Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydınlarrrr
bizimde yıldönümümüz pazartesiye geliyor eşimin işleri çok yoğun olduğundan biyerlere kaçamayız kalmalık... Evlilik teklif ettiği yere gideriz akşam yemeğe sonrada evde kutlarız
Hediyede saat alırım sanırım çok seviyor saatleri oda bana yüzük alıcak geçen gösterdim hangisini itediğimi aman benim kocam öyle süprizci değil yaw adam yapamıyor beceremiyor geçen gün doğum günü hediyesi almaya beni götürdü yemeğe nereye gidelim ne istersin diye bana soruyor deli yaaa
onun için yıldönümündede pek süprizlik bişey beklemiyorum ama ben yapabilirim...

Benim çok fazla yok ya bi nişanda takım olarak almıştık uzun -kısa gecelşk babydol sabahlık,pijaması falan.ayrıyetten yine bi babydol almıştık bide ben kırmızı kısa bi gecelik aldım okadar.annemin gençken kullandığı kombilizyonları vardı renk renk küçükken çıkartıp oynardım noldu onlar acaba utanmasam isticem annemden

benim kociş yaptımı tam yapar düşüncelidir o konularda bakalım yapacak mı yaparsa hoş bşy yapar ama eminim

evet bende eşimden bişey beklemiyorum süprizden falan anlamaz çünkü. aslında şimdiden sorsam, evlilik yıldönümümüze az kaldı ne yapsak falan desem mi bilmiyorum.

bide beklemiyorum diye bişeyler planlarım bu sefer oda planlar ikisi çakışır falan, yok ama yok boşuna hayal kurmayayım nasılsa olmaz öyle bişey

Ben hediye olarak tek taş istedim üstü kapalı sözde kv.gidip almış tek taşı hoşuma gitmiyodu bide taşı düştü yaptrıdım geçen gün yine sallanmaya başladı çıkarttım bende didim e artık yenisini alalım şöyle daha şık daha zariff bakarız dedi ama bilemiyom artıkın

tektaşının taşı mı düştü kayınvalidenin kalbine iner duyarsa valla

özdn sen ne yapcan yıldönümünde bırak işlerii iş hiç bi zaman bitmezzzzz

sabah sağlam fırca yedim valla ... haklı olamasa dokunurdu ama adam haklı hiç okumadan etmeden adama teklif yollamışım

benim eşim telefon alacak bana

görümcem amerikada oradan başka bir hediyede getirtecek sanırım ben öle düşünüyorum

benim dogum günüm 9 eylül nikahım 18 eylül bakalım 2 hediye bekliyorum

bende ilk yemek yediğimiz yerde yemek istiyorum ama köfteci ramiz de yemiştik ilk yemeği

benim planım sait halim pasada bir gece geçirmek

orayla çalısıyoruz satıştaki kız ayarlayacak bir şeyler bakalım

ben evlilik teklifi ettiği tektaşımı denize düşürmüştüm yılbaşı hediyesi yeniden aldı 2 oluyo bi daha olmaz artık bi de durumlar pek iyi değil maddi değeri yüksek şeyler beklemiyorum

yaaaaaa ben tektaşımı kaybettim yaaa balayında kayboldu, nerde unuttum bilmiyorum düşürmüş olamam, belki evde unutmuşumdur diye ümt etmiştim ama evde de bulamadık, birde pırlantaydı.

ben evlilik teklifi ettiği tektaşımı denize düşürmüştüm yılbaşı hediyesi yeniden aldı 2 oluyo bi daha olmaz artık bi de durumlar pek iyi değil maddi değeri yüksek şeyler beklemiyorum

Geçen gün duş alırken benmde alyansım hop diye düştü deliğin kenarında yakaladım azdaha gidiyodu caanım yüzük :18:

landfloves sen bi ara kaybetmiştin çay tepsisinde çekirdek kabuklarının içinden çıkmıştı alyans mıydı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…