oturup yemek yemeği kıyafet almaya gidip kabinde birbirimizde koca döt koca memiş dalga geçmeyi

eşim diyor git diye ama bekarken ki gibi olmuyor

Son düzenleme:

o zaman fazla sarmaz sanırım. sen bilirsin hazırlan işe öyle gel keyfin olursa gidersin

bizim markette hala domatesin kilosu 3.5 geçen gün şok oldum

o ne be öyle sosyete ile içiçe mi yaşıyorsun

bende annemden kavanoz topladım sonra yeni kapak aldım onlara, bu kış bende konserve şeklinde yapıp bodruma atacam. bizim buranın bodrumu tertemiz rutubetsiz. inşallah bişey olmaz, bende kaynatarak yapmayı düşünüyorum. ama domates olarak hangi cinsi iyi olur acaba? kilo burda da 500'e düştü. bi armut şeklinde olanlar var birde salkım domateslerden. salkımlar çok lezzetli oluyor ama doğrayınca falan çok sulanıyor, armut gibi olanlarda daha etli oluyor. haftaya o armutlardan mı alsam yapsam acaba.. buzluğumda fazla yer kalmadıi kalanıda taze fasulye koyacam zaten.

aaa soda şişesinede mi oluyormuş gerçekten? ilk defa duyuyorum. peki kapakları nasıl kapatılacakmış? biz çok soda içeriz eşim hergün mutlaka içer, kolisyle alıyor eve, bir sürü şişe attım. bi araştırayım ben bunu

off inanaılmaz berbat aynen bide yavaşsanız hani tin tin asla yetmiyor, kaldım yoluk tavuk gibi sarjda şimdi
aklında bulunsun yani canım gereksiz teknolojiye hayır

Söylediğin iyi oldu hani hamileyim diye alıyım bir tane ağda yaptıramadığım zamanda kullanırım diyordum elektriklisini alırım saol tavsiye içinNeyse eşin gelmeden bitirirsin

dr bize ''ben gördüm erkek'' diyince çıktık eşim de diyo ki ''nası gördü ya hepi topu ne kadar ki zaten...demek benim aslan oğlumun pipisi büyük'' bi de gururlanıyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…