- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.421
Bütün bölümler gidiyor gitmesen ayıp olur neyse gidicez mecburen bu akşamdan kuaför işlerimi hallediyim
bende annemden kavanoz topladım sonra yeni kapak aldım onlara, bu kış bende konserve şeklinde yapıp bodruma atacam. bizim buranın bodrumu tertemiz rutubetsiz. inşallah bişey olmaz, bende kaynatarak yapmayı düşünüyorum. ama domates olarak hangi cinsi iyi olur acaba? kilo burda da 500'e düştü. bi armut şeklinde olanlar var birde salkım domateslerden. salkımlar çok lezzetli oluyor ama doğrayınca falan çok sulanıyor, armut gibi olanlarda daha etli oluyor. haftaya o armutlardan mı alsam yapsam acaba.. buzluğumda fazla yer kalmadıi kalanıda taze fasulye koyacam zaten.
galiba armut şeklindekilerle yapılıyo. bi sitede öyle okumuştum... gerçi benim kışın nerde olacağım belli değil ama olsun yinede yaptım. geçen sene kv az vermişti hemencecik bitmişti çok pratik ve lezzetli oluyor
melis gider ayak efkarlandırdın bazen diyorum çok mu erken evlendim
dr bize ''ben gördüm erkek'' diyince çıktık eşim de diyo ki ''nası gördü ya hepi topu ne kadar ki zaten...demek benim aslan oğlumun pipisi büyük'' bi de gururlanıyo ki
dr bize ''ben gördüm erkek'' diyince çıktık eşim de diyo ki ''nası gördü ya hepi topu ne kadar ki zaten...demek benim aslan oğlumun pipisi büyük'' bi de gururlanıyo ki
kız daha nekadar beklicektin
SODA şişesini kapatmak için makine satılıyo pazarlarda 20 tl fln,kapaklarıda satılıyo,hepsine çiğ domates dolduruyosun kapağınıda kapatıyosun,büyük bir kazanın içine su doldurup şişeleride koyuyosun,o şekilde pişiyo.
çok pratik ama aç hemen 1 yemeklik,bir kere birikse o şişeler hep kullanılır heralde.
DOMATES 3,5 mu o ne yakış ayındamıyız.yerli domatesler 1 tl,sivriler 500 pazarda,ben 3 kilo 1 tl olmasını bekliyorum
çok rahat oluyo ya,15 kavanoz bitirdim geçen sene 1 er kiloluk,bu sene 20 yapıcaz yetmedi bana bol koyarım ben domatesi yemeğe
oda doğru biraz daha beklesem olmayacaktı ama ne bileyim
oda doğru biraz daha beklesem olmayacaktı ama ne bileyim
sonra siseden nasıl cıkıyor ki domatesler
sodayı nasıl açıyorsan onlaaçacakal yani
arkadaşımsoda şişesinden domates nasıl cıkıyor diyorum zor olmuyor mu sizden görüp yapacağım sonra içeride rehin kalmasınlar domateslerim
o zaman fazla sarmaz sanırım. sen bilirsin hazırlan işe öyle gel keyfin olursa gidersin
o ne be öyle sosyete ile içiçe mi yaşıyorsun
oraya çok yakın ama buraya çok uzakkkkkkk
oraya nasıl taşınayım dükkan burada benim işim burada
bazen çok özlüyorum çatalcayı annemle gereksiz alışveriş yapmayı oturup yemek yemeği kıyafet almaya gidip kabinde birbirimizde koca döt koca memiş dalga geçmeyi
eşim diyor git diye ama bekarken ki gibi olmuyor
saçmalama öyle deme yani ben nabıyımmelis gider ayak efkarlandırdın bazen diyorum çok mu erken evlendim
kızlar inci sözlüğe baktımda foruma saldırmak için organize oluyorlar:26:
kızlık zarı ile konu acacaklarmış erkekler aldıkları nickleri görseniz tam deliler ya biri şöyle zarvardedilergeldik
konularıda çok komik örnek vereyim onada meme sevenler için dev meme arşivi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?