Eylül dostluğumuza burada devam (:

yok anacım ne sosyetesi ya sadece kafayı yemiş bizim marketçiler

[/FONT][/B]

çok pahalı ya bence de ya piyasadan haberleri yok yada kafayı yemişlerç

günaydın

dün iftarımızı sahurumuzu yaptık teyzemle annemlerle gece 4 te yattık yine
bedenim işyerinde ama ruhum evde hala yatakta uyuyor diyebilirim o durumdayım.
ve biz bayramın 1. günü çınarcığa gidiyoruz dünkü kadro ile hep birlikte tatil yapcaz bi anlık bir planla biletlerimizi bile aldık
eşiim bayramda asla gitmez bi yere beni bile şaşırttı

günaydın kızlar
teröristler buralara kadar gelmiş foçada askeri araca saldırı olmuş çok üzüldüm üzülüyorum bu durumlara Allah onları kahretsin pkk ya fırsat vermesin

günaydın kızlar
teröristler buralara kadar gelmiş foçada askeri araca saldırı olmuş çok üzüldüm üzülüyorum bu durumlara Allah onları kahretsin pkk ya fırsat vermesin

Aynı zamanda 183 ülke şartsız şurtsuz istediği gibi ülkemizden ev alabilecek. Cumhurbaşkanı onaylamış. Bir yandan terör bu kadar arttı ve egeye kadar geldi. Her gün şehidimiz var. Ne için bu vatan için ölüyorlar. Say say bitmez. Her sabah gazeteleri açtığımda yine ne süprizler bekliyor bizi. Bu günün bombası bu iki haber. Allah sonumuzu hayr etsin.

günaydın kızlar

günaydın fıstıklAR

cnm 2-3 yıl öncemiydi hatırlamıyomusun buca köprüsünü geçince heykelciler var orda polis arabısyla askerleri taşıyan aracın tam yanyana olduğu zamanda bonmba patlamıştı,uyuyoduk yerimizden fırlamıştık..

şirinyerde yine japon pazarının önünde 1 bomba patladı,1 çöpçü ölmüştü..

onlar heryerdeler,bit gibi yayılıyolar,ve izmir emniyeti iyi çalışıyor yinede kaç defa kemeraltında bomba teşebbüslerini yakaladılar,allah korusun orda bi olsa

sabah sabah bela okumak istemiyorum ama allah onlarında,onlara göz yumanlarında ....................

Günaydın kızlar

Çok yoğunum o yüzden sohbetinize katılamıyorum,aklım hep sizde.. Okumaya çalışıyorum, yoksa yetiştirmem mümkün olmuyor.. Maşallahınız var bu sıralar, sohbet çok hızlı ilerliyor

siyaset konuşmak yasak ama ben içinde bulunduğumuz durumu anlamıyorum. o kadar çok imkanımız varki niye hala bu şerefsizleri alt edemiyoruz niye bu kadar ağırdan alıyoruz. atağa geçmek için illaki önce onların saldırmasını bekliyoruz. artık şehirlere kadar yayıldılar. dağları bombalamak için ne bekliyoruz. bunlar bütün kış pek bişey yapamadılar şartları uygun değildi peki biz niye onları bekledik yaz gelince çatışma üstüne çatışma. kışın onlar saldırıda değilken şartları ağırken onları alt etmemiz daha kolay değilmiydi. Evet pkk eskiden beri var ama bu hükümetle artık meclise kadar girdiler ve iyice azıttılar. Eskiden türk-kürt hep beraberdik ya bizim mahallede çok iyi anlaştığımız arkadaşlarımız hep kürttü ve aileleri ne kadar iyi insanlardı. şimdi kendi kendilerini ayırdılar bizden çok üzülüyorum ülkemin bu haline. bu ülkede çocuk yetiştirmeye çok korkuyorum.

doğrudur canm ben 1 yıldır buradayım o zamanları bilmiyorum izmir emniyeti evet ii çalışıo benm eşimde onlardan biri biraz da ondan endişeleniyorum:S

günaydın kızlar

son yıllarda terör iyice arttı lanet olsun kardeşim Aydında askerlik yapıyo batıda olduğu halde içim rahat değil...doğudakilere allah sabır versin...ne için askerlik yapıyolar ne hale geldik ülke olarak baksanıza...tabi hanım köylü oluyo ya erkekler...adamın karısı zaten kimlerden belli...ondan bu yardım onlara bi de terörle mücadeleden bahsediyo utanmadan...
eşim Tuncelili benim herkes soruyodu bana nerden buldun şöyle böyle...korkuyolardı keşke herkes onlar kadar ATATÜRK çü olabilse yıllar önce İstanbula göçmüşler ve korkudan köylerine gidemiyo bir çoğu çünkü teröristler basıp ekmeklerini aşlarını alıyolarmış köylerde yaşayanların yoksa dağda nasıl karınlarını doyuracaklar vermezlerse canlarından olacaklar o yüzden bir sürü tanıdığım gidemiyo köyüne ben özellikle gidip görmek istiyorum munzur un harika bi yer olduğunu söylüyolar sayısız turist geliyo ama eşim istemiyo belki terör olayları (bitmez) ama azalırsa inşallah birgün gideriz...

Benimde keyfim kaçtı sabah sabah.

Her gün şehit haberi almaktan bıktım...

O ağlayan anneleri,babaları,eşleri görmekten bıktım.

İnsanların başlarına gelmedikçe, harekete geçmiyorlar.

Allah askerlerimize yardım etsin.

Arttı canım çünkü yüz buldukları bir şeyler var. Neyse ya konuyu değiştirelim. Kardeşinde inşallah hayırlısıyla bitirip gelir askerliğini.

ben tvde asla şehit haberlerini izleyemiyorum gazetede okuyamıyorum mahvoluyorum çünkü. Şimdi benimde oğlum olucak Rabbim korusun onu. işallah o zamana kadar terör kalmaz daha güzel bi ülkede büyütürüm çocuğumu,askerede gururla yollarım.

smilla canım ben kahveringi olanından aldım beyaz çabuk kirleniyo diye hatta içindeki bez beyaz o bile nasıl kirlendi patateslerden
resmi de bu tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…