Eylül dostluğumuza burada devam (:

bana doktorum söylemişti; göbişe baskı olmadığı sürece rahat ettiğin her pozisyonda olabilirmiş

şöyle doğunun rahat bi yeri olsa ikimizede. inşallahhhhh

Kars rahatmış canm eşim orada yaptı o zaman evli değildik de pek bi sorun olmuyodu güvenlik açısından falan lojmanda vardı hatta bekara bile lojman veriolar

saol tatlım benim. çok şirinler dimi. daha neler neler vardı eşimi zor dizginledim bide hastane çıkışı alacaktı yoksa
senin eşinde ts liydi doğru ya. aman gösterme o zamannn

inanılmaz bayıldım hemen telefona kaydettim benimkine göstergem bizde öylemiz bebek olmadan şimdiden o takımların hayalini kuruyor, odası bordo mavi olucakmis herseyi hastane odasida bordo mavi olucakmis hatta Trabzonspor aşkıyla buyucekmis maclara planlar yapiyor neler neler
Maşallah nazarlardan korusun ya bayıldım olursa bizimde artık Ts maclarına giderler birlikte

saol tatlım benim. çok şirinler dimi. daha neler neler vardı eşimi zor dizginledim bide hastane çıkışı alacaktı yoksa

inanılmaz bayıldım hemen telefona kaydettim benimkine göstergem bizde öylemiz bebek olmadan şimdiden o takımların hayalini kuruyor, odası bordo mavi olucakmis herseyi hastane odasida bordo mavi olucakmis hatta Trabzonspor aşkıyla buyucekmis maclara planlar yapiyor neler neler
Maşallah nazarlardan korusun ya bayıldım olursa bizimde artık Ts maclarına giderler birlikte

kızlar merhaba ,

birden bire bir sürü iş çıktı ancak yazabiliyorum ,

sofistike gözün aydın testler güzel çıkmış

aydasu gece kuşu oldun iyice

tulumlar çok cici

kızlar merhaba ,

birden bire bir sürü iş çıktı ancak yazabiliyorum ,

sofistike gözün aydın testler güzel çıkmış

aydasu gece kuşu oldun iyice

tulumlar çok cici

Ya özden sorma artık gecelerı hıc uymuyorum. Sabah 6 gıbı uykuya anca dalabılıyorum dengem bozuldu ıyıce

Kars rahatmış canm eşim orada yaptı o zaman evli değildik de pek bi sorun olmuyodu güvenlik açısından falan lojmanda vardı hatta bekara bile lojman veriolar
bizde karsı yazıcaz. inş. çıkar öyle bi yer..

aynı benim eşimde öyleydi daha evli değildik mağazaya gidip onlara bakardı bebişimiz olunca bunları giyecek derdi. bebeğimize aldığımız ilk şeyler de onlar oldu zaten
maç hayallerine girmiyorum bilee daha neler nelerr
desene bebeğime bi tsli arkadaş garantiledikk:13: inşallah canım benim en yakın zamanda eşin hayallerini gereçekleştirir

Hanzade dün yaptım canım tavuk dolmasını çok güzel oldu tarifine sağlık Yalnız iç plavı biraz fazla olmuş öyle olması da iyi oldu onu da tabana koydum üstüne de tavuğu Arkadaşımı da çağırmıştım hep birlikte afiyetle yedik... Birazı duruyo daha akşama da kalanını yeriz...

Sofiş testlerin güzel çıkmasına çok sevindim... Kıyafetler de ayrı bi güzel... Bayramlık alır gibi donatmışsınız şimdiden maşallah

Ya özden sorma artık gecelerı hıc uymuyorum. Sabah 6 gıbı uykuya anca dalabılıyorum dengem bozuldu ıyıce

sıcaktan bence bende dün gece uyuyamadım hatta bir ara ağlama noktasına kadar geldim eşimde sıcakta tutturmuş gel bacağıma yat diye zaten sıcak bir taraftan sinirlerim tepemde bir taraftan gittim yatağımda yattım , gece bir kalktım yatağım ayak tarafına yatmışım sonra tekrar yerime yattın çok scaktı :26:

Kıyamam ya...
Sıcakta napıyım ben senın bacagını desene
Kız sende ayrı bı komıklık var yalnız farkındamısın...
Su aralar sen ne desen ben gulme modundayım bayılıyorum yorumlarına...

Mutfaga gıtmem lazım ufaktan pc yı de alam barı yanına, kocacıgıma soz verdım aksama tramisu yapcam dıye

Kıyamam ya...
Sıcakta napıyım ben senın bacagını desene
Kız sende ayrı bı komıklık var yalnız farkındamısın...
Su aralar sen ne desen ben gulme modundayım bayılıyorum yorumlarına...

Aynen bende öyleyim ozdnnnnnnnnnnnnnnn kız sen çok şekersin heeeeeeeeeee

o enerjiden biraz benim de ihtiyacım var
bacaklarımda belimde ağrı olmuyor ama ayakta çok durunca karnımın yanları ağrıyo

Aksamkı menuler ne kızlar...
Esım aradı menuyu verdı, bana da yapması kaldı

Etlı bamya
Bulgur pılavı
Cacık
Tiramisu
Dunden de kurufasulyem var ortaya koyarım

Bu huyuna bayılıyorum esımın tum menuyu o belırlıyor kafam rahat
Kızlar gecen gun degısık bırseyler deneyım dedım. Bezelye püresı yaptım tadına bayıldım zaten de ama gorutusu de cok hosuma gıttı benım, bezelye sevıyorsanız deneyın derım

bacaklarımda belimde ağrı olmuyor ama ayakta çok durunca karnımın yanları ağrıyo

evde uzanır pozisyondao lsam belki ağrımaz ama işyerinde oturuyorum ya belim çok ağrıyo ilerleyen aylarda napıcam bakalım. karnımın yanları benmde ağrıyo rahim büyüyo ondan galiba.

Aydasu ben almiyim o püreden eşinin menüyü söylemesi çok iyi bişey biliyomusun çok şanslısın benimki hiç yardımcı olmaz ne yaparsan yiyorum aşkım ne istiyosan yap diyo bende dön dolaş hep aynı yemekleri yapıyorum. değişik şeyler yapmak istiyorum artık ama uğraşmak canım istemiyo. Bizim bugün mahalle hayrı var orda yicez sonrada arkadaşa gidicez gezmeye.

daha ben o evreye gelmedim. ağrım yok çok şükür ama mide bulantılarım devam... bak dün iyiydim bugün yine bulanıyor:44:
eşim sabah işten gelirken mado dan kahvaltı getirmiş ondan yedim portakal reçeli harikaydı evde kahvaltılık hiiiiççç bişey yiyemiyorum. buzdolabım hala kokuyo.. eşime göre kokmuyo ama... dolabı açınca tüm iştahım kaçıyo bulantım olduğu zaman.

Hafta sonu hanzadenin tavuk dolmasından yapacaktım yanınada bezelye püresi yaparım. Daha önce hiç yapmadım ama acil tarif yardımı?

ben akşama ne yapsam bilmiyorum. zaten üzerimde acayip bir halsizlik var akşam çaya arkadaşım gelecek bi tatlı yapayım diyorum ama kalkasım yok. biraz önce miracle ile konuştum tavuk göğsü tarifi verdi belki onu yaparım. zaten özdenin tavuk göğsünü gördüğümden beri canım istiyordu :114::114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…