Eylül dostluğumuza burada devam (:

dr bize ''ben gördüm erkek'' diyince çıktık eşim de diyo ki ''nası gördü ya hepi topu ne kadar ki zaten...demek benim aslan oğlumun pipisi büyük'' bi de gururlanıyo ki

Ooo minicik bişey ama herbiryeri bellii bizimkide videosunu oynatıyor pipi görünen yere geldimi durduruyor bak bak pipiye ne büyük görünüyor diyoo ah bu erkeklerr

SODA şişesini kapatmak için makine satılıyo pazarlarda 20 tl fln,kapaklarıda satılıyo,hepsine çiğ domates dolduruyosun kapağınıda kapatıyosun,büyük bir kazanın içine su doldurup şişeleride koyuyosun,o şekilde pişiyo.

çok pratik ama aç hemen 1 yemeklik,bir kere birikse o şişeler hep kullanılır heralde.

DOMATES 3,5 mu o ne ya kış ayındamıyız.yerli domatesler 1 tl,sivriler 500 pazarda,ben 3 kilo 1 tl olmasını bekliyorum

çok rahat oluyo ya,15 kavanoz bitirdim geçen sene 1 er kiloluk,bu sene 20 yapıcaz yetmedi bana bol koyarım ben domatesi yemeğe

sonra siseden nasıl cıkıyor ki domatesler

dr bize ''ben gördüm erkek'' diyince çıktık eşim de diyo ki ''nası gördü ya hepi topu ne kadar ki zaten...demek benim aslan oğlumun pipisi büyük'' bi de gururlanıyo ki

Ooo minicik bişey ama herbiryeri bellii bizimkide videosunu oynatıyor pipi görünen yere geldimi durduruyor bak bak pipiye ne büyük görünüyor diyoo ah bu erkeklerr

o zaman fazla sarmaz sanırım. sen bilirsin hazırlan işe öyle gel keyfin olursa gidersin

o ne be öyle sosyete ile içiçe mi yaşıyorsun

yok anacım ne sosyetesi ya sadece kafayı yemiş bizim marketçiler

anam senin anneciğin çatalcada mı yaşıyor gel burdan gider geliriz

melis gider ayak efkarlandırdın bazen diyorum çok mu erken evlendim
saçmalama öyle deme yani ben nabıyım

kızlar inci sözlüğe baktımda foruma saldırmak için organize oluyorlar:26:

anaaaam nabıcaklarmış, çok sıktılar ya!

Son düzenleme:
kızlık zarı ile konu acacaklarmış erkekler aldıkları nickleri görseniz tam deliler ya biri şöyle zarvardedilergeldik

konularıda çok komik örnek vereyim onada meme sevenler için dev meme arşivi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…