Eylül dostluğumuza burada devam (:

inanamıyorum ya nasıl bir yüzsüzlüktür bu off bunları okudukça kendime çok acıyorum boşu boşuna kürek çekip duruyorum bu kpss ve atama bilmem ne muhabbetinden o kadar çok yıprandım ki hayattan hiç bi zevk alamaz hale geldim

oğlum olursa askere falan göndermem, şuanki imkanlarıma sahip olursa belki bedelli...

yanlış düşündüğümü söyleyebilirsiniz ama ben o gençlerin boşu boşuna öldüğünü düşünüyorm. Annelerinin başı örtülü diye yemin törenine bile alınmazken adice öldürürdüklerinde "vatan sağolsun" dendi. Heee sen bu ülkede o başörtünle okuyamazsın, çalışamazsın, hatta oğlunun yemin törenine bile katılamazsın amaa iş ölmeye gelince paşa paşa ölüme teslim edersin sonunda da "vatan sağolsun" dersin. Yazıklar olsun. Yok öyle bir vatan kimse kusura bakmasın. Ben istanbul birincisiyken bu ülkede yıllarca üniversite okuyamadım, en TEMEK HAKKIMDAN mahrum bırakıldım. Öldürülmeye gelince "benim vatanım" oluyo ama değil mi? Bu ülkede ne doğru dürüst gitti ki Allah aşkına
terör otuz küsür yıldır var, onca hükümet geldi geçti hiçbiri bi halt edemedi, yıllar önce olan şeyleri şimdi kaset kayıtlarından planlarken duyuyoruz kanımız donuyo

hepsi aynı b...k afedersiniz de hangisinin bir diğerinden farkı var ki?

ben bir kere bile sandığa gitmedim oy kullanmadım, referandum dahil

red ediyorum o sandıgı da bu sistemi de, hepsinin de canı cehenneme inş.

ay çok sinirliyim

neyse kızlar, Allah selamet versin hepimize diyelim kapatalım

ben size bişey sorucam
yorganlarım için vakumlu şeylerden (adını bilmiyom) almam lazım
kullanan var mı aranızda? hangi marka iyi? internetten almak çok mantıklı gelmiyo görmek istiyorum
bana marka tavsiye edebilir misiniz

işte izmiri ve izmirlileri sevmem için bir neden daha...

canım ben netten aldım 3 lü 15 lira ama kullanamadım hala arkadaşımda kaldı o kendine de aldı kullanmaya başladı en büyüğüne 1 yorgn koyabilmiş sadece ama çok güzel diye az yer kaplamış bi getirse ben de kullansam iyi olacak

Aynı senın gıbı dusunuyorum ahsen...
Anadolu ımam hatıpte okurken teftıse geldıler o örtüler cıkacak dıye, ağlaya ağlaya çocuk aklımızla iğnelerımızı sıyırmıstık örtülerımızden, mudurumuzde bızle bır aglamıstı...
Nereye vatan sagolsun sadece benım oğlumda sag olacaksa olmasın...

Kapalı gorduklerı herkesı bu şu partıcı demıyorlar mı ıste orda herkesı parcalayasım gelıyor. Degılım kardesım ben o partıcı degılım.
Duzene ayak uydurmus, herseyı kendı kesesı ıcın yapan hıc bır partıcı degılım...

ben kullanıyorum markasını bilmiyorum bi ara bime geldiğinde almıştım sonra gittim eminönünden kayınvalidem aldı..
çok memnunum çok güzel yerden tasarruf ediliyor.

ben de var evlenirken kıyafetlerimi vakumlayıp getirmiştim en büyük boydan şimdide yorgan koydum ama marka bilmiyorum canım. alırken poşetinin kalın olmasına dikkat et

Benimde annem başörtülü,insanlar anneme tepki gösteriyor bazen,laf fln sokan oluyo,çok şaşırtıcı değilmi..insanlar öyle doluki patlıcak yer arıyorlar,annem sağlık ocağına gitmiş,doktor hükümeti eleştiriyoda eleştiriyo,annem demiş bana niye söylüyorun,doktor demiş e sende vermişsindir ona demiş,annemde nerden çıkartıyosun ben oy fln vermedim demiş,doktorda sen vermedin o vermedi kim verdi bunlara oy demiş

ben kullanıyorum markasını bilmiyorum bi ara bime geldiğinde almıştım sonra gittim eminönünden kayınvalidem aldı..
çok memnunum çok güzel yerden tasarruf ediliyor.

kayınvalidem bir sürü yorgan verdi, annem de verdi, bazanın altında gardolapta bir sürü yer kaplıyo ya
belli bir marka yok sanırım, ikeada var mı oraya gitsem bulur muyum acaba
eminönüne gitmek çok zor şu sıralar

vakumlu poşetler büyük marketlerde var görüyorum ben hiç kullanmadım ama
kocam her gelene biz iki kişi sığamıyoruz bu eve diyip dalga geçiyo benle,e yatağın altı dantel,havlu ıvır zıvır çeyizle dolu,koltukların altıda yok bende,çocuk odasına yaptırdıgımız dolaba yorganalrı koydum,kışlıklarla yazlıkları koyacak yer yok evde:26:

ayy kızlar bu sıralar aklımdan ne geçirsem oluyor ya inanır mısnız
şimdi ablam aradı, eminönüne gidiyom bişey istiyo musun dedi
ben de vakumlu poşet istedim

erdim galiba yakında uçucam

herkese selamlar
Malum konularda yorum yapmak istemiyorum bir şehit ailesi olarak o kadar doluyumki değil banlanmak üyeliğim iptal edilir susuyorum... Zaten ahsen benim söyleyeceklerime tercüman olmuş...
sofiş aldıklarınıza bayıldım hepsi çok güzel Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.
Benimde akşama iftara misafirlerim var arada tarif bakmak için pc açtığımda sizede bakıyorum.

Selammm...

Bugünkü şehit haberlerini sizden aldım kızlar... Çok üzüldüm... Allah'tan şehitlerimize rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum... Keşke şu terör bitse... Yıllardan beri var her gelen yönetici bıçak kemiğe dayandı terör artık bitecek dese de olanlar malum... Oraya buraya savaş açılacak mı diye konuşulacağına önce şu sorun bi ortadan kaldırılabilse... Ona buna laf söyleyip komşu ülkelerimize tavır koymaktansa... Söylenecek çok şey var ama... Olan mehmedimize oluyor... Olan kendi evladımıza kendi analarımıza oluyor önce bunları görsünler...

az önce doktorum aradı. 2 li testimin sonucu için, risk oranım 1600 de 1 miş yani çok iyiymiş.
eylülün ilk haftası içinde tekrar kontrole gitcez daha 1 ay varrr çoook fazla yaa

ahsen takviminin dediğine göre yeni taktikler spor hareketleri denemeniz gerkiyomuş yaratıcı olun diyo...

hepimizin moralleri çok bozuk, söylenecek çok şey zaten herkesinde bildiği devamlı söylediğimiz şeyler. ama maalesef söylemekten öteye gidemiyoruz gözümüze soka soka yaptıklarına karşı elimizden bişey gelmiyor, neden gelmiyor? vatan bize emanet edildi ama biz sadece izliyoruz ve kendi hayatlarımızı yaşamaya devam ediyoruz. sanırım artık bu tayyip pisliğinin geri dönüşü yok, artık herşeyini garantiye almış durumda, oyları bile belli artık, yıllardır yerini yapmış önce çevresini yapmış bir kukla tarafından yönetiliyoruz maalesef. Allah hepsini bildiği gibi yapsın.

kız ahsen gerçekten 2 gündür ne istesen oluyo maşallah.. misafirlerin üzüyolarmı canım anlatmıyosun hiç nasıl gidiyo ?
hanzadebende farkettim takvimde yazanı

ahsen takviminin dediğine göre yeni taktikler spor hareketleri denemeniz gerkiyomuş yaratıcı olun diyo...

ewt okudum şuan için farklı bişeye gerek duymuyoz ama iki üç hafta önce hizmette byagı sınırlama olacak belli

az önce doktorum aradı. 2 li testimin sonucu için, risk oranım 1600 de 1 miş yani çok iyiymiş.
eylülün ilk haftası içinde tekrar kontrole gitcez daha 1 ay varrr çoook fazla yaa

süper çıkmış canım
hadi geçmiş olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…