- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.641
daphnecim işallah alırsınız evi canım Allah bizede nasip etsin.
Kızlar az önce duyduğum bişeyi sizinlede paylaşayım. eşim bugün birileriyle karşılaşmış konuşmuş. demişlerki cafeyi iyiki kapattın kapatmasaydın seni polisler götürcekti. hap filan kullananlar polise hep eşimin adını veriyolarmış şerefsizler. eşim istanbuldan getiriyomuş zorla satıyomuş onlara. komplo kuruyolarmış kocama ya. çok şükür Allahımma ucuz yırttık kurtulduk o lanet yerden. hala borç ödüyoruz bisürü ama olsun eşim iyi olsunda borç ödemeye razıyım yaa
daphnecim işallah alırsınız evi canım Allah bizede nasip etsin.
Kızlar az önce duyduğum bişeyi sizinlede paylaşayım. eşim bugün birileriyle karşılaşmış konuşmuş. demişlerki cafeyi iyiki kapattın kapatmasaydın seni polisler götürcekti. hap filan kullananlar polise hep eşimin adını veriyolarmış şerefsizler. eşim istanbuldan getiriyomuş zorla satıyomuş onlara. komplo kuruyolarmış kocama ya. çok şükür Allahımma ucuz yırttık kurtulduk o lanet yerden. hala borç ödüyoruz bisürü ama olsun eşim iyi olsunda borç ödemeye razıyım yaa
oha pingu senoryayıda yazmışlar hemen ?
daha ne kadar borcunuz kaldı
Ayy canım allah korusun ya insan hep büyük şehirden korkar pislikleri çok olur diye demek küçük yerde de böyle şeyler oluyo allah kur iftiradan korusun sizde ucuz atlatmışsınız canım ya.inş. hastanedeki iş olur da tam anlamıyla rahata erersiniz.
bende şaştım daha öncede duymuştuk buna benzer şeyler polisler kapatcaktı orayı zaten filan diye ama eşimi böle suçladıklarına çok üzüldüm. 460 tl kredi ödüyoruz heray. 4 ay kaldı. bide etrafa var borçlar baya bi. battık yani kısacası..
bende yaşadığım şehrin bu kadar pislik olduğunu bilmiyoddum insanlardan nefret eder hale geldim. Allahlarından bulsunlar hakkımı helal etmiyorum.
bende şaştım daha öncede duymuştuk buna benzer şeyler polisler kapatcaktı orayı zaten filan diye ama eşimi böle suçladıklarına çok üzüldüm. 460 tl kredi ödüyoruz heray. 4 ay kaldı. bide etrafa var borçlar baya bi. battık yani kısacası..
bende yaşadığım şehrin bu kadar pislik olduğunu bilmiyoddum insanlardan nefret eder hale geldim. Allahlarından bulsunlar hakkımı helal etmiyorum.
hayırlı olsun güzel güzel günlerde kullan
kocanın gömlek mi o yerde ki
aldığım yerde görmedim bile direk zar varmı dedim?adamda ne zarı dedi,aha dedim rezil oldum,kamasutramı öyle bişey dedim,adamda hee sex zarımı var var dedi,çok komikti ya
çünkü zaten hep absürt şeyler satan bi yerdi,arkadaşımın eşi adına oscar ödülü almaya gitmiştim,yılın en iyi eşi ni..çok acayip şeyler vardı,doğrulukmu cesaretmi oyununu görünce banada bi cesaret geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?