- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.681
daphne bırak acıyı dön aramıza gerçi sen profsun bu konuda iyi yardımcı olursun
ne oluyor burda gene yaf
günaydın kızlar..
ya ben bide onu hediye paketi yaptırdım
eşime verdim,dedim tahmin et bu ne,başladı tahmin etmeye,saçma saçma şeyler söylüyo,açtı sonra bi bana baktı bi zara baktı,çok şaşırdım hiç beklemezdim böyle bişey dedi
dedim kk sayesinde aldım :) allah razı olsun kk dan diyo
aaa şok oldum nasıl böyle bi iftira atabilirler masum birinedaphnecim işallah alırsınız evi canım Allah bizede nasip etsin.
Kızlar az önce duyduğum bişeyi sizinlede paylaşayım. eşim bugün birileriyle karşılaşmış konuşmuş. demişlerki cafeyi iyiki kapattın kapatmasaydın seni polisler götürcekti. hap filan kullananlar polise hep eşimin adını veriyolarmış şerefsizler. eşim istanbuldan getiriyomuş zorla satıyomuş onlara. komplo kuruyolarmış kocama ya. çok şükür Allahımma ucuz yırttık kurtulduk o lanet yerden. hala borç ödüyoruz bisürü ama olsun eşim iyi olsunda borç ödemeye razıyım yaa
hayırlı olsun canımmm:)
dün akşam heder oldum. zorla bi tabak yemek yedim onuda 5 dk geçmeden çıkardım... inşallah 4 aya geçer ya yoksa naparım ben. Allah sanada kolaylık versin çok zor gerçekten sürekli mide bulantısı çekmek. gerçi anneme çektiysem o bana hamileyken 9 ay çekmişsofiş mide bulantılrın devam ediyormuş, canım dert etme ben ahlaya vahlaya çıkarta çıkarta 4 buçuk ayı doldurdum bile nasıl olduysa artık
mide bulnatısından ben kadar çeken birine rastlamadım, en fazla 3 ay olmadı 4 ay çekiliyor, 9 ay çekenler olarak istisnayız. Sen öyle olmazsın inş.
hemen denediniz tabiii
yok daha denemedik
zaten araba,bahçe gibi saçma yerler var.
günaydın kızlaaaaaaaaar, ne güzel bir gün böyle
dün akşam arkadaşım gelmişti bu sabah için kararlaştırıp sabahtan denize gittik, çarşaf gibiydi süperdi, sıcak çıkmadanda kaçtık tabii hemen. şimdi evimdeym.
dün çok midem bulanmıştı iki gündür oruç çok zorluyordu beni bugün tutmadım o yüzden.
zar zar diye diye en sonunda aldırtacaksınız banadayaa zaten 20 gün sonra bizim evlilik yıldönümümüüüüz, ne yapsam yaaaa.. zarların yanında yaani
Geçen sene pazar günü düğünü olan herkesin p.tesiye denk geliyo yıldönümübizimki ptesi ne geliyo, ondan önceki ctesi pazar da adanada olucaz düğün var,17 sinden sonraki ctesi pazar giderzi bizde,bi otele gitmeyi düşünüyoruzda,iş hediyede,biz 7 yıldır beraberiz zaten almadığım hediye kalmadı
Biz 2 günlüğüne ağvaya gideceğiz
bizimki ptesi ne geliyo, ondan önceki ctesi pazar da adanada olucaz düğün var,17 sinden sonraki ctesi pazar giderzi bizde,bi otele gitmeyi düşünüyoruzda,iş hediyede,biz 7 yıldır beraberiz zaten almadığım hediye kalmadı
Geçen sene pazar günü düğünü olan herkesin p.tesiye denk geliyo yıldönümü
bende oraya çok gitmek istiyorum aslında ya ama bize uzak inş.bigün kısmet olur
Geçen sene pazar günü düğünü olan herkesin p.tesiye denk geliyo yıldönümü
bende oraya çok gitmek istiyorum aslında ya ama bize uzak inş.bigün kısmet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?