- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.581
eşim bezelyeyi çok sever. bu püreyi nasıl yapıyosun canım?Aksamkı menuler ne kızlar...
Esım aradı menuyu verdı, bana da yapması kaldı
Etlı bamya
Bulgur pılavı
Cacık
Tiramisu
Dunden de kurufasulyem var ortaya koyarım
Bu huyuna bayılıyorum esımın tum menuyu o belırlıyor kafam rahat
Kızlar gecen gun degısık bırseyler deneyım dedım. Bezelye püresı yaptım tadına bayıldım zaten de ama gorutusu de cok hosuma gıttı benım, bezelye sevıyorsanız deneyın derım
Eki Görüntüle 484801
Kıyamam ya...
Sıcakta napıyım ben senın bacagını desene
Kız sende ayrı bı komıklık var yalnız farkındamısın...
Su aralar sen ne desen ben gulme modundayım bayılıyorum yorumlarına...
Aynen bende öyleyim ozdnnnnnnnnnnnnnnn kız sen çok şekersin heeeeeeeeeee
evde uzanır pozisyondao lsam belki ağrımaz ama işyerinde oturuyorum ya belim çok ağrıyo ilerleyen aylarda napıcam bakalım. karnımın yanları benmde ağrıyo rahim büyüyo ondan galiba.
Aydasu ben almiyim o püredeneşinin menüyü söylemesi çok iyi bişey biliyomusun çok şanslısın benimki hiç yardımcı olmaz ne yaparsan yiyorum aşkım ne istiyosan yap diyo bende dön dolaş hep aynı yemekleri yapıyorum. değişik şeyler yapmak istiyorum artık ama uğraşmak canım istemiyo. Bizim bugün mahalle hayrı var orda yicez sonrada arkadaşa gidicez gezmeye.
daha ben o evreye gelmedim. ağrım yok çok şükür ama mide bulantılarım devam... bak dün iyiydim bugün yine bulanıyor:44:
eşim sabah işten gelirken mado dan kahvaltı getirmiş ondan yedim portakal reçeli harikaydıevde kahvaltılık hiiiiççç bişey yiyemiyorum. buzdolabım hala kokuyo.. eşime göre kokmuyo ama... dolabı açınca tüm iştahım kaçıyo bulantım olduğu zaman.
Hafta sonu hanzadenin tavuk dolmasından yapacaktım yanınada bezelye püresi yaparım. Daha önce hiç yapmadım ama acil tarif yardımı?
eşim bezelyeyi çok sever. bu püreyi nasıl yapıyosun canım?
banada biri gelip yemek yapsa yaptığım bi çok şeyi yiyemiyorumm
aslında öle biri değilim çok ciddi biriyim ama allah allah
Kıyamam ya hala dolap kokusu mu gelıyor sana... Oy sofısım benımmm
aydasucum tabiki kaldırma canım ben bezelyeyi pek sevmem püre olunca hiç sevmem ondan öle dedim. ben dün dolma yaptım eşime hazır mantar çorbası yaptım.çoban salata ve yoğurt. önceki günde çikolatalı miilföy yapmıştım yemekten sonrada onu yedi kocam. çok güzel oluyo çikolatalı milföy daha öncede söylemişimdir mutlaka. yapın bence.
kızlar dün pazardan sarı dolmalık biberlerden aldım kırmızı biberde aldım. hani tavuk sote yapıolarya karışık renkli biberli öle şık bişey yapayım istiyorum. nasıl oluyo tarifi bilen var mı ? bide tadı nasıl oluyo ben hiç yemedim ama eşim yemiş bi lokantada güzel oluyomuş.
ya benm eşimde çok söyler menü ama bazen sinir ediyo beni aklımdakini değiiştiriyo tam o yemeği yapmak için konsantre oluyorum boşver onu yapma şunu yap diyo ilk zamanlar istediği olsun diye yapıyodum ama son zamanlarda çok da fazla yapmak istemiyorum çünkü saolsun öyle istiyoki yemekleri sanki restoranttaymışız gibi menüler söylüyo özellikle tavuk yemeklerini bayılıyo o şekilde olmasına.bende kızıyorum burası restorant değil normal yemekte yicez bezelye,dolmaitaze fasulye,barbunya yapmak istiyorm.ona kalsa sürekli restorantlardaki gibi porsiyonluk tabaklar hazırlıyım et yemeği yanına garntürmüş pilavıymış makarnasymış flan filan
aydasucum tabiki kaldırma canım ben bezelyeyi pek sevmem püre olunca hiç sevmem ondan öle dedim. ben dün dolma yaptım eşime hazır mantar çorbası yaptım.çoban salata ve yoğurt. önceki günde çikolatalı miilföy yapmıştım yemekten sonrada onu yedi kocam. çok güzel oluyo çikolatalı milföy daha öncede söylemişimdir mutlaka. yapın bence.
geliyor aydasumhatta şimdi bahsettik ya burnumda o koku
akşam bizdede yemek yoookk. pratik bişeler yaparız artıkın
İşte tam eşimlik menüdaha geçen pazar yaptık.tavuk göğsünü bibeleri uzun uzun doğradık soğanları da halka halka.normal sote yapar gibi yapıyosun önce tavukları suyunu çekene kadar kavurduk arkasından soğanı biberleri en son da salçasını ve baharatların ekleyip biraz daha pişrdik ben çok az da su ekledim çok kuru olsun istemedim.yanınada spagetti makarna yaptık.
kızlar dün pazardan sarı dolmalık biberlerden aldım kırmızı biberde aldım. hani tavuk sote yapıolarya karışık renkli biberli öle şık bişey yapayım istiyorum. nasıl oluyo tarifi bilen var mı ? bide tadı nasıl oluyo ben hiç yemedim ama eşim yemiş bi lokantada güzel oluyomuş.
bende eşin gibi severim yemekleri. ana yemek yanında garnitür, meze felan hepsinden azar azar aynı tabakta yemek hoşuma gidiyo. bi ondan bi bundanya benm eşimde çok söyler menü ama bazen sinir ediyo beni aklımdakini değiiştiriyo tam o yemeği yapmak için konsantre oluyorum boşver onu yapma şunu yap diyo ilk zamanlar istediği olsun diye yapıyodum ama son zamanlarda çok da fazla yapmak istemiyorum çünkü saolsun öyle istiyoki yemekleri sanki restoranttaymışız gibi menüler söylüyo özellikle tavuk yemeklerini bayılıyo o şekilde olmasına.bende kızıyorum burası restorant değil normal yemekte yicez bezelye,dolmaitaze fasulye,barbunya yapmak istiyorm.ona kalsa sürekli restorantlardaki gibi porsiyonluk tabaklar hazırlıyım et yemeği yanına garntürmüş pilavıymış makarnasymış flan filan
normal tavuk sote yapıyomuş gibi yap canım. içine köri ve soya sosuda koy. ohhh mis gibi olur restorantlardaki gibi.kızlar dün pazardan sarı dolmalık biberlerden aldım kırmızı biberde aldım. hani tavuk sote yapıolarya karışık renkli biberli öle şık bişey yapayım istiyorum. nasıl oluyo tarifi bilen var mı ? bide tadı nasıl oluyo ben hiç yemedim ama eşim yemiş bi lokantada güzel oluyomuş.
sofiş sınav 1-2 gün içinde açıklanacakmış HÜSEYİN ÇELİK ciğim açıklama yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?