Eylül dostluğumuza burada devam (:

siyahdeniz bende de var yaa aynı sorun, bende cif mutfak aldım onla siliyorum olmuyor, bulaşık deterjanıyla siliyorum çamaşır suyuyla siliyorum ama dediğin gibi dalga dalga su lekesi gibi kalıyor. ve bu son zamanlarda olmaya başladı, önceden böyle bir sorun yoktu. markasıda arçelik ama bosch değil, evin kendinin vardı.

of pingum yaa o nasıl kötü bir iftira öyle, nasıl insanlar var yaaa. kıskandıklarından demişlerdir. Neyse inşallah eşin hastaneye girerde kurtulursunuz, borçlarınızıda kolaylıkla ödersiniz.

similla helal olsun gerçekten nasıl söyleyebildin, bende geçenlerde böyle tuhaf şeyler satan bir dükkana girdim etrafa baktım yok, bulsam alacaktım ama soramadımda. özdenin dediği gibi sorsam ve adam ne zarı dese tavla zarı derdim heralde bende

daphne şimdiden hayırlı olsun canım, çok sevindim gerçekten. Güzel günlerde oturun inşallah. Darısıda bize inşallah, valla bende çok istiyorum bir ev almak

sofiş mide bulantılrın devam ediyormuş, canım dert etme ben ahlaya vahlaya çıkarta çıkarta 4 buçuk ayı doldurdum bile nasıl olduysa artık
mide bulnatısından ben kadar çeken birine rastlamadım, en fazla 3 ay olmadı 4 ay çekiliyor, 9 ay çekenler olarak istisnayız. Sen öyle olmazsın inş.

daphneciğim eviniz için de hayırlısı olsun hakkınızda

pingu size de çok üzüldüm ya, ne pislik insanlar var, neden öyle iftira atıyolar Allahın cezaları. Hakkınızda hayırlısı olmuş bence orayı kapatmak iyi olmuş. Borçları da dert etmeyeceksin ama yapacak bişey yok. 4 ay bişey değil zaten. Ama çok üzüldüm ya hiç mi Allahtan korkmaz bu millet anlamıyorum ki. Çok geçmiş olsun
Huzurunu kaçırmamana seviniyorum ayrıca. Eşinin yanındasın destek oluyosun, hamile oldugunun haberini alınca "o doğana kadar maddi olarak herşey değişmiş olacak bak görürsün" demiştim hatırlıyo musun? Bak kaldı 5 ay. 5 ay dolmadan neler değişecek ne güzelllikler olacak göreceksin ben inanıyorum

günaydın
pingucum her işte bir hayır varmış iyi ki kapanmışl o zaman ne ahlaksız insanlar var yaa allah onların başına en beter sıkıntıları versin inşallah...
smilla bendensin....helal olsun...

Günaydın kızlar.. O kötü insanların cezalarını Allah verecek eminim çünkü bugüne kadar kim beni üzdüyse hep cezalarını çektiler. Bizim huzurumuzu bozamıyolar.

Similiacım valla helal olsun kız güzel gecelerde kullan. hatta dün kullanmışsındır bile eşinin tepkisi ne oldu merak ettim.

Evet canım benimkiler daha ufak gibi duruyor :) Akşama bende eklerim fotoğraflarını karşılaştırırız

yok be canım aynı avucuna koyunca aynı duruyo yanımda olaydı çekerdim ben de her kenarı 3 cm işte o da öyledir heralde bütün sitelerdeki ölçüler aynıydı bu model olanların büyüğü olsa alırdım

Akşama koyarım fotoğraflarını Aynıda olabilir emin olamadım. Eğer daha büyüğü varsa onuda alırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…