Eylül dostluğumuza burada devam (:

kpss sonuçlarıda açıklanmadı ptesi açıklanaması gerekiyodu.. demek torpillilerin puanları daha düzenlenemedi

evet bende aysını düşünüyorum kaç gündür pc başında 8-5 beklemekten ifrit oldum kopyacılar torpilliler yandaşlar ne dersen de artık hepsine sinir oluyorum emek hırsızları pislikler

evet bende aysını düşünüyorum kaç gündür pc başında 8-5 beklemekten ifrit oldum kopyacılar torpilliler yandaşlar ne dersen de artık hepsine sinir oluyorum emek hırsızları pislikler

din, imandan bahsederler bi de. milyonlarca insanın hakkını nasıl verecekler ahirette acaba.
bu sabah çokk negatifim nedense

din, imandan bahsederler bi de. milyonlarca insanın hakkını nasıl verecekler ahirette acaba.
bu sabah çokk negatifim nedense

bende püskürcek yer arıyorum din altına sığınıp yaptıkları için bu kadar çok taraftarları pardon yandaşları var ya zaten.bizim insanımızda akıl yok ki hepsi bir torba kömür buzdolabı çamaşır makinası için

neyse havamız dağılsın bebişimize babası bu cicileri aldı bakııınnn

Eklentiler

• $0505201210533697354496.webp
    3 KB · Görüntüleme: 18
  • $07032012142137640532726.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 13
  • $20042012141918721599077.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 19
şunu buldum bende 4 aydan sonra oturtuyosun bebeği,çok pratik geldi bana.yemek masasına mutfak tezgahına heryere taşıyosun bebeği

hayırlı sabahlar, minnoşumla biz geldik
boynum tutuldu ya kas gevşetici de içemem mafoldum dün geceden beri

aminn canım.annenle yakın mı oturuyosunuz?

ewt 20 dk mesafedeyiz metroyla

Amin canımda neden annene ihtiyacın var şu ara anlamadım

hastalandığımda annem bana bebek gibi baktı, biliyosunuz haftalarca yataga çakılı kalmıştım
şimdi daha dzelmeden bir orduya hizmet ediyorum buan, burda bahsetmiyorum ama çok doluyum
ne eşime ne aileme ne de misafirlerime asla bişey sezdirmem
ama benim gücüm çok tükendi ya dayanamıyorum gerçekten hiçbişeye

şunu buldum bende 4 aydan sonra oturtuyosun bebeği,çok pratik geldi bana.yemek masasına mutfak tezgahına heryere taşıyosun bebeği

Eki Görüntüle 484589

ya bu tarz şeyleri doğumdan sonra ihtiyacım oldukça almayı düşünüyorum, en iyisi o sanırım
alıp bir de kullanmamak var. Evde bir sürü ıvır zıvır uğraşamam
sen nerden buldun bunu, aklımda olsun

Kızlar ben bugün kötü uyandım.Vatan hainleri hakkariden Foçaya gelmişler.Askerlerimizin kana ihtiyacı varmış.Ama çok şükür ki Ege üniversitesinin önü mahşer gibiymiş.
kan verecek olanlara metro'da kart basanlar mı ararsınız, boya yaptığı evi yarım bırakıp mahalleliyi toparlayanı mı ararsınız.Tüm İzmir ordaymış.Allaha şükür kan ihtiyacı kalmamış.Stoklar dolmuş.O kadar cok ağladım ki.

çok şükür canm bende gitcektim bunu duyduğum ii oldu

Gunaydınlar...
Yıne sabah uyudum anca kalktım bu yuzden haberlere bıle bakmadan buraya gelmıstım sız dıyınce baktım...
Ben de agzımı acarsam ban yerım de içimde bırıken cok sey var...

Hanı bı zamanlar faceden de yazmıstım kapalılara hep malum partıcı gozuyle bakılıyor dıye yok oyle bırsey. Elıme gecırsem parcalayacagım cok adam var... Muslumanlık oyle olmuyor ıste. Koskoca adama hadı takla at da ınanayımla olmuyor...

Teror dedıklerı dagdakı uc bes capulcu... İsteseler 1 gunde kurur kökü. Ama ıstemıyorlar, işlerıne gelmıyor. Bundan ekmek yıyen cok ınsan var cunku...
Kuzenım anlatırdı lanet bı sey dıye. Adam burnumuzun dıbınde vuralım komutanım olmaz derlermıs. Neyın kafasındayız kı bız. Ben daha olen sehıt aılelerının bırının bıle bırakın vıllada apartmanda oturdugunu bıle gormedım, hep gece kondu. Kesınlıkle herseyın planlı secılmıs ınsanlardan yapıldıgını dusunuyorum. Belkı cok sacma bulacaksınız ama terorıste bıle gerek kalmadan kendı ıclerınde o yavrucakları harcadıklarını dusunuyorum... Hersey planlı. Cıkmadı mı haberlerde komutanın bırı erin elıne vermıs bombayı da patlamıs. Bılerek yapılan da cok sey var. Aklımızın alamayacagı seyler donuyor artık...

Smılla o sirinyerdekı patlama var ya canım japon pazarının ordakı. O gun pc kursundan cıkmıstım, hemen eve gıtmeyım azcık dolasayım dedım japon pazarına gıttım, o kadar severım kı halbukı orayı, ama o gun bı keyıfsızlık vardı ustumde olesıne dolastım cıktım, normalde ssatlerce bırak benı orda gıkım cıkmaz. Cıktım japondan az bıraz gıttım bomba patladı. Yasadıgım korkuyu anlatamam. Gunlerce haftalarca kendıme gelemedım. O ölen çöpçü degıldı de japon pazarının yanında halıcı vardı28 yasında gencecık bır delıkanlıydı olen. Halıcının onundekı motora koymuslar bombayı. Annesı nasıl feryat ettı, tek evladıymıs kadının...
Bu olaydan bır sure sonra da tansasın oraya koydular ıste bombayı, çöpcünün de kolu mu bacagımı ne kopmustu

Hele sunu hıc anlamıyorum. Nasıl secılıyor bu sehıtler.Sehıt aılelerın hepsı aynı dusunceye sahıp. Belkı de oyle ayakta duruyorlar ama ben o lafı duyunca evde resmen sınırden delırıyorum. VATAN SAĞOLSUN, BI OĞLUM VAR ONU DA DAGA GONDERECEM DIYE... Evet vatan sagolsun ama esıtlık olsun. Bırılerı bı taraflarını yayarken ben nıye evladımı kurban vereyım... Savas olsa canla basla hepımız gıdelım koyalım canımızı ortaya, ama yok bır kesım ınsan laylada orda burda gununu gun etsın, parası olan askerlıkten kacsın, olmayan vatan ugruna sehıt olsun...

Allah ım sen fırsatcılara fırsat verme, askerlerımızı, polısımızı, ınsanlarımızı sen koru Rabbım...

Kpss olayına gelince bundan en çok dertli olanlardan biri de benim.İptal olan sınava hazırlanıp girip atananlardanım.İlk sınavda 81 öğretmenlik puanı almıştım.atanabiliyorken kopyacılar yüzünden atamadılar.Sınavı iptal ettiler.Eşimle nişanlıydık.Mahvolduk ikimizde.Sonraki sınava çalıştım tekrar şükür ki 4 puan fazlasını aldım.

Şuan kopyacı karı kocalardan biriyle aynı ilçede çalışıyorum.Ve inanır mısınız pis pis sırıtıyorlar her seminerde.Hiç utanma arlanma yok.Laf çarptıklarında bile sinsice gülüyorlar.Allah o parayı yedirtmesin onlara

Kızlar benim artık devletin hiçbir kurumuna güvenim kalmadı.Karı koca nasıl aynı yanlışları yapabilir?? Nasıl ikisi de 99 puan alabilir?

Canınızı sıkmam istemem ama artık bu ülkeye bişeyler oldu

Son düzenleme:

Bu satırları yazdın ya çok mutlu oldum canım. Allah hepsinin en kısa zamanda şifasını verir inşallah.

ah birileri çıksada o kadının saçını başını yolsa, adamıda bi güzel dövse. ne mutlu olurummm bilemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…