Eylül dostluğumuza burada devam (:

oha pingu senoryayıda yazmışlar hemen ?
daha ne kadar borcunuz kaldı

Ayy canım allah korusun ya insan hep büyük şehirden korkar pislikleri çok olur diye demek küçük yerde de böyle şeyler oluyo allah kur iftiradan korusun sizde ucuz atlatmışsınız canım ya.inş. hastanedeki iş olur da tam anlamıyla rahata erersiniz.

oha pingu senoryayıda yazmışlar hemen ?
daha ne kadar borcunuz kaldı

bende şaştım daha öncede duymuştuk buna benzer şeyler polisler kapatcaktı orayı zaten filan diye ama eşimi böle suçladıklarına çok üzüldüm. 460 tl kredi ödüyoruz heray. 4 ay kaldı. bide etrafa var borçlar baya bi. battık yani kısacası..

bende yaşadığım şehrin bu kadar pislik olduğunu bilmiyoddum insanlardan nefret eder hale geldim. Allahlarından bulsunlar hakkımı helal etmiyorum.

Ozdn le ıkımı keseriz o adamların dötlerini !!!! Akıllı olsunlar bozmasınlar kafamızı! Seni uzenleri biz uzeriZ !
Tatlım saka bı yanada her iste bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek takma kafana bide o halinle

Son düzenleme:
Pingum küçük yerde yaşadığınız için biri size iftira atmış o lafta ağızdan ağıza sakız olmuş. insanlar artık çok merhametsiz. Ucuz kurtulmuşsunuz canım benim. İnşallah eşin hastaneye girerde bu sıkıntıların hepsini aşarsınız

Canını hiç sıkma. 4 aycık kalmış. Borçlarda bir şekilde ödenir. Sonsuza kadar böyle gitmeyecek. Sıkıntılarının biteceği günlerde gelecek. Güzel düşün güzel olsun canım.

Daphnecim bu arada inşallah ev ısınız hayirlisiyla guZel sonuçlanır , ağız tadiyla oturmayı Allah nasip eder
Aklıma geldikçe güç bela okuyup yazmaya çalışıyorum kusura bakmayın kızlar

aldığım yerde görmedim bile direk zar varmı dedim?adamda ne zarı dedi,aha dedim rezil oldum,kamasutramı öyle bişey dedim,adamda hee sex zarımı var var dedi,çok komikti ya

ayy inanmıyorum nasıl dedin ben hayatta diyemem adam ne zarı dese tavra zarı der tavla zarı alırdım kesin ...

sen ne kadara aldın ?

çünkü zaten hep absürt şeyler satan bi yerdi,arkadaşımın eşi adına oscar ödülü almaya gitmiştim,yılın en iyi eşi ni..çok acayip şeyler vardı,doğrulukmu cesaretmi oyununu görünce banada bi cesaret geldi

hadi güle güle kullan bende eşimi bekliyorum gelsin ablasına oturmaya gideceğiz şimdi biraz sacımı basımı düzeltip kıza benzeyim

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…