- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.541
ahsen takviminin dediğine göre yeni taktikler spor hareketleri denemeniz gerkiyomuş yaratıcı olun diyo...
hamileler için özel zar var mı acep
neyse havamız dağılsın bebişimize babası bu cicileri aldı bakııınnn
Ayyyyyy aşık oldum ya benimki görmesin kudurur calla, yerler o hamsiyi
Kızlar telefondan giriyormuşsun bunları görünce dayanamadım atladım bayıldım Allah sağlıklı giymeyi nasip etsin tatlım
Hanzade kesin biliyordur varsa
Sofişşş nerden aldınızzz
şimdilik bilmiyorum ama hamile kalsam herşeyi araştırırım kesin olmadı ben yaratırım bşyler
Landflovesla benim çocuğum eminim böyle bişey olur
Bizimkiler biraz fazla fanatikler de
Eki Görüntüle 484760
saolasın bitanem. teyzesi gelir ıssırır artıkınnSofişim cok sevındım canım sonuclara... Sağlıkla gelsın ınsallah kuzularımız...
Bu arada kıyafetlere de bıttım. Yerım o hamsıyı. Bız daha ıcınde bebek yokken bayıldık kıyafete bı de o hamsı oraya gırınce bacagından kolundan bı ısırık alınır artık
saolasın bitanem. teyzesi gelir ıssırır artıkınnbelki doğuda felan aynı ya da yakın yerlere düşeriz
Landflovesla benim çocuğum eminim böyle bişey olur
Bizimkiler biraz fazla fanatikler de
Eki Görüntüle 484760
bana doktorum söylemişti; göbişe baskı olmadığı sürece rahat ettiğin her pozisyonda olabilirmişnete hamileler için cinsellik yazınca bşyler çıkıyo pozisyonlar filan yazıyo ama bakamadım müsait değil burası bi bakın ne var
şöyle doğunun rahat bi yeri olsa ikimizede. inşallahhhhhNasıl ısterım bılemezsın. Harıka otesı olur, yirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?