- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.401
evet güzel hakikaten evde olmak da insan sıkılıyor çoğu zaman.Saol tatlım çok şükür bunuda atlattık, oh hamarat hatun evde olmak ne güzel bir ton iş hallediliyor benim işlerim hep kaldı bu aralar
Bakalım senin cinsiyet ne olucak başta sağlığını versin Rabbim elbette sonra bakalım ultrasonda ne görüceksiniz
nasıl yapıyosunuz bende yapmak istiyorum
ben kışa hazırlık hiçbirşey yapmadım,aklıma gelmedi, hiç yapılırken görmedim, denemedim bile durumum vahim yani:18:
alttaki 9 kullanıcıdan biri olan ''ozdn'' nickli bayan aramıza katılmak istemezmisiniz öyle oku oku olmuyor
bu arada birazdan ben kaçar kocacım geliyormuş.
Yarın akşama şirketin iftar yemeği var her yıl olduğu gibi bu sene oruç tutmuyorum gitmesem ne olurdu sankimm cıkk olurmuu
Birde iftar güya su adaya yapmışlar bu sene rezervasyon hiç düşünmüyorlar bu insanlar nasıl geri dönecek o kadar trafikte diye pöff
kızlar siz bu kadar birbirinize tarifler verirken benden de size bir tavsiye
braun silkepil sarjlı yani kablosuz almayın, zırt pırt sarjı bitiyor
yine tek bacakla kaldım
he birde suda çalışmasına aldanmayın öyle bir fantazi içine hiç girilmiyor,gereksiz verilen paraya
kızlar siz bu kadar birbirinize tarifler verirken benden de size bir tavsiye
braun silkepil sarjlı yani kablosuz almayın, zırt pırt sarjı bitiyor
yine tek bacakla kaldım
he birde suda çalışmasına aldanmayın öyle bir fantazi içine hiç girilmiyor,gereksiz verilen paraya
yöneticim tam karşımda
yazayım biraz madem bende buradan duyduklarımı uyguluyorum mesela gecen hafta landfloves perde yıkadı diye kalktım bende yıkadım sonra hanzade banyosunun duvarını yıkamış diye haftasonu bende banyonun duvarını yıkayacağım hiç aklıma gelmezz bunlar sizden duyup yapıyorum işte .. annecim taaa çatalcalar dan bana erik toplamış onları buzluğa attım birde mor küçük birşey yollamış (adını bilmiyorum )onu attım dolaba hoşaf yapacağım kendileri ile
senin için zor olacaksa gitme ama arkadaşlarında keyifli geçmez miydi bizimde eşimin işyeri ile cuma günü kendi aralarında yaptıar..
benimde soğuk hava üflemeli donuyor bacaklarım yaparken kapatma yeride yok
soğuk hava acıya etki etmiyo sadece üşütüypr
Ahaha çok güldüm yafftek bacaklamı kaldınn mlsvt hiç gülceğim yoktu kuzumm dimi şarjlı olunca böylee bende bir tane alıcaktım aklımda bulunsun şarjlı almıyımm
aynı şeyi düşündüm canım kim bu terem habire takipte die
teremm
sürekli takip ediyorsun sanırım bizi veya ben mi hep denk geliyorum
sende birşeyler yazıp aramıza katılmak istemezmisin?
bende hayatımda ilk defa buzluğa bamya yapıp koydum,limonla ve domatesle sararttım öyle koydum inş doğru yapmışımdır.
domateside ucuzlasın diye bekliyorum,sivri domatesler kilo 500 dü,dahada ucuzlarmıki?annemle yaparız onu ben anlamam,ama soda şişesi biriktiriyorum ben artık,kavanozlar zor oluyo,açınca hemen küfleniyo,kalanı hemen poşetleyip buzluğa atıyorum artık.soda şişesi daha mantıklı tek seferlik,seneye kadar anca birikir oda
çalışan bayanlar nasıl böyle şeylere yetişiyosunuz ya ben sadece sebze alıp doğryıp buzluğa atabiliyom ençok uğraştığım şey yaprak sarması alıp kaynatıp buzluğa atmaktı o da bi pazarımı yedi.annem de çok kızdı sen ne uğraşıyosun ben yapıyorum sana da diye.ama napıyım bende yapmak istiyorum.domatesi benm kv.de de yapıyo bütün kış verdi sağolsun kavonoz kavonoz,yaza birlikte yapalım dedim olsun kızım ben yapar yine veririm dedi ama kayınpeder ameliyat olcak uğraşamaz sanırsam buyıl bakalım napcak.
bende hayatımda ilk defa buzluğa bamya yapıp koydum,limonla ve domatesle sararttım öyle koydum inş doğru yapmışımdır.
domateside ucuzlasın diye bekliyorum,sivri domatesler kilo 500 dü,dahada ucuzlarmıki?annemle yaparız onu ben anlamam,ama soda şişesi biriktiriyorum ben artık,kavanozlar zor oluyo,açınca hemen küfleniyo,kalanı hemen poşetleyip buzluğa atıyorum artık.soda şişesi daha mantıklı tek seferlik,seneye kadar anca birikir oda
evet güzel hakikaten evde olmak da insan sıkılıyor çoğu zaman.
canım biz geçen hafta ikili test için gitmiştik dr büyük ihtimal erkek demişti bize. hatta kendiside söyledi şimdi çok erken cinsiyet için ama ben gördüm dedi bizde şaşırdık bakalım kesin sonuç için daha beklememiz gerek
canım ben şöyle yapıyorum domatesleri soyup yemeklik doğruyorum biberleride aynı az sıvı yağda kaynatıyorum domatesler suyunu salıp çekene kadar sonrada kavanozlara koyup sıkıca kapatıtıp ters çeviriyoruz. 1 gün öyle beklicekmiş hani tutup tutmadığını anlamak için. ama kv dem çiğden doldurdu kavanozlara sonra onları koca bi kazanda kaynattı sonra ters çevirdi bekletti. bu iki şekildede oluyo galiba...
yönetici sana vızzz gelir
içinde hamarat ev hanımı yatıyor ama farkında değilsin. dediğin gibi bende ne yazılırsa burda onu yapıyorum şimdi pingunun pizzaları aklımda perde yıkama işide bayramdan sonra,camlar kirden dışarısı görünmüyor ama silemem temizlikçi gelmesi lazım oda bayramdan sonra.
çatalca dediğinde anacım ha şurası yani nerde taaaagel sende buraya taşın
Speedym bir tek bizim kadro olsa eğlenceli olurdu müşteriye veriliyor yemek yani onların kadroda geliyor ceosu genel müdürü falan gayet ciddi bir yemek oluyor gerçi bizim kadro aramızda geyik yapıyoruz ama ters ters bakıyolarr
bizim markette hala domatesin kilosu 3.5 geçen gün şok oldum
bende konservelerim için bir ton domates soydum doğradım şimdi pişiyolar. geçmişede göz attım bu arada
jelocum, gözün aydın canım ya bebişin sapasağlam şükür olsun. çok sevindim.
buancım, eşinin işi hayırlı uğurlu olsun inşallah...
bizde erkek olursa yavuz, kağan ya da ömer koymayı düşünüyoruz.. kız olursada ecem koycaz inşallah esma da düşünüyodum benim ismimle uyumlu olur diye ama onuda görümcem koycakmış... o da benden 2 ay önce doğurcak. eşimin tarafı bu sene nüfus patlaması yaşıcak
off inanaılmaz berbat aynen bide yavaşsanız hani tin tin asla yetmiyor, kaldım yoluk tavuk gibi sarjda şimdi
aklında bulunsun yani canım gereksiz teknolojiye hayır
Ooo sofişim bir pipi daha göründü demekkhayırlısı olsun canım ilerki haftalarda sende görüceksin pipiyi bizimkinin çişi gelmişti heralde baya duruyorduu çok hoş görünüyor ama yerim ben onun pipisinii
o zaman fazla sarmaz sanırım. sen bilirsin hazırlan işe öyle gel keyfin olursa gidersin
o ne be öyle sosyete ile içiçe mi yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?