- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.521
Kpss olayına gelince bundan en çok dertli olanlardan biri de benim.İptal olan sınava hazırlanıp girip atananlardanım.İlk sınavda 81 öğretmenlik puanı almıştım.atanabiliyorken kopyacılar yüzünden atamadılar.Sınavı iptal ettiler.Eşimle nişanlıydık.Mahvolduk ikimizde.Sonraki sınava çalıştım tekrar şükür ki 4 puan fazlasını aldım.
Şuan kopyacı karı kocalardan biriyle aynı ilçede çalışıyorum.Ve inanır mısınız pis pis sırıtıyorlar her seminerde.Hiç utanma arlanma yok.Laf çarptıklarında bile sinsice gülüyorlar.Allah o parayı yedirtmesin onlara
Kızlar benim artık devletin hiçbir kurumuna güvenim kalmadı.Karı koca nasıl aynı yanlışları yapabilir?? Nasıl ikisi de 99 puan alabilir?
Canınızı sıkmam istemem ama artık bu ülkeye bişeyler oldu
ah birileri çıksada o kadının saçını başını yolsa, adamıda bi güzel dövse. ne mutlu olurummm bilemezsiniz[/QUOTE
​sofiş biz yoluklayalım çok isterim
Kızlar ben bugün kötü uyandım.Vatan hainleri hakkariden Foçaya gelmişler.Askerlerimizin kana ihtiyacı varmış.Ama çok şükür ki Ege üniversitesinin önü mahşer gibiymiş.
kan verecek olanlara metro'da kart basanlar mı ararsınız, boya yaptığı evi yarım bırakıp mahalleliyi toparlayanı mı ararsınız.Tüm İzmir ordaymış.Allaha şükür kan ihtiyacı kalmamış.Stoklar dolmuş.O kadar cok ağladım ki.
neyse kızlar, Allah selamet versin hepimize diyelim kapatalım
ben size bişey sorucam
yorganlarım için vakumlu şeylerden (adını bilmiyom) almam lazım
kullanan var mı aranızda? hangi marka iyi? internetten almak çok mantıklı gelmiyo görmek istiyorum
bana marka tavsiye edebilir misiniz
oğlum olursa askere falan göndermem, şuanki imkanlarıma sahip olursa belki bedelli...
yanlış düşündüğümü söyleyebilirsiniz ama ben o gençlerin boşu boşuna öldüğünü düşünüyorm. Annelerinin başı örtülü diye yemin törenine bile alınmazken adice öldürürdüklerinde "vatan sağolsun" dendi. Heee sen bu ülkede o başörtünle okuyamazsın, çalışamazsın, hatta oğlunun yemin törenine bile katılamazsın amaa iş ölmeye gelince paşa paşa ölüme teslim edersin sonunda da "vatan sağolsun" dersin. Yazıklar olsun. Yok öyle bir vatan kimse kusura bakmasın. Ben istanbul birincisiyken bu ülkede yıllarca üniversite okuyamadım, en TEMEK HAKKIMDAN mahrum bırakıldım. Öldürülmeye gelince "benim vatanım" oluyo ama değil mi? Bu ülkede ne doğru dürüst gitti ki Allah aşkına
terör otuz küsür yıldır var, onca hükümet geldi geçti hiçbiri bi halt edemedi, yıllar önce olan şeyleri şimdi kaset kayıtlarından planlarken duyuyoruz kanımız donuyo
hepsi aynı b...k afedersiniz de hangisinin bir diğerinden farkı var ki?
ben bir kere bile sandığa gitmedim oy kullanmadım, referandum dahil
red ediyorum o sandıgı da bu sistemi de, hepsinin de canı cehenneme inş.
ay çok sinirliyim
ben size bişey sorucam
kullanan var mı aranızda? hangi marka iyi? internetten almak çok mantıklı gelmiyo görmek istiyorum
ben size bişey sorucam
işte izmiri ve izmirlileri sevmem için bir neden daha...
canım ben netten aldım 3 lü 15 lira ama kullanamadım hala arkadaşımda kaldı o kendine de aldı kullanmaya başladı en büyüğüne 1 yorgn koyabilmiş sadece ama çok güzel diye az yer kaplamış bi getirse ben de kullansam iyi olacak
ben kullanıyorum markasını bilmiyorum bi ara bime geldiğinde almıştım sonra gittim eminönünden kayınvalidem aldı..
çok memnunum çok güzel yerden tasarruf ediliyor.
ahsen takviminin dediğine göre yeni taktikler spor hareketleri denemeniz gerkiyomuş yaratıcı olun diyo...
az önce doktorum aradı. 2 li testimin sonucu için, risk oranım 1600 de 1 miş yani çok iyiymiş.
eylülün ilk haftası içinde tekrar kontrole gitcez daha 1 ay varrr çoook fazla yaa
kız ahsen gerçekten 2 gündür ne istesen oluyo maşallah.. misafirlerin üzüyolarmı canım anlatmıyosun hiç nasıl gidiyo ?
hanzadebende farkettim takvimde yazanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?