Eylül dostluğumuza burada devam (:

bende geçen ekşiyi okudum,çok komikti

kocişim diye lugata yeni kelime eklediler fln fln yazmışlar

kadınlardan çok ekşi sözlük kamilleri tarafından takip edilen site. arkadaş vallahi anlamaya çalıştım amacınızı ama anlayamadım. çok meraklısınız heralde kim diktiriyor, kim bozduruyor. vay monako prensleri sizi ya.

bu yorumda tam oturmuş

okuyordum bende yorumları tam bende bunu koyucaktım bnden önce davrandın

similla 15 kavanozu nerden buldun anacııım, benim annemde hep atmış aslında sonradan aklıma geldide söyledim 5-6 tane verdi. o kavanozda yapmıyor zaten.

meliscim teşekkür ederim valla sayende bacaklarım tertemiz oldu, akşamları aklıma geliyordu gündüzde unutuyordum, senin yazını görünce kalktım sir ağda yaptım bacaklarıma komple tertemiz oldu

ekşisözlüğe bende takılıyorum arada sırada ama inciye hiç bakmamıştım daha önce, bakayım napacaklarmış toplanıp.. bazılarına yazık ama onlarda korktu zar diktirme mevzusundan şimdi kız arkadaşları olan evlenecek olanlar bile şüpheyle yaklaşıyordur artık, acaba diktirdimi diye.. ama bazılarıda pisliğin teki, nasıl dalga geçiyorlar forumumuzla

muhabbete katılamadım işim vardı ama okudum çıkıyorum kızlar ben öpüyorum hepinizi sayfaları çok doldurmayın sabah takip etmesi kolay olsun

sizin yüzünüzden birde domatesleri kavanoza koyacağım haa

bugünde bitti ben gidiyorum evime ütü yapacağım çamaşır asacağım

iyi iftarlar

iyi akşamlar kızlar

neyseki kk üye alımını kapatmış, yoksa hepsi üyelik alıp saçma sapan konular açacaklardı

özdencim bence sende yap domates kışın çok rahat edersin hemde lezzetli domatesler yersin. geçen yıl bende hep buzdolabı poşetlerinde vardı, çok işime yaradı. ama 50 tane olsa yine biter heralde. kavanoz yetmeyecek zaten bana sanrım buzluğa poşetlede atacam biraz sığdırabildiğim kadar. bu arada kurban bayramınada az kaldı :44:

landflowes domatesleri yıkayıp kabuklarını soyup doğradıktan sonra çiğ olarak buzdolabı poşetlerine 1 kullanımlık koysam olurmu? kavanozla uğraşmak çok büyüdü gözümde:44:

konservelerim tamamdır. 18- 19 tane oldular sanırım. çoğu sadece domates 6-7 taneside menemenlik. pazarda hoşuma giderse alıp bu sefer buzluğa atıcam landfloves ın dediği gibi çiğden. çünkü bugün çook yoruldumm daha konserve işine girişmem
3-4 poşette taze fasülye atıcam onuda şoklayarak atarım geçen sene öyle yapmıştım gayet iyiydi.
vişneleri kaçırdım galiba ona üzüldüm
kızılcığım var biraz şimdi onu düşünüyorum napsam diye marmelatını mı yapsam acaba:44::44:

Allah ım sonunda bıtırebıldım gecmısı, masallah kızlar yetısemıyorum sıze...
Ben de muhabbetın ortasında olmak ıstıyorum ama cakısamıyoruz kı yaaa...
Gelıp boyle gece bekcısı gıbı okuyup yorum yapıyorum
Yarın ınsallah burdayım ama...
Dun mıracleyle superısı ıle sohbet ettık sonra da uyku tutmadı benı sahuru yaptım oturdum, hıc uyumadım, sabah 6 gıbı sızmısım, esım geldı bı kac saat sonra gozum bıle gormedı adamcegızı o da yatmıs gercı 3 e kadar uyuduk, sonra kalktık marketlere gıttık, eve gel yemek yap derken pc basına bı gectım kımse kalmamıs :2:

Ne guzel sohbetler donmus yıne, yarın buralardayım ıns gunduzden aynı performansı beklıyorum ona gore

Esımle sevgılı oldugumuzdan berı adımla hıtap etmez bana, anca kızınca Yıllardır hep meleğim der, en cok hıtap seklıdır Bu yuzden Rabbım yenıden evlat nasıp ettıgınde kızım olursa ıns adını Melek koyacagız esımın en cok ıstedıgı ısım bu cunku. Melegım bır ıkı olsun ıstıyorum dıyor hep. Senelerdır baska hıc bır kız ısmı soyletmez bıle, benım Melegım olcak der durur. Nasıp eder ıns Rabbım... Ama ben basına bır de Elıf ısmını eklemek ıstıyorum Elıf Melek... Erkek olursa da Ömer, Bilal isimlerini dusunuyoruz. Sofısım sız de ömer ıstıyormussunuz ne guzel...

Pingum benım kuzenımın adı Batuhan, nasıl guzel bı cocuk ablası gormen lazım. Batus dıyoruz bız de ona bebekkenden, oy pamugum benım ya ozledım keretayı.

Jelom canım sonucların temız cıkmasına cok sevındım arkadasım. Öyle boyle derken zaman gecıyor, saglıkla kucagınıza versın Rabbım ıns...

Buancım canım cok sevındım sızın adınıza. Yenı ısınız hayırlı olsun. Bol kazanclar versın Rabbım ıns...

Superısı canım, suan hazır degılmıssın bebek ıcın, olmadıgı ıyı olmus, hazır hıssettıgınde olsun ıns...

Kıs hazırlarına baslamıssınız ne guzel domateslere falan... Bızım burda melıslerın kı gıbı pahalı anca pazarları takıp etmem lazım ama bayramdan sonraya kalacak gıbı pazar uzak cunku, oruclu cekılmez hıc...

Ben de domates yapıcam, bamya atmam lazım, taze fasulye atıcam, patlıcan, kırmızı bıber kozlemesı... Mısır attım ama o yetmez pızzalarda cok gıdıyor daha almam lazım...
Ben recele takmıs durumdayım...
Cılek, vısne, bogurtlen ve seftalı recelı yaptım sımdılık hala gozum meyvelerde. Napiim esım cok sevıyor

Domatesı soda sısesınde yapma fıkrı cok guzelmıs Smilla. Burda o kapama aletını bulamam sanırım olsa ne ıyı olurdu dedıgın gıbı otekı turlu acınca hemen tuketmek gerekıyor. Ben sarmada, kıymalı borek de cok kullanıyorum.

Ay baska neler yazcaktım kı aczık dusuneyım :44:

Ben de acıkogretım 4. sınıftayım kızlar ama nısandan berı yasadıklarımdan dolayı bır turlu odaklanamadım derslere. Dolayısıyla anca fınallerde 3 ders verebıldım. 1 ay sonra büt var ve verılmesı gereken 5 dersım var, sene tekrarı yapmak ıstemıyorum nasıp verıcem bu kadar dersı hıc bılmıyorum...

Bu arada sofısım, landfloves benım de kredı borcum vardı, hıc baslamamıstım. 2 ay kadar once gıttık yatırdık tek seferde Üstumden koca bır yuk kalktı. Artık vergı daıresıne gıtmıstı evraklar o duruma kadar geldım. Sukur kı kurtuldum, darısı basınıza kızlar. Taksıt de yapıyorlar bu arada, soruyorlar pesın mı oduceksınız yoksa taksıtlendırmek ıstermısınız dıye yanı takıpte bıle olsanız taksıt yapıyorlar...Allah odeme kolaylıgı versın...

Sahura da bırsey kalmadı aslında yatsam kalkamam doıye tırsıyom :18: otursam mı napsam :44: üf sıkıldım da tek basıma...
Sahura krep yapıcam, ozel ıstek aldım gurmemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…