- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.501
kpss sonuçlarıda açıklanmadıptesi açıklanaması gerekiyodu.. demek torpillilerin puanları daha düzenlenemedi
evet bende aysını düşünüyorum kaç gündür pc başında 8-5 beklemekten ifrit oldum kopyacılar torpilliler yandaşlar ne dersen de artık hepsine sinir oluyorum emek hırsızları pislikler
din, imandan bahsederler bi de. milyonlarca insanın hakkını nasıl verecekler ahirette acaba.
bu sabah çokk negatifim nedense
neyse havamız dağılsın bebişimize babası bu cicileri aldı bakııınnn
aminn canım.annenle yakın mı oturuyosunuz?
Amin canımda neden annene ihtiyacın var şu ara anlamadım
şunu buldum bende 4 aydan sonra oturtuyosun bebeği,çok pratik geldi bana.yemek masasına mutfak tezgahına heryere taşıyosun bebeği
Eki Görüntüle 484589
şunu buldum bende 4 aydan sonra oturtuyosun bebeği,çok pratik geldi bana.yemek masasına mutfak tezgahına heryere taşıyosun bebeği
Eki Görüntüle 484589
Kızlar ben bugün kötü uyandım.Vatan hainleri hakkariden Foçaya gelmişler.Askerlerimizin kana ihtiyacı varmış.Ama çok şükür ki Ege üniversitesinin önü mahşer gibiymiş.
kan verecek olanlara metro'da kart basanlar mı ararsınız, boya yaptığı evi yarım bırakıp mahalleliyi toparlayanı mı ararsınız.Tüm İzmir ordaymış.Allaha şükür kan ihtiyacı kalmamış.Stoklar dolmuş.O kadar cok ağladım ki.
Kızlar ben bugün kötü uyandım.Vatan hainleri hakkariden Foçaya gelmişler.Askerlerimizin kana ihtiyacı varmış.Ama çok şükür ki Ege üniversitesinin önü mahşer gibiymiş.
kan verecek olanlara metro'da kart basanlar mı ararsınız, boya yaptığı evi yarım bırakıp mahalleliyi toparlayanı mı ararsınız.Tüm İzmir ordaymış.Allaha şükür kan ihtiyacı kalmamış.Stoklar dolmuş.O kadar cok ağladım ki.
Kpss olayına gelince bundan en çok dertli olanlardan biri de benim.İptal olan sınava hazırlanıp girip atananlardanım.İlk sınavda 81 öğretmenlik puanı almıştım.atanabiliyorken kopyacılar yüzünden atamadılar.Sınavı iptal ettiler.Eşimle nişanlıydık.Mahvolduk ikimizde.Sonraki sınava çalıştım tekrar şükür ki 4 puan fazlasını aldım.
Şuan kopyacı karı kocalardan biriyle aynı ilçede çalışıyorum.Ve inanır mısınız pis pis sırıtıyorlar her seminerde.Hiç utanma arlanma yok.Laf çarptıklarında bile sinsice gülüyorlar.Allah o parayı yedirtmesin onlara
Kızlar benim artık devletin hiçbir kurumuna güvenim kalmadı.Karı koca nasıl aynı yanlışları yapabilir?? Nasıl ikisi de 99 puan alabilir?
Canınızı sıkmam istemem ama artık bu ülkeye bişeyler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?