Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar kocam yemek yapmaya mutfağa girdi. bende gidip bakıyım bari böyle uzaktan yardım verimli olmuyo
görüşürüzz

Pinguuu kaşarlı mantarın tarifini yazsana

yazayım canım pek bişey yok zaten mantarları yıkayıp saplarını çıkartıyorum. Fırını önceden ısıtıyorum. mantarları kurulayı fırın tepsisine diziyorum hepsinin ortalarına biraz tuz ekip bi parça tereyağ koyup fırına veriyorum. minicik kalıyolar onlar piştikçe büyüklerini seçmek lazım o yüzden. çatalla kontrol edip piştiklerinden emin olduktan sonra üzerlerine minik kaşar dilimleri koyup tekrar fırına veriyorum kaşarlar eriyene kadar. çok lezzetli oluyo. hemen sıcak yemek lazım.

daha önce resmini eklemiştim bak.

bu da daha önce yaptığım tavuk dolma patatesli olan pingu ekleyince aklıma geldi çiğ olanı görüyo munuz çok net değil ama bacaklarını o şekilde geçiriyorum dikmeye gerek kalmıyo

bişey sorcam sizlere
benim mutfak eşyalarım bosch inox lardan bulaşık mak ve buzdolabından yana sorunum yok ama fırın ve ocak beni mahvetti yemek yaparken en ufak şey damlasa hemen siliyorum, yemek yapmasam bile günde 2-3 kez siler oldum. Ama özellikle ocak hep kirli gibi görünüyor dalga dalga su lekeleri var ne yapsam geçmiyor bide sanki yemek taşmışta yanmış gibi ocak gözlerinin etrafında izler var cif sprey falan da denedim hiç işe yaramadı. Sizden varmı böyle sıkıntısı olan

canım benm de bosch eşyalarım adamlar kurmaya geldiklerinde bişi satmışlar eşime böle cife benzio gibi ama temizleyince hemen çıkıo bosch mağalarında satılıodur heralde bi sor istersen

bende bu sorunu yaşıyorum ıslakken dalga dalga kuruyunca geciyor neden bilmiyorum dediğin gibi hep kirli gibi duruyor

inox için temizleyici spreyler var servislerden sağlayabilirsiniz su lekesi çok olduğu için özel sıvı yapmışlar tanıdık beyaz eşyacınız varsa onlardan alabilirsiniz annem almıştı2 sene önce hatırlıyorum yeni alınmış gibi oluyo

sanki hiç temizlenmemiş gibi yaaa sinir oluyorum.
alakasızki fırınımın dış yüzeyide öyle bosch bayisinden bulurum inşallah

Kızlar şu almak istediğimiz evin sahibiyle eşim yeniden görüşmüş. Bir aksilik çıkmazsa cumartesi görüşeceğiz. İnşallah sizleri kendi evimde ağırlarım

Son düzenleme:
Kızlar şu almak istediğimiz evin sahibiyle eşim yeniden görüşmüş. Bir aksilik çıkmazsa cumartesi görüşeceğiz. İnşallah sizleri kendi evimde ağırlarım

ne güzel ya çok özeniyorum kendi evinde olanlara allah bizede nasip etsin bizimde seneye kaldı artık eşimin kardeşinin okulu bitince ancak ... şimdi kira ödemeye devam

sizinlede paylaşayım hanımlar belki bayramda cici ihtiyacınız vardı

aldo mesaj yollamış

9 12 ağustosta % 50 indirim ve alışverişin yarısı bedava imiş ayakkabıları idare eder ama terlikleri çok rahat tavsiye ederim

Benimde bosch aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum

daphnecim işallah alırsınız evi canım Allah bizede nasip etsin.

Kızlar az önce duyduğum bişeyi sizinlede paylaşayım. eşim bugün birileriyle karşılaşmış konuşmuş. demişlerki cafeyi iyiki kapattın kapatmasaydın seni polisler götürcekti. hap filan kullananlar polise hep eşimin adını veriyolarmış şerefsizler. eşim istanbuldan getiriyomuş zorla satıyomuş onlara. komplo kuruyolarmış kocama ya. çok şükür Allahımma ucuz yırttık kurtulduk o lanet yerden. hala borç ödüyoruz bisürü ama olsun eşim iyi olsunda borç ödemeye razıyım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…