- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.621
Pinguuu kaşarlı mantarın tarifini yazsana
bişey sorcam sizlere
benim mutfak eşyalarım bosch inox lardan bulaşık mak ve buzdolabından yana sorunum yok ama fırın ve ocak beni mahvettiyemek yaparken en ufak şey damlasa hemen siliyorum, yemek yapmasam bile günde 2-3 kez siler oldum. Ama özellikle ocak hep kirli gibi görünüyor dalga dalga su lekeleri var ne yapsam geçmiyor bide sanki yemek taşmışta yanmış gibi ocak gözlerinin etrafında izler var cif sprey falan da denedim hiç işe yaramadı. Sizden varmı böyle sıkıntısı olan
hanzadecim bacağının birinin kenarından diğerini geçiriyosun dimi. taşmıyomu yani böle olunca ??
bişey sorcam sizlere
benim mutfak eşyalarım bosch inox lardan bulaşık mak ve buzdolabından yana sorunum yok ama fırın ve ocak beni mahvettiyemek yaparken en ufak şey damlasa hemen siliyorum, yemek yapmasam bile günde 2-3 kez siler oldum. Ama özellikle ocak hep kirli gibi görünüyor dalga dalga su lekeleri var ne yapsam geçmiyor bide sanki yemek taşmışta yanmış gibi ocak gözlerinin etrafında izler var cif sprey falan da denedim hiç işe yaramadı. Sizden varmı böyle sıkıntısı olan
Kızlar şu almak istediğimiz evin sahibiyle eşim yeniden görüşmüş. Bir aksilik çıkmazsa cumartesi görüşeceğiz. İnşallah sizleri kendi evimde ağırlarım
hala akşam ne yiyeceğimize karar veremedim
bişey sorcam sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?