Eylül dostluğumuza burada devam (:

smilla canım ben kahveringi olanından aldım beyaz çabuk kirleniyo diye hatta içindeki bez beyaz o bile nasıl kirlendi patateslerden
Eki Görüntüle 484532 resmi de bu tatlm

doğru söylüyorun beyaz kirlenir,benimde mutfağım genelde beyaz o yüzden öle istedim ama,direkt mi koyuyosun sepetlerin içine poşetle koysan kirlenmez heralde,yada çöp poşeti geçirmek lazım

doğru söylüyorun beyaz kirlenir,benimde mutfağım genelde beyaz o yüzden öle istedim ama,direkt mi koyuyosun sepetlerin içine poşetle koysan kirlenmez heralde,yada çöp poşeti geçirmek lazım

poşet soğan ve patatesi hemen küflendiriyo hele bu sıcakta torbanın içinde terler bikez öyle bıraktım da çöpe atmak zorunda kaldım annem aldığında poşetinden hemen çıkar dedi ogün bugündür öyle yapıyorum bende.bezi soru değil yıkanıyo nasılsa

Son düzenleme:
Bende aldım bu sepetlerden. Soğan ve patatesi birlikte koyuyorum. Balkonumda duruyor. Kızkardeşimin evinin oradaki bir dükkandan aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 4-5 lira bir şeydi.

normalde de böyle fiyatları bende de yeşil ve beyazı var.

Kızlar bizim orada satılık bir ev bulduk. Ev sahibi evin içini şahane yaptırmış satacağım diye. 4 kat, fransız balkon her yeri mis gibi. Hafta sonu gidip bakacağız. Kısmetse bende artık kendi evime geçmek istiyorum. Ev sahibim çok iyidir ama kira vermekten bıktım.

çok güzelmiş canım inş alırsınız kira vermek çok sinir bozucu

çok güzel bir fikir canım , elde birikmiş var ise kredi ile ev sahibi olabilirsiniz Allah gönlünüze göre versin canım

Sağolun kızlar, bakalım kısmet. Bu arada anneme yine yakın oluruz. Dizinin dibinden ayrılamıyorum

Hadi hayırlısı cnm inş olur,insanın kendi evi gibisi yok,ben arkadaşıma hediye tablo alacaktım vazgeçtim,ladfloves uyarmıştı kiracılarsa delik problem olabilir diye,ben kendi evimdeyim çok şükür,istediğim heryere birşeyler astım,

allah herkese nasip etsin inş

doğrudur canm ben 1 yıldır buradayım o zamanları bilmiyorum izmir emniyeti evet ii çalışıo benm eşimde onlardan biri biraz da ondan endişeleniyorum:S

Canım senin eşinde mi polis. Ben bilmiyodum...
Sbah sabah moralim bozuldu bu haberlere. Insanın gözünü kulağını kapayası geliyor artık... bu terör ancak ne zaman biter biliyomusunuz? Şu başımızdakilerin kıymetli oğullarından biri ne zaman şehit olur, işte o zaman evlatacısı neymiş bi görürler ancak terörü gerçekten bitirmek iöçin bişleyler yapılır. Ne de olsa memlekette vatanı için can verecek nice genç var ne de olsa dimi? nefret ediyorum artık!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…