- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.721
landfloves da yere bakan yürek yakanlardan demek ki sexiiii karıııııdemek giymediğin kalmadı kocana ne showlar yapıon kız benim adım çıkmış bak ne masumum oysa ki utandımmm
Ben hediye olarak tek taş istedim üstü kapalı sözde kv.gidip almış tek taşı hoşuma gitmiyodu bide taşı düştü yaptrıdım geçen gün yine sallanmaya başladı çıkarttım bende didim e artık yenisini alalım şöyle daha şık daha zariffbakarız dedi ama bilemiyom artıkın
tektaşının taşı mı düştükayınvalidenin kalbine iner duyarsa valla
özdn sen ne yapcan yıldönümünde bırak işlerii iş hiç bi zaman bitmezzzzz
Ben hediye olarak tek taş istedim üstü kapalı sözde kv.gidip almış tek taşı hoşuma gitmiyodu bide taşı düştü yaptrıdım geçen gün yine sallanmaya başladı çıkarttım bende didim e artık yenisini alalım şöyle daha şık daha zariffbakarız dedi ama bilemiyom artıkın
ben evlilik teklifi ettiği tektaşımı denize düşürmüştüm yılbaşı hediyesi yeniden aldı 2 oluyo bi daha olmaz artık bi de durumlar pek iyi değil maddi değeri yüksek şeyler beklemiyorum
yaaaaaa ben tektaşımı kaybettim yaaabalayında kayboldu, nerde unuttum bilmiyorum düşürmüş olamam, belki evde unutmuşumdur diye ümt etmiştim ama evde de bulamadık, birde pırlantaydı.
ben evlilik teklifi ettiği tektaşımı denize düşürmüştüm yılbaşı hediyesi yeniden aldı 2 oluyo bi daha olmaz artık bi de durumlar pek iyi değil maddi değeri yüksek şeyler beklemiyorum
denize mi
kızlar korkutuyorsunuz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?