- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.441
Ozdnim sen nerelerde geziyon bacım
Ozdnim sen nerelerde geziyon bacım
aramızdaki ekşici ve incici dış istibarat ondan
bende geçen ekşiyi okudum,çok komikti
kocişim diye lugata yeni kelime eklediler fln fln yazmışlar
kadınlardan çok ekşi sözlük kamilleri tarafından takip edilen site. arkadaş vallahi anlamaya çalıştım amacınızı ama anlayamadım. çok meraklısınız heralde kim diktiriyor, kim bozduruyor. vay monako prensleri sizi ya.
bu yorumda tam oturmuş
similla 15 kavanozu nerden buldun anacııım, benim annemde hep atmış aslında sonradan aklıma geldide söyledim 5-6 tane verdi. o kavanozda yapmıyor zaten.
meliscim teşekkür ederim valla sayende bacaklarım tertemiz oldu, akşamları aklıma geliyordu gündüzde unutuyordum, senin yazını görünce kalktım sir ağda yaptım bacaklarıma komple tertemiz oldu
ekşisözlüğe bende takılıyorum arada sırada ama inciye hiç bakmamıştım daha önce, bakayım napacaklarmış toplanıp.. bazılarına yazık ama onlarda korktu zar diktirme mevzusundan şimdi kız arkadaşları olan evlenecek olanlar bile şüpheyle yaklaşıyordur artık, acaba diktirdimi diye.. ama bazılarıda pisliğin teki, nasıl dalga geçiyorlar forumumuzla
annem gitti
oofff offf canım annem benim
Allah kimseyi annesiz bırakmasın
annem gitti
oofff offf canım annem benim
Allah kimseyi annesiz bırakmasın
neyseki kk üye alımını kapatmış, yoksa hepsi üyelik alıp saçma sapan konular açacaklardı
özdencim bence sende yap domates kışın çok rahat edersin hemde lezzetli domatesler yersin. geçen yıl bende hep buzdolabı poşetlerinde vardı, çok işime yaradı. ama 50 tane olsa yine biter heralde. kavanoz yetmeyecek zaten bana sanrım buzluğa poşetlede atacam biraz sığdırabildiğim kadar. bu arada kurban bayramınada az kaldı :44:
aminn canım.annenle yakın mı oturuyosunuz?
landflowes domatesleri yıkayıp kabuklarını soyup doğradıktan sonra çiğ olarak buzdolabı poşetlerine 1 kullanımlık koysam olurmu? kavanozla uğraşmak çok büyüdü gözümde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?