- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.461
yok anacım ne sosyetesi ya sadece kafayı yemiş bizim marketçiler
[/FONT][/B]
günaydın kızlar
teröristler buralara kadar gelmiş foçada askeri araca saldırı olmuş çok üzüldüm üzülüyorum bu durumlara Allah onları kahretsin pkk ya fırsat vermesin
günaydın kızlar
teröristler buralara kadar gelmiş foçada askeri araca saldırı olmuş çok üzüldüm üzülüyorum bu durumlara Allah onları kahretsin pkk ya fırsat vermesin
günaydın fıstıklAR
cnm 2-3 yıl öncemiydi hatırlamıyomusun buca köprüsünü geçince heykelciler var orda polis arabısyla askerleri taşıyan aracın tam yanyana olduğu zamanda bonmba patlamıştı,uyuyoduk yerimizden fırlamıştık..
şirinyerde yine japon pazarının önünde 1 bomba patladı,1 çöpçü ölmüştü..
onlar heryerdeler,bit gibi yayılıyolar,ve izmir emniyeti iyi çalışıyor yinede kaç defa kemeraltında bomba teşebbüslerini yakaladılar,allah korusun orda bi olsa
sabah sabah bela okumak istemiyorum ama allah onlarında,onlara göz yumanlarında ....................
çok güzeller aslında ihtiyacım var bunlara
kemeraltındada vardı ama beyaz yoktu kahverengiydi,2 boy pazarlık sonucu 35 tl idi,burda 3 ü 38,9 tl,ama tabi kargo ücretide var
günaydın kızlar
son yıllarda terör iyice arttı lanet olsun kardeşim Aydında askerlik yapıyo batıda olduğu halde içim rahat değil...doğudakilere allah sabır versin...ne için askerlik yapıyolar ne hale geldik ülke olarak baksanıza...tabi hanım köylü oluyo ya erkekler...adamın karısı zaten kimlerden belli...ondan bu yardım onlara bi de terörle mücadeleden bahsediyo utanmadan...
eşim Tuncelili benim herkes soruyodu bana nerden buldun şöyle böyle...korkuyolardı keşke herkes onlar kadar ATATÜRK çü olabilse yıllar önce İstanbula göçmüşler ve korkudan köylerine gidemiyo bir çoğu çünkü teröristler basıp ekmeklerini aşlarını alıyolarmış köylerde yaşayanların yoksa dağda nasıl karınlarını doyuracaklar vermezlerse canlarından olacaklar o yüzden bir sürü tanıdığım gidemiyo köyüne ben özellikle gidip görmek istiyorum munzur un harika bi yer olduğunu söylüyolar sayısız turist geliyo ama eşim istemiyo belki terör olayları (bitmez) ama azalırsa inşallah birgün gideriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?