Eylül dostluğumuza burada devam (:

navigasyon cihazı sizce nasıl fikir?

romantik ve sexüüü olmaluuuuu

navigasyon cihazı güzel olur bence, ihtiyacıda varsa.. ama tek başına yetmez gece süprizleri lazııııım

meselaa o gün nasıl geçer bilmiyorum ama gece için güzel bir jartiyer takımı alabilirsiniz kızlar. benim vaaar sanırım yine onu giyebilirim elimde zarlarla

ben eşime kombine bilet alsam heralde dünyanın en mutlu erkeği olur. ama bende dünyanın en mutsuz kadını

sitenin birinden okudum buda bir alternatif olarak yapılabilir; milli piyango bileti alıp yanında bir notla verin 'seninle evlendiğim gün en büyük ikramiyeyi kazanmıştım' diye..

jartiyer takımımı giyerim ben de kaçınılmaz, şık romantik yemek ee bi de ona uygun hediye....

bi de o bilete gerçekten büyük ikramiye çıkıyomuşşşşşş

bizimde c.tesiye geliyo. güzel bi yemek hazırlarım mutlaka mumlarla filan şık bi masa yaparım.pastada yaparım. İşallah eşim o gün dükkanda dururda güzelce hazırlık yapabilirim yukarı çıkıp sürprizimi bozmazsa. güzel bi mektup yazmayı düşünüyorum herzaman söylüyorum ona duygularımı ama özel olsun hatıra kalsın. belki notlarla onu salona yönlendirip mektubuda sofraya koyarım kendim başa bi odada saklanırım önce mektubu okur. süslü püslü karşılarım. güzel bi dans müziği filan açıp bi dans ederiz. sonrasıda gece devam eder hediye olarak bi fikrim yok dediğiniz gibi 7 yılda herşey alındı hediye o kadar önemli değil böyle deçok mutlu olur bence.

Gelinliğin altına giymiştim bende ama bidaha giymedim hiç arada aklıma geliyo üşeniyorum kim giycek hadi giydik kim soymakla uğraşcak diye

benim gelinliğim sırtı dekolteli olduğundan giymedim ama yine de aldım çok şık onun dışında bir sürü almışım dantelli seksi çamaşırlar kombinezon setler ama daha hala giymediklerim var kutuyla duruyo sıra gelmeyenleri giymek lazım...

benimki jartiyeri pek sevmiyo sanırım sevseydi giy derdi,zaten ben aldıklarımın hepsini giydim sanırım

vücut çorabı almış bana netten

bende onu sevmiyorum ya kendimi şeyler gibi hissediyorum,yine o tarz bişeyler alabilirm o gün için

bende evlendiğimde almamıştım sonradan aldım kırmızı jartiyer gecelik benimde bi hurç dolusu var ama ben çok seviyorum hemen hepsini giymişimdir.. normalde de gecelikle yatıyorum çoğu zaman. yada mini şortlu babydoll takımlarla falan yatmayı seviyorum.

ben de gecelik severim ya da şortlu pijama giyerim ama hala yine de giymediğim kaldı valla çamaşırlardan bazen direkt olaya giriyoruz ya demek ki ondan sıra gelmedi onlara

landfloves da yere bakan yürek yakanlardan demek ki sexiiii karııııı demek giymediğin kalmadı kocana ne showlar yapıon kız benim adım çıkmış bak ne masumum oysa ki utandımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…