Eylül dostluğumuza burada devam (:

sofişcim gözünaydın. Büyük bi rahatlama oluyo dimi insanda işallah sağ salim kucağımıza alırız.

Ahsencim bizde şimdilik zara filan ihtiyaç duymuyoruz. sadece bana birazcık daha enerji lazım gerçi ilk haftalarıma çok çok iyiyim çevremdekiler bile öyle diyolar. bide belim bacaklarım çok ağrıyo son günlerde seninde öylemi ??

neyse havamız dağılsın bebişimize babası bu cicileri aldı bakııınnn

Ayyyyyy aşık oldum ya benimki görmesin kudurur valla, yerler o hamsiyi
Kızlar telefondan giriyorum bunları görünce dayanamadım atladım bayıldım Allah sağlıklı giymeyi nasip etsin tatlım

Son düzenleme:
ahsen ve pingu çok saolun kızlar.
evet insan oldukça rahatlıyo kaç gündür hastaneyi arıyodum dün belli olmuş ama doktorum doğumdaymış ancak sabah aradı. şükür olsun.
hepimiz hayırlısıyla, sağlıklı, sıhatli alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah.

Ayyyyyy aşık oldum ya benimki görmesin kudurur calla, yerler o hamsiyi
Kızlar telefondan giriyormuşsun bunları görünce dayanamadım atladım bayıldım Allah sağlıklı giymeyi nasip etsin tatlım

saol tatlım benim. çok şirinler dimi. daha neler neler vardı eşimi zor dizginledim bide hastane çıkışı alacaktı yoksa
senin eşinde ts liydi doğru ya. aman gösterme o zamannn

Bende öğle arası metroya binip gitcektim.Metro kalabalıktı.
Görevliler gerekli kan bulunmuş.Kan vermek için gidenlere gitmenize gerek kalmadı diye uyardılar.

NE diyeyim ki ben seviyorum İZMİRİ,İZMİRDE YAŞAYANLARI...

Yılmaz Özdil'in kalemine sağlık,gene çok güzel yazmış.

Allah askerlerimize yardım etsin.

Sofişim cok sevındım canım sonuclara... Sağlıkla gelsın ınsallah kuzularımız...
Bu arada kıyafetlere de bıttım. Yerım o hamsıyı. Bız daha ıcınde bebek yokken bayıldık kıyafete bı de o hamsı oraya gırınce bacagından kolundan bı ısırık alınır artık

nete hamileler için cinsellik yazınca bşyler çıkıyo pozisyonlar filan yazıyo ama bakamadım müsait değil burası bi bakın ne var

Landflovesla benim çocuğum eminim böyle bişey olur
Bizimkiler biraz fazla fanatikler de

Eki Görüntüle 484760

benimkide beşiktaşlı. doğunca pipisini siyah beyaza boyucam diyo ultrason resmini verdi bize doktor pipisinin olduğu resim. abisini aradı hemen abi diyo beşiktaşlı geliyo fotoğrafta pipi siyah beyaz

saolasın bitanem. teyzesi gelir ıssırır artıkınn belki doğuda felan aynı ya da yakın yerlere düşeriz

Hahaha bitek benimkisi fanatik değil heralde hiç ilgisi yok maçla falan o da bjk li.ben gs liyim ben alır giydiririm sarı kırmızı

nete hamileler için cinsellik yazınca bşyler çıkıyo pozisyonlar filan yazıyo ama bakamadım müsait değil burası bi bakın ne var
bana doktorum söylemişti; göbişe baskı olmadığı sürece rahat ettiğin her pozisyonda olabilirmiş
Nasıl ısterım bılemezsın. Harıka otesı olur, yirimmm
şöyle doğunun rahat bi yeri olsa ikimizede. inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…