- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.481
smilla canım ben kahveringi olanından aldım beyaz çabuk kirleniyo diye hatta içindeki bez beyaz o bile nasıl kirlendi patateslerden
Eki Görüntüle 484532 resmi de bu tatlm
doğru söylüyorun beyaz kirlenir,benimde mutfağım genelde beyaz o yüzden öle istedim ama,direkt mi koyuyosun sepetlerin içine poşetle koysan kirlenmez heralde,yada çöp poşeti geçirmek lazım
Bende aldım bu sepetlerden. Soğan ve patatesi birlikte koyuyorum. Balkonumda duruyor. Kızkardeşimin evinin oradaki bir dükkandan aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 4-5 lira bir şeydi.
grçekten 4-5 liraya aldıysan çok ucuz
normalde de böyle fiyatları bende de yeşil ve beyazı var.
Kızlar bizim orada satılık bir ev bulduk. Ev sahibi evin içini şahane yaptırmış satacağım diye. 4 kat, fransız balkon her yeri mis gibi. Hafta sonu gidip bakacağız. Kısmetse bende artık kendi evime geçmek istiyorum. Ev sahibim çok iyidir ama kira vermekten bıktım.
Kızlar bizim orada satılık bir ev bulduk. Ev sahibi evin içini şahane yaptırmış satacağım diye. 4 kat, fransız balkon her yeri mis gibi. Hafta sonu gidip bakacağız. Kısmetse bende artık kendi evime geçmek istiyorum. Ev sahibim çok iyidir ama kira vermekten bıktım.
4-5 liramıçok ucuzmuş
ben hiç rastalamadım öyle bi fiyata
çitlenbik sen sepetini nerden aldın,sağlam duruyo
Sağolun kızlar, bakalım kısmet. Bu arada anneme yine yakın oluruz. Dizinin dibinden ayrılamıyorum
doğrudur canm ben 1 yıldır buradayım o zamanları bilmiyorum izmir emniyeti evet ii çalışıo benm eşimde onlardan biri biraz da ondan endişeleniyorum:S
Sağolun kızlar, bakalım kısmet. Bu arada anneme yine yakın oluruz. Dizinin dibinden ayrılamıyorum
Evet orada milenyum diye bir mağaza var. Her şey çok ucuz.
bu milenyum nerde bağcılarda da var ama...
bizim orda hasır sepetlere bakıyorum 10 15 20 25 öyle gidiyo boyuna göre akşam unutmazsam özellikle bakıcam fiyatlarına
Bağcılardan bahçelievlere giderken sol tarafta kalıyor. Aynı yerden bahsediyoruz büyük ihtimalle :)
kız oraya gelince bana da uğra yakın sayılırım 10 15 dk yürüme mesafesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?