- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.561
bana doktorum söylemişti; göbişe baskı olmadığı sürece rahat ettiğin her pozisyonda olabilirmiş
şöyle doğunun rahat bi yeri olsa ikimizede. inşallahhhhh
saol tatlım benim. çok şirinler dimi. daha neler neler vardı eşimi zor dizginledim bide hastane çıkışı alacaktı yoksa
senin eşinde ts liydi doğru ya. aman gösterme o zamannn
saol tatlım benim. çok şirinler dimi. daha neler neler vardı eşimi zor dizginledim bide hastane çıkışı alacaktı yoksa
Kars rahatmış canm eşim orada yaptı o zaman evli değildik de pek bi sorun olmuyodu güvenlik açısından falan lojmanda vardı hatta bekara bile lojman veriolar
Kars rahatmış canm eşim orada yaptı o zaman evli değildik de pek bi sorun olmuyodu güvenlik açısından falan lojmanda vardı hatta bekara bile lojman veriolar
kızlar merhaba ,
birden bire bir sürü iş çıktı ancak yazabiliyorum ,
sofistike gözün aydın testler güzel çıkmış
aydasu gece kuşu oldun iyice
tulumlar çok cici
bizde karsı yazıcaz. inş. çıkar öyle bi yer..Kars rahatmış canm eşim orada yaptı o zaman evli değildik de pek bi sorun olmuyodu güvenlik açısından falan lojmanda vardı hatta bekara bile lojman veriolar
inanılmaz bayıldım hemen telefona kaydettim benimkine göstergembizde öylemiz bebek olmadan şimdiden o takımların hayalini kuruyor, odası bordo mavi olucakmis herseyi hastane odasida bordo mavi olucakmis hatta Trabzonspor aşkıyla buyucekmis maclara planlar yapiyor neler neler
Maşallah nazarlardan korusun ya bayıldım olursa bizimde artık Ts maclarına giderler birlikte
Ya özden sorma artık gecelerı hıc uymuyorum. Sabah 6 gıbı uykuya anca dalabılıyorumdengem bozuldu ıyıce
sıcaktan bence bende dün gece uyuyamadım hatta bir ara ağlama noktasına kadar geldim eşimde sıcakta tutturmuş gel bacağıma yat diye zaten sıcak bir taraftan sinirlerim tepemde bir taraftan gittim yatağımda yattım , gece bir kalktım yatağım ayak tarafına yatmışım sonra tekrar yerime yattın çok scaktı :26:
Kıyamam ya...
Sıcakta napıyım ben senın bacagını desene
Kız sende ayrı bı komıklık var yalnız farkındamısın...
Su aralar sen ne desen ben gulme modundayım bayılıyorum yorumlarına...
sofişcim gözünaydın. Büyük bi rahatlama oluyo dimi insanda işallah sağ salim kucağımıza alırız.
Ahsencim bizde şimdilik zara filan ihtiyaç duymuyoruz. sadece bana birazcık daha enerji lazımgerçi ilk haftalarıma çok çok iyiyim çevremdekiler bile öyle diyolar. bide belim bacaklarım çok ağrıyo son günlerde seninde öylemi ??
o enerjiden biraz benim de ihtiyacım var
bacaklarımda belimde ağrı olmuyor ama ayakta çok durunca karnımın yanları ağrıyo
o enerjiden biraz benim de ihtiyacım var
bacaklarımda belimde ağrı olmuyor ama ayakta çok durunca karnımın yanları ağrıyo
Aksamkı menuler ne kızlar...
Esım aradı menuyu verdı, bana da yapması kaldı
Etlı bamya
Bulgur pılavı
Cacık
Tiramisu
Dunden de kurufasulyem var ortaya koyarım
Bu huyuna bayılıyorum esımın tum menuyu o belırlıyor kafam rahat
Kızlar gecen gun degısık bırseyler deneyım dedım. Bezelye püresı yaptım tadına bayıldım zaten de ama gorutusu de cok hosuma gıttı benım, bezelye sevıyorsanız deneyın derım
Eki Görüntüle 484801
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?