Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne bırak acıyı dön aramıza gerçi sen profsun bu konuda iyi yardımcı olursun

kızlar günaydınn ,
sabah sabah 3 tane mail aldım fırça içerikli olan

şimdi biraz yediğim haltları düzeltmem lazım

göörüşürüz bir ara

günaydın kızlar..

ya ben bide onu hediye paketi yaptırdım

eşime verdim,dedim tahmin et bu ne,başladı tahmin etmeye,saçma saçma şeyler söylüyo,açtı sonra bi bana baktı bi zara baktı,çok şaşırdım hiç beklemezdim böyle bişey dedi

dedim kk sayesinde aldım :) allah razı olsun kk dan diyo

hemen denediniz tabiii

ben de malum bu hafta hastaydım p.tesinden beri bugün bitti artık akşam bi kutlama yaparız inş...

aaa şok oldum nasıl böyle bi iftira atabilirler masum birine ALlah onların cezalarını versin. bizleride kötü kulların iftiralarından korusun.
neyse canım hayırlısıyla atlatmışsınız şükür. kredininde 4 ayı kalmış bebek doğmadan o da biter rahat edersiniz canım benim.
hayırlı olsun canımmm:)
eee verim alabildin mi peki zarlardan
dün akşam heder oldum. zorla bi tabak yemek yedim onuda 5 dk geçmeden çıkardım... inşallah 4 aya geçer ya yoksa naparım ben. Allah sanada kolaylık versin çok zor gerçekten sürekli mide bulantısı çekmek. gerçi anneme çektiysem o bana hamileyken 9 ay çekmiş

günaydın kızlaaaaaaaaar, ne güzel bir gün böyle

dün akşam arkadaşım gelmişti bu sabah için kararlaştırıp sabahtan denize gittik, çarşaf gibiydi süperdi, sıcak çıkmadanda kaçtık tabii hemen. şimdi evimdeym.

dün çok midem bulanmıştı iki gündür oruç çok zorluyordu beni bugün tutmadım o yüzden.

zar zar diye diye en sonunda aldırtacaksınız banada yaa zaten 20 gün sonra bizim evlilik yıldönümümüüüüz, ne yapsam yaaaa.. zarların yanında yaani

günaydın cnm

birara demiştim bende bu konuda napıcaz diye,arada kaynadı

ama vakit geldi tabi artık

neler yapmayı düşünüyosunuz evlilik yıldönümünüzde biz tatile gitces ama değişik fikirlerde olabilir

bizimki ptesi ne geliyo, ondan önceki ctesi pazar da adanada olucaz düğün var,17 sinden sonraki ctesi pazar giderzi bizde,bi otele gitmeyi düşünüyoruzda,iş hediyede,biz 7 yıldır beraberiz zaten almadığım hediye kalmadı

Geçen sene pazar günü düğünü olan herkesin p.tesiye denk geliyo yıldönümü
Biz 2 günlüğüne ağvaya gideceğiz

bende oraya çok gitmek istiyorum aslında ya ama bize uzak inş.bigün kısmet olur

bizimde 7 yıl kalmadı alacak hediye anacım zarları doğum gününde vericem yıldönümüne kadar sabredemem bu kadar zor dayandım yanina gömlek t-shırt filan alırım heralde ihtiyacı var ama yıldönümü p.tesine geliyo bizimde ne yapsam bilemedim

yok canım bizim düğün c.tesiydi ama p.tesiye geliyo bu sene şubat 29 gün olduğu için 1 değil 2 gün atlıyo yıl dönümleri...

bizim evlilik yıldönümümüz cumartesi gününe denk geliyor bilmiyorum ama belki bizde iki günlüğüne bir yerlere kaçabiliriz.
bizimde 4 yılı geçti 5.yılımızdayız, evlilik yıldönümü daha romantik olmalı ben hediye alıp geçiştirmek istemiyorum ne o doğum günü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…