- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.601
güzel oluyomu peki. bide tavukları bir gece dolapta bekletip marine edince güzel oluyo filan yazıyodu biyerlerde sen yapmadın dimi ?
kıyamam ya, hep hormonlardan ıste, beı bılıyorsun ne kadar kotuydum, herkey kokuyordu burnuma, ama kanımdakı gebelık hormonu dususe gecınce hıc bısey kalmadı. Cok sukret canım benım, saglıkla gelsın bebegınız ıns hepsı gecer gıder Allah ın ıznıyle
kızlar dün pazardan sarı dolmalık biberlerden aldım kırmızı biberde aldım. hani tavuk sote yapıolarya karışık renkli biberli öle şık bişey yapayım istiyorum. nasıl oluyo tarifi bilen var mı ? bide tadı nasıl oluyo ben hiç yemedim ama eşim yemiş bi lokantada güzel oluyomuş.
kıyamam ya, hep hormonlardan ıste, beı bılıyorsun ne kadar kotuydum, herkey kokuyordu burnuma, ama kanımdakı gebelık hormonu dususe gecınce hıc bısey kalmadı. Cok sukret canım benım, saglıkla gelsın bebegınız ıns hepsı gecer gıder Allah ın ıznıyle
güzel oluyomu peki. bide tavukları bir gece dolapta bekletip marine edince güzel oluyo filan yazıyodu biyerlerde sen yapmadın dimi ?
Gözüm aydın...
Sivas'tan babamlarla birlikte kayınpederim kayınvalidem ve görümcem geliyor
ben booool domates soslu makarna yapacam, yanınada tarhana çorbası ve salata. birde yaprak sarmam vardı. ama etli bişiler istiyor canım tavuk kızartabilirim yanına..
makarnayı haşlarken suyuna yağ koymak yanlış birşeymiş, makarnanın yapışmasını önleme gibi bi etkisi yokmuş ve haşlandıktan sonra üstüne dökülen sosun tutunmasını zorlaştırırmış...
oo aile bir arada ne güzel bayramda birliktesiniz o zaman
Gözüm aydın...
Sivas'tan babamlarla birlikte kayınpederim kayınvalidem ve görümcem geliyor
Canlar, cok basıt tarıfı...
Buzluga kucuk paketlerde bezelye atmıstım onu hemen duduklude hasladım, suzdum, blendırdan gecırdım, ocaga aldım ustune tereyag kasar peynırı sut ekledım normal patates puresı gıbı yaptım yanı... Ozellıkle et ve tavuk yemeklerının yanına cok yakısıyor...
Kuzucum olay da orda zaten sen solerken ıstıfını bozmadan soyluyon ama ınce komık esprıler yapıyon, ben de buna bayılıyom sahsen...
Az daha yazarsam ılanı ask edecem
kızlar bende cumartesi günü ailemi iftara davet ettim 2 ablam annemler ve eşimin ablası ailesiyle gelecek ..
aileye kökten temizleyeceğim
menüm yok
temizlik salon hariç her yer temiz
umarın beceririm size fotograf cekeceğim
kızlar benim eşim zeytinyağlı yemekleri yemiyo. yani ben öyle biliyodum. taa ki memlekette arkadaşa iftar yemeğine gidene kadar. kızcağız zeytinyağlı dolma yapmış ortaya tabağa koymuş tamda soğumamış iftara kadar. bi baktım benim eşim löpür löpür yutuyo dolmaları. ben şoklardayım... eşime e o zeytinyağlı hani yemezdin evde kaç kez yaptım ağzına bile koymadın dedim sinirli bi şekilde. o da ne dese beğenirsiniz ''ama aşkım senin yaptıkların soğuktuu''
anladım ki benimki soğuk olduğu için yemiyomuşkocamla yemek konusunda iletişim kopukluğu yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?